5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Lancerr

Lancerr

Üye
hakan kardeşim şu hafıza kartı simgesini kaldırmak için bi dosya vermiştin ama bulamadım tekrar verirmisin ?

Süleyman

Süleyman

Üye
:oke:

Atacan-

Atacan-

Üye
Dur bide ben yazıcam Hafıza kartı iconu kaldırma yaması sayfa 264 te bkz :D
Yaw sülüman zaten söylemişya Hakan bide sen neden tekrar ediyorsun :)
Bi alemsin ha..:D

Süleyman

Süleyman

Üye
yav ben hakanın yazdığını gördüğümde 267 ile 270 arası yazmıştı bende tam sayfasını yazdım sonra mesajını değiştirmiş :) ben de öle ortada kalmışım :
rezil ettin beni hakan :D

Atacan-

Atacan-

Üye
Değiştirmemişki Bak senin mesajının altında ne yazıyor :D

Konu sülümandönmez tarafından (23.07.2012 Saat 00:15:16 ) değiştirilmiştir.

Süleyman

Süleyman

Üye
Değiştirmemişki Bak senin mesajının altında ne yazıyor :D

Konu sülümandönmez tarafından (23.07.2012 Saat 00:15:16 ) değiştirilmiştir.

değiştirdi bazı değiştirmelerde site tarih atamıyor yani değiştirdiği belli olmuyor. Yalan mı söyleyecem yav :D

Atacan-

Atacan-

Üye

değiştirdi bazı değiştirmelerde site tarih atamıyor yani değiştirdiği belli olmuyor. Yalan mı söyleyecem yav :D

:D

Tabiki yalan söylemezsin.Göz yanılması oldu diye düşünmüştüm.
Sistem öyle hata verdiğini bilmiyordum öğrenmiş oldum.

- - - Eklendi - - -

Gerçekten vermiyormuş tarihi sonradan düzenledim şimdi Gülücük ekledim başa tarih yazmadı :D

Süleyman

Süleyman

Üye

:D

Tabiki yalan söylemezsin.Göz yanılması oldu diye düşünmüştüm.
Sistem öyle hata verdiğini bilmiyordum öğrenmiş oldum.

- - - Eklendi - - -

Gerçekten vermiyormuş tarihi sonradan düzenledim şimdi Gülücük ekledim başa tarih yazmadı :D

:D ben söyledim sana demi :D

sinanorta

sinanorta

Üye
sanırsam 3,5g sembolü yok herhalde

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Dur bide ben yazıcam Hafıza kartı iconu kaldırma yaması sayfa 264 te bkz :D
Yaw sülüman zaten söylemişya Hakan bide sen neden tekrar ediyorsun :)
Bi alemsin ha..:D
:) hehe ben söyledim ondan yankı yaptı

- - - Eklendi - - -

yav ben hakanın yazdığını gördüğümde 267 ile 270 arası yazmıştı bende tam sayfasını yazdım sonra mesajını değiştirmiş :) ben de öle ortada kalmışım :
rezil ettin beni hakan :D

doğrudur sonra bulamaz diye kontol ettim... doğru sayfayı yazdım :)

- - - Eklendi - - -

sanırsam 3,5g sembolü yok herhalde
aslında gözüküyor fakat telefonun çok net çekmesinde gözüküyor... güncellemeyle düzeltilcek... hafıza kartı iconu kaldırılıcak

- - - Eklendi - - -

hafıza kartı ikonu gözüktüğü için çıkmıyor
:oke:

- - - Eklendi - - -

rica ederim...

the primary gun

Üye
ben de bir ekleme yapmak istiyorum , bazenleri tam ekran qwerty klavyede yazı yazarken sayı bölümünden ve yazı yazma bölümüne geçme olmuyor klavyeyi yeniden açarsak düzeliyor, böyle bir sorunla karşılıaşan oldu mu?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ben de bir ekleme yapmak istiyorum , bazenleri tam ekran qwerty klavyede yazı yazarken sayı bölümünden ve yazı yazma bölümüne geçme olmuyor klavyeyi yeniden açarsak düzeliyor, böyle bir sorunla karşılıaşan oldu mu?

öyle bişey olmuyor... Her zamanmı oluyor

the primary gun

Üye

öyle bişey olmuyor... Her zamanmı oluyor

her zaman değil, klavye açıkken telefonu yatırınca arada oluyor ama şimdi denedim sorun yok şu an bu yüklediğim en sorunsuz cfw yalnız müzik çalar güncellemesi yaptım müzik çalar teması eski classic olandan oldu gncelleme yapmayın arkadaşlar. Neyse Hakan abi bi sorum olacaktı sana bu cfw kendinden hackli ya yinede rom patcher dan install server ve open4all felan açmalımıyım? Yoksa hiç bir şeye gerek yok mu

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
her zaman değil, klavye açıkken telefonu yatırınca arada oluyor ama şimdi denedim sorun yok şu an bu yüklediğim en sorunsuz cfw yalnız müzik çalar güncellemesi yaptım müzik çalar teması eski classic olandan oldu gncelleme yapmayın arkadaşlar. Neyse Hakan abi bi sorum olacaktı sana bu cfw kendinden hackli ya yinede rom patcher dan install server ve open4all felan açmalımıyım? Yoksa hiç bir şeye gerek yok mu

anladım... Sertifika hatası almadan yazılımları sorunsuz yüklersin. Rompatcher sistem dosyalarını görmek icin kullanılır. Sistemle isin yoksa kurmana gerek yok

the primary gun

Üye

Üst Alt