5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

the primary gun

Üye
Yeni güncellemeyi bekliyorum hakan abi, bunu kurdum tele harika oldu yalnız bi sorum var ben teli pc ye takdığımda depolama modu nu pc görmüyor sadece pc suite modunu görüyor cfw de bu problem var mı yoksa benim pc de mi sorun?
Bide rom patcher kurayım mı? Ben speedy go programını kurdum ama autostart patch i gerekir mi? Bide şu open4all nedir, çözemedim. Daha yeniyim. Bu patch leri yapayım mı hakan abi?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yeni güncellemeyi bekliyorum hakan abi, bunu kurdum tele harika oldu yalnız bi sorum var ben teli pc ye takdığımda depolama modu nu pc görmüyor sadece pc suite modunu görüyor cfw de bu problem var mı yoksa benim pc de mi sorun?
Bide rom patcher kurayım mı? Ben speedy go programını kurdum ama autostart patch i gerekir mi? Bide şu open4all nedir, çözemedim. Daha yeniyim. Bu patch leri yapayım mı hakan abi?
depolama modunu ayarlardan bağlantı ayarları usb ayarlarından seçebilirsin..
rom patcher isteğine kalmış sistem dosylarına tam erişim için kullanılır...
speedy go uygulamasına ihtiyacın yokki yazılım zaten hızlı...
open4all yaması rom patcher yamasıdır.. sistem uygulamasını görmen için kullanılıyor...

ben15

Üye
üstad eline sağlık sen daha iyisini yapana kadar en iyisi bu ! ;)

the primary gun

Üye

depolama modunu ayarlardan bağlantı ayarları usb ayarlarından seçebilirsin..
rom patcher isteğine kalmış sistem dosylarına tam erişim için kullanılır...
speedy go uygulamasına ihtiyacın yokki yazılım zaten hızlı...
open4all yaması rom patcher yamasıdır.. sistem uygulamasını görmen için kullanılıyor...
sağol üstad.

hkmtctnky

hkmtctnky

Üye
öncelikle teşekkürler, 3 sürümdür kullanıyorum ve gayet memnunum. Yalnız bunda anlayamadığım 2 şey oldu;
1- Yukarıda hafıza kartı simgesi belirdi gitmiyor
2- Güç tasarruf modu eklendi demişsiniz, nerede, bulamadım

Şimdiden teşekkürler..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
üstad eline sağlık sen daha iyisini yapana kadar en iyisi bu ! ;)
teşekkürler kardeşim

- - - Eklendi - - -

öncelikle teşekkürler, 3 sürümdür kullanıyorum ve gayet memnunum. Yalnız bunda anlayamadığım 2 şey oldu;
1- Yukarıda hafıza kartı simgesi belirdi gitmiyor
2- Güç tasarruf modu eklendi demişsiniz, nerede, bulamadım

Şimdiden teşekkürler..
hafıza kartı olup olmadığını gösteriyor ben ekledim.. güncellemeyle kaldırcam kimse istemiyor onu :)
güç tasarruf mod olarak şöyle şarjın daha çok gitmesidir ayrıca bir menü değildir...

- - - Eklendi - - -

rica ederim

esokmen

esokmen

Üye
Çok güzel ama tam kesin bilgilerim olmadığı için cesaret edip yapamıyorum. Biri olsa anlatsa yada beraber yapabileceğimiz bir arkadaş olsa yaparım yani.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Çok güzel ama tam kesin bilgilerim olmadığı için cesaret edip yapamıyorum. Biri olsa anlatsa yada beraber yapabileceğimiz bir arkadaş olsa yaparım yani.

msn i vereyim team viewerden ben yapayım hem görmüş olursun bi dakine kendin atarsın kardeşim...

Catastrophetmd

Catastrophetmd

Üye
Kolay gelsin hocam , iletim raporlarında önceden tarihin yanında saat gözüküyordu şimdi yok saatin olmasın için ne yapabilirim . Birde önceki yazılımda vardı raporların iletim saatide yazıyordu bi onada bakarmısın

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kolay gelsin hocam , iletim raporlarında önceden tarihin yanında saat gözüküyordu şimdi yok saatin olmasın için ne yapabilirim . Birde önceki yazılımda vardı raporların iletim saatide yazıyordu bi onada bakarmısın

tamam bakıcam...

çomolokko

Üye
eline sağlık N97 icinde yapamaz mısın acaba bı belle hakan ?

ByKatre

ByKatre

Üye
GÜncellemede neler olacak kardeş ide geçen yani 07.07 de çıkacak diye başlık değişmişti erteledin mi hakan kardeş

maximan2008

Üye
arkadaşlar ben biraz yeniyim.5800a bu sürümü yüklediğimizde aynı c6-01deki gibi symbian belle mi oluyor.ve mesela angry birds gibi s^3 oyunlarını yukleyebiliyormuyuz.iyi günler...

gfbliunal

Üye
Kardeşim eline sağlı Allah senden razı olsun teşekkürler...

Üst Alt