5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Mert045

Mert045

Üye
Hakan abi şu meşhur temalardan bende alıyım :)

Seglopsi

Seglopsi

Üye

final dedim aama bi güncelleme daha çıkartıcam şuan çalışıyorum yazılımın üstünde... çevrim içi paylaşı yazılıma eklicem... onunla facede fotoğraf yükleyebilirsiniz...

- - - Eklendi - - -

ben sizdeki uygulamarın çoğunu sildim...haritaları bile.. sade bir cfw kullanıyorum... ram yine aynı.. bende 60 mb boşta... c hafızası 81.3 mb boş...

kardeşim kolay gelsin öncelikle ilk cevabın için bişey diyecek olursam, haritalara da bir çözüm yapsan, kurmak isteyen c ye kursun mesela.

ikinci olarak; senin kullandığın fw yi deneyebilme şansımız var mı. teşekkürler.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim kolay gelsin öncelikle ilk cevabın için bişey diyecek olursam, haritalara da bir çözüm yapsan, kurmak isteyen c ye kursun mesela.

ikinci olarak; senin kullandığın fw yi deneyebilme şansımız var mı. teşekkürler.
haritalar zaten c üzerine kuruluyor...
benim kullandığım cfw de sadece uygulamar silinmiş onun dışında başka bir şey yok.. bunu sizde yapabilirsiniz... cleanerla kullanmadığınız uygulamaarı silebilirsin...

team of the

team of the

Üye
ellerine sağlık, 5800 v60 sürümüne olurmu acaba

Lancerr

Lancerr

Üye
ne biri yeni cfw mi dedi hakan kardeş ne zaman çıkartıyosun :)

Lancerr

Lancerr

Üye

haqanguven:
final dedim aama bi güncelleme daha
çıkartıcam şuan çalışıyorum yazılımın
üstünde... çevrim içi paylaşı yazılıma
eklicem... onunla facede fotoğraf
yükleyebilirsiniz...

Hımm o zaman bunu sen demedin dimi

interka

interka

Üye
5800 4x4 menuyu indiremiyorum

Seglopsi

Seglopsi

Üye

haritalar zaten c üzerine kuruluyor...
benim kullandığım cfw de sadece uygulamar silinmiş onun dışında başka bir şey yok.. bunu sizde yapabilirsiniz... cleanerla kullanmadığınız uygulamaarı silebilirsin...

haritaları kurarken dahili bileşen hatası alıyorum çözemedim. yarıda kesiliyor nedendir acaba. formattan sonra bilgisayardan da kurmaya çalıştığımda da olmamıştı. kendim buldum oradan yükledim olmadı yinede. bildiğin bir çözüm var mıdır?
kardeşim kusura bakma konuları karıştırmışım belle shell kullanıyorum ben. o kadar çok fw yapıyorsun ki hepsini denedim hepsi güzel belle shell i kurdum en son belle shell de alıyorum ben o hatayı.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
haritaları kurarken dahili bileşen hatası alıyorum çözemedim. yarıda kesiliyor nedendir acaba. formattan sonra bilgisayardan da kurmaya çalıştığımda da olmamıştı. kendim buldum oradan yükledim olmadı yinede. bildiğin bir çözüm var mıdır?
kardeşim kusura bakma konuları karıştırmışım belle shell kullanıyorum ben. o kadar çok fw yapıyorsun ki hepsini denedim hepsi güzel belle shell i kurdum en son belle shell de alıyorum ben o hatayı.
:) belle shellde haritalar yok o yüzden alıyorsun.. rofs2 gömmen lazım...

- - - Eklendi - - -

haqanguven:
final dedim aama bi güncelleme daha
çıkartıcam şuan çalışıyorum yazılımın
üstünde... çevrim içi paylaşı yazılıma
eklicem... onunla facede fotoğraf
yükleyebilirsiniz...

Hımm o zaman bunu sen demedin dimi
ama yeni cfw demedim.. güncelleme :)

- - - Eklendi - - -

5800 4x4 menuyu indiremiyorum

linkte sorun yok.. senin pcle alakalı.. başka bir tarayıcıda veya başka bir pc de indirmeyi dene.. dns adresinide değiştirmen gerek..

ENES250

Üye
tlfn eski halne getirlebıliymu

marincap26

marincap26

Üye
hakan kardeş bende 5800 var v60 yorumları okudum.çoğu insan memnun. benimsorum başarısız olursa telefon çöp olur mu yenisini şuan alma imkanım yok.birde yavaş diyolar telefon kasıyo mu eşşeğe bağlamasın hızı

Atacan-

Atacan-

Üye
hakan kardeş bende 5800 var v60 yorumları okudum.çoğu insan memnun. benimsorum başarısız olursa telefon çöp olur mu yenisini şuan alma imkanım yok.birde yavaş diyolar telefon kasıyo mu eşşeğe bağlamasın hızı

Telefon Çöp olmaz arkadaşım gönül rahatlığıyla Kullan.
Hız olarakda eşşek değil eşşekden inip Ata binmiş gibi olacaksın :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
at teperse uçarsın... ;)

- - - Eklendi - - -

Telefon Çöp olmaz arkadaşım gönül rahatlığıyla Kullan.
Hız olarakda eşşek değil eşşekden inip Ata binmiş gibi olacaksın :D
:D hehe

svardar

Üye
CFW için teşekkür ederim telefonuma renk geldi. v.60.003 kullanıyordum en büyük sorunum 3 taneden fazla mail adresi tanımlayamamdı. şu an 4 tane rahat rahat kullanıyorum. 2 ekran varmış gibi görünüyor. ama 2. ekran boş bişey konulamıyor. bunu düzeltme şansımız varmı..

marincap26

marincap26

Üye
telefon açılmadı lütfen yardımmmmm tel i bağladım ses geldi ama jaf ın en altında not found (bulunamadı yazdı

- - - Eklendi - - -

hakan yüklendi teşekkür ediyorum ellerine sağlık ama ana ekran 2 sayfa 2.si boş hiç bişe ekliyemiyorum. düzeltme şansım var mı böyle mi kalacak belle deki gibi 3 4 sayfa yok 2 sayfa var ve 1 i boş bişe eklenmiyo hata yüklemede mi oldu acaba

Lancerr

Lancerr

Üye
vala kim ne derse desin kullandığım en iyi en mükemmel en başarılı en sorunsuz cfw bu. Tebrikler hakan kardeş :)

RAM 50 den aşağı düşmüyo :D

Üst Alt