5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Ya anlamadığım bir şey var. Latino nun fw lerinin bu fwlerden ne farkı var anlamıyorum. Karşılaştırdığında bizim yaptığımız fwler daha güzel bana göre. Sadece adı var diyemi kullanıyorlar acaba :hmmm
yazılımı tr çevirdiğim zaman kurcaladım inan menü berbat...
yazılımları yapıyorlar hiç özen gösterme yok..
ama bizim türkler hep imkansızı ister ya bende merakları gitsin diye tr çeviriyorum yoksa uğraşmaya değmez...
TÜRK cfwleri yabancı cfwlere bin çeker...

ByKatre

ByKatre

Üye
Hangi programla çeviriyorsun

Süleyman

Süleyman

Üye

yazılımı tr çevirdiğim zaman kurcaladım inan menü berbat...
yazılımları yapıyorlar hiç özen gösterme yok..
ama bizim türkler hep imkansızı ister ya bende merakları gitsin diye tr çeviriyorum yoksa uğraşmaya değmez...
TÜRK cfwleri yabancı cfwlere bin çeker...
:oke:

Lancerr

Lancerr

Üye
hakan kamerayı 3.2 ye çevirmek için verdiğin dosyayı indirdim nereye atıcam

Jitou

Jitou

Üye
:tşk:

lupa

Üye
haqanguven pek güvenmezdim editlenmiş romlara ama şimdi görüşüm değişti. Gerçekten çok güzel olmuş. Tek bir sorun (belkide atladığım bir nokta var!!) var oda sd karta eski resimlerimi ve videolarımı yükledim. resim galerisine girdiğimde resimleri önizleme yapmıyor 1. si bu ikinciside galeriden bir önceki menüye atıyor. Acaba versiyon farkından mı dır görüntüleyememe olayı?
2. side aynı durum videolarda da geçerli. acaba codec vs. birşeymi yüklemem gerekir orjinal fw de böyle değildi.
Not: bunu iki durumu düzeltmem lazım. fw çok güzel değiştirmek istemiyorum.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
haqanguven pek güvenmezdim editlenmiş romlara ama şimdi görüşüm değişti. Gerçekten çok güzel olmuş. Tek bir sorun (belkide atladığım bir nokta var!!) var oda sd karta eski resimlerimi ve videolarımı yükledim. resim galerisine girdiğimde resimleri önizleme yapmıyor 1. si bu ikinciside galeriden bir önceki menüye atıyor. Acaba versiyon farkından mı dır görüntüleyememe olayı?
2. side aynı durum videolarda da geçerli. acaba codec vs. birşeymi yüklemem gerekir orjinal fw de böyle değildi.
Not: bunu iki durumu düzeltmem lazım. fw çok güzel değiştirmek istemiyorum.

şuan baktım yok böyle bi hata. Yazılımdan sonra hard format we hafıza kartını biçimlendirdin mi? Yedek alıp geri yükleme yapmışsat hata alman normal. Eski sistem yeni sistemi karıştırır.

lupa

Üye

şuan baktım yok böyle bi hata. Yazılımdan sonra hard format we hafıza kartını biçimlendirdin mi? Yedek alıp geri yükleme yapmışsat hata alman normal. Eski sistem yeni sistemi karıştırır.

Evet denedim oldu. Hardformat lazımmış. Teşekkürler.

memoli1996

Üye
mediabar çalışmıyor :S

paradoks6

paradoks6

Üye
kamera 2mp le iniyor!

Progressivity

Progressivity

Üye
biliyosunki ofw de müzik klasörü yok c6 portunda war we girince son çalınan diye baslık war. Müzik açtıp kapattığımızda ön izlemesi kalır. Widgette ona göre tasarlandı. Müzik player son çlınan şarkıyı gördüğü için oda öyle kalıyor. O bir hata degil c6 portuyla gelen özelliktir. Yapcak bişey yok. Belki vardır ama ben anlamadığım bişeye yaparım demem. Widget düzenlemesinden anlamıyorum..
anlıyorum hakan ztn problem son çalınan parçanın müzik çalar widgetında görülmesi değil, benim tam olarak demek istediğim ben hiç widget eklemeden orjinal fwdeki gibi müzik playerı açtığımda ana ekrana geldiğimde orda kendiliğinden çalan widget çıkabilir mi ve müzik playerı kapadığımda ise o widget otomatikman kaybolsun, böyle bişey mümkün mü bilmiyorum tabi sadece sormak istedim

Süleyman

Süleyman

Üye
anlıyorum hakan ztn problem son çalınan parçanın müzik çalar widgetında görülmesi değil, benim tam olarak demek istediğim ben hiç widget eklemeden orjinal fwdeki gibi müzik playerı açtığımda ana ekrana geldiğimde orda kendiliğinden çalan widget çıkabilir mi ve müzik playerı kapadığımda ise o widget otomatikman kaybolsun, böyle bişey mümkün mü bilmiyorum tabi sadece sormak istedim
C6 portlarında widget olarak koyulduğu için orjinal ekran gibi çalışırken ana ekranda gözüküp çalışmıyorken ana ekranda gözükmeme gibi bir durum yok.Ama yapılabilir mi diye bir sorarsan bence mümkün değil gibi geliyor. Çünkü ekran tipleri farklıdır. bunu yapabilmek için dll dosyalara inip teker teker editleme gerekebilir. Yani yapılsa bile çok zor. :oke:

paradoks6

paradoks6

Üye
eline sağlık ama ana ekranda temadaki görüntüyü değiştirince arka planda iz kalıyor yeni güncellemede düzelirse iyi olur :) eyvallah

Üst Alt