haqanguven
Üye
güncellemeyi bekle kaldırdım hafıza kartı iconunupeki bu modu nasıl atıcam bu konuda bilgim sınırlı ?
güncellemeyi bekle kaldırdım hafıza kartı iconunupeki bu modu nasıl atıcam bu konuda bilgim sınırlı ?
güncellemeyi bekle kaldırdım hafıza kartı iconunu
açiklama yapicam
güncelleme çıkacaksa eğer ne gibi değişiklikler olacak hafıza kartı ikonundan başka
açiklama yapicam

depolama modunu ayarlardan bağlantı ayarları usb ayarlarından seçebilirsin..Yeni güncellemeyi bekliyorum hakan abi, bunu kurdum tele harika oldu yalnız bi sorum var ben teli pc ye takdığımda depolama modu nu pc görmüyor sadece pc suite modunu görüyor cfw de bu problem var mı yoksa benim pc de mi sorun?
Bide rom patcher kurayım mı? Ben speedy go programını kurdum ama autostart patch i gerekir mi? Bide şu open4all nedir, çözemedim. Daha yeniyim. Bu patch leri yapayım mı hakan abi?
sağol üstad.
depolama modunu ayarlardan bağlantı ayarları usb ayarlarından seçebilirsin..
rom patcher isteğine kalmış sistem dosylarına tam erişim için kullanılır...
speedy go uygulamasına ihtiyacın yokki yazılım zaten hızlı...
open4all yaması rom patcher yamasıdır.. sistem uygulamasını görmen için kullanılıyor...
teşekkürler kardeşimüstad eline sağlık sen daha iyisini yapana kadar en iyisi bu !![]()
hafıza kartı olup olmadığını gösteriyor ben ekledim.. güncellemeyle kaldırcam kimse istemiyor onuöncelikle teşekkürler, 3 sürümdür kullanıyorum ve gayet memnunum. Yalnız bunda anlayamadığım 2 şey oldu;
1- Yukarıda hafıza kartı simgesi belirdi gitmiyor
2- Güç tasarruf modu eklendi demişsiniz, nerede, bulamadım
Şimdiden teşekkürler..

sağol üstad.
güncellemeyi bekle kaldırdım hafıza kartı iconunu
çok var şuan c7 e yapıyorum...
güncelleme ne zaman gelcek kerdeşim
Çok güzel ama tam kesin bilgilerim olmadığı için cesaret edip yapamıyorum. Biri olsa anlatsa yada beraber yapabileceğimiz bir arkadaş olsa yaparım yani.
Kolay gelsin hocam , iletim raporlarında önceden tarihin yanında saat gözüküyordu şimdi yok saatin olmasın için ne yapabilirim . Birde önceki yazılımda vardı raporların iletim saatide yazıyordu bi onada bakarmısın