Ana konuda eski fw dönmek isteyenler için orjinal fw dosyasını indirebileceğimiz linkide verseydin keşke.. Hocam yaw bir ton site var ve türlü türlü link... :/
hakan şuna baksana adam yapmış bee
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
telefonun bidaha acılmaması gıbı bı ıhtımali var mı
Hocam daha yeni yükledim senin fw test aşamasındadır. Bakalım nasıl olmuş.
Not Nokia suit ile kullanılabilirmi?
linki mobille değiştirdim
şimdilik şarj bitmedi bitince tekrar demezecegim hem hard format attım hem hafıza kartını biçimlendirdim titreşimler için ne yapabilirim? Teşekkürler
pcde değilim.googlede görsellerden 5800 mosaic tema tarat çıkar
- - - Eklendi - - -
teşekkürler. Yazılımdan sonra hard format we hafıza kartını biçimlendirdin mi? Sorun devam ediyormu hala?
Mod war rofs2 atarsan kapanır
şimdilik şarj bitmedi bitince tekrar demezecegim hem hard format attım hem hafıza kartını biçimlendirdim titreşimler için ne yapabilirim? Teşekkürler
Bu ana ekrandaki içeriklerden daha fazla bulabilirmiyim bulabilirsem nerden bulurum
Üç dört kere silmeden ard arda sıfıra basılı tutup denesene boşluk bırakıyo mu ?
çevirdim bile uploada başlıcam şimdi. rahat ol sorunsuz herşey fulhakan abi bişey dicem şu symbian anna v7.9 türkçe ne zaman çevirirsin bide tr klavye eklemen lazm herhalde

başka modlarda kullandıysan olur.. ben t9 hafıza kartına almıştım belki sen mod kullandıktan sonra hafıza kartında kalan kırıntılar yazılımı karıştırabilir...Hacı hangi moddan kaynaklaniyor acaba, ilave olarak yazarken gecikmeyi 1sn den 0,5 saniyeye düşürücü modu kullandım o olabilir mi? Yazılımda var mıydı?
çevirdim bile uploada başlıcam şimdi. rahat ol sorunsuz herşey ful
- - - Eklendi - - -
başka modlarda kullandıysan olur.. ben t9 hafıza kartına almıştım belki sen mod kullandıktan sonra hafıza kartında kalan kırıntılar yazılımı karıştırabilir...
alıştım artık zamanımı almıyor
bu kadar hızlı nasıl çevirdin

Ya anlamadığım bir şey var. Latino nun fw lerinin bu fwlerden ne farkı var anlamıyorum. Karşılaştırdığında bizim yaptığımız fwler daha güzel bana göre. Sadece adı var diyemi kullanıyorlar acaba5800 ve x6 için çıkıyor... upload şuan % 37 de ne zaman biter bilmiyorum...