haqan kardeşim sen bu cfw nin üstüne belle saati klavyesi ve topbarını kurarsan aynı belle gibi olur bide orjinal temayı ve ekran düzenlemeyide benzetsn yaparsan birtek sen yaparsın bir düşün istersen altından
kalkarsın
olmaz yükleyebilirsin...bende v60.0.003 var , üstüne yüklesem bi sorun olur mu ?
Failed to backup CRT... hatası alıyorum arkadaşlar bi yardımcı olurmusunuz çok beğendim fakat yapamıyorum(
kurmuş olduğun nokia suite , jaf programlarını sil tamamen driverları ile birlikte bilgisayarı yeniden başlat program files klasöründe iz kalmasın bilgisayarı yeniden başlat sonra 1. sayfada anlatılanlara bakarak tekrar kur belki bir yerde yanlış yapmışsındır .. jaf'ı yönetici olarak çalıştırmamışsındır belki birde xp sp3 uyumluluk modunda çalıştırman gerekiyor.Failed to backup CRT... hatası alıyorum arkadaşlar bi yardımcı olurmusunuz çok beğendim fakat yapamıyorum(
ona yapıcak bişeyim yok o uygulamayı düzenlemek gerek
abi senin yaptığın 26.06.2012 versionunda tuşlar kapalıyken yeşil tuşta kırmızı tuşta çalışıyordu
bu cfwde çalışmadı lütfen yardım edin
telefonu açikken tanittimmi pc yeyok flash larken veriyo hatayı kardesim şimdide '' can't detect flashing server! '' hatası verdi
evet şunuda söylim daha önce hiç yapmadım böyle bişey :S
hagan abi bu ikon paketini rof2 de nereye atıyoruz eskisini silmeye gerek varmı birde bu mesajda 6 sayfa karakter varya onu nasıl siliyoruy yardım et abi
kolay gelsinhagan abi bu ikon paketini rof2 de nereye atıyoruz eskisini silmeye gerek varmı birde bu mesajda 6 sayfa karakter varya onu nasıl siliyoruy yardım et abi
hakan kolay gelsin. bide senin şu symbian anna yı denemek istiyorum, bu belle den bi farkı yok değilmi ? Gerek ram gerek performans bakımından.
mesajlarda 6 sayfa karakter yok ki. İndirdigin icon paketini rofs2 nin içine at
- - - Eklendi - - -
ram performans aynı. Aslında onada bi güncelleme getirsem daha iyi olucakda bakalım artık