5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

yunushavva

Üye

Belle RopBar yok sonradan kurabilirsin...
Orjinale dönmek için navifrmden ofw yi indirip bunu attığın gibi onuda aynen böyle atarsın orjinale dönersin...
c6.00 a ait tabandır... herhangi bir donanıma zarar vermez gönül rahatlığıyla kurabilirsin...
yorumun için teşekkürler güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

rica ederim

Son bir sorum daha olacak Belle RopBar'ı forumda aradım ama bulamadım bana link verebilir misin? başka sitelerde aramadım güvenemediğim için. Bar'ı da bulursam telefona kuracagım hepsini, en çok istediğim belle ropbar'ın olmasıydı...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Son bir sorum daha olacak Belle RopBar'ı forumda aradım ama bulamadım bana link verebilir misin? başka sitelerde aramadım güvenemediğim için. Bar'ı da bulursam telefona kuracagım hepsini, en çok istediğim belle ropbar'ın olmasıydı...
ropbar demişim top bar kusuruma bakma :D pm kutuna bak atıyorum kardeşim

kokkki

Üye
Üstad, Ben daha önce hiç sistem modifiye etmedim. Belle yi yüklemek için anlattığınm yolu izlemem yeeterli midir ? Telefonda bir sorun çıkarsa ne yapam gerekir ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Üstad, Ben daha önce hiç sistem modifiye etmedim. Belle yi yüklemek için anlattığınm yolu izlemem yeeterli midir ? Telefonda bir sorun çıkarsa ne yapam gerekir ?
anlattıklarımı tek tek yap hiç bir sorunla karşılaşmazsın kardeşim

fbxxfbxxfb

fbxxfbxxfb

Üye
tus kilidini c6 olsa bu hosuma gitmedi

NUD

NUD

Üye
OGM JAF PKEY EMULATOR V.5 da yüklediği yazılımda telefonuma attığı dil seçenekleri arasında TÜRÇE yer almıyor nedeni ne olabilir acaba

crazy_young

Üye
ya bu cfw işlerinde yeniyim kusura bakmayın da evde 2 tane 5800 var birine bu yazılımı yükledim fakat onun yazılım sürümü v60'dı, hiç bi sıkıntı çıkarmadı. Diğeri v52 ve otomatik güncelleştirme ile v60'a çıkartamıyorum ne suite ile ne telefondan. direk x6 sybiam belle final sürümünü kursam bi sıkıntı çıkar mı?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
OGM JAF PKEY EMULATOR V.5 da yüklediği yazılımda telefonuma attığı dil seçenekleri arasında TÜRÇE yer almıyor nedeni ne olabilir acaba
yazılımda sadece tel dil var oda türkçe.. ogmde yazana bakma sen

- - - Eklendi - - -

tus kilidini c6 olsa bu hosuma gitmedi
rofs2 gerekli modu at olur sürüklemeli tuş klidi.. yazılımıda biraz kendinize göre düzenleyin

- - - Eklendi - - -

ya bu cfw işlerinde yeniyim kusura bakmayın da evde 2 tane 5800 var birine bu yazılımı yükledim fakat onun yazılım sürümü v60'dı, hiç bi sıkıntı çıkarmadı. Diğeri v52 ve otomatik güncelleştirme ile v60'a çıkartamıyorum ne suite ile ne telefondan. direk x6 sybiam belle final sürümünü kursam bi sıkıntı çıkar mı?

olmaz kardeşim onada yükle

fbxxfbxxfb

fbxxfbxxfb

Üye
rofs2 nasil atcam

NUD

NUD

Üye
Paylaştığınız resimlerde türkçeydi ama herhalde herhangi bir problem çıkmaz

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Paylaştığınız resimlerde türkçeydi ama herhalde herhangi bir problem çıkmaz
yazılım türkçedir.. başka dil mevcut değildir yazılımda... sorun filan çıkmaz

- - - Eklendi - - -

rofs2 nasil atcam
modlamayı biraz öğrenmen lazım... nfe ile rofs2 açıcaksın modu atıp repack yapıcaksın sonra repack olan dosyayı rm-356 içine atıp flaşhlıcaksınız

Silinen Üye 99957

Silinen Üye 99957

Kapalı Hesap
x6 da sorunsuz çalışıyor mu ? T9 kullanımında falan hata oluyor mu ?

NUD

NUD

Üye
denemedim ama teşekkürler

Catastrophetmd

Catastrophetmd

Üye
hocam benmi çok kafama takıyorum sorun sadece bende mi var bilmiyorum ama :D son yazılımdan sonra 3.5g bi daha gelmedi ya :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam benmi çok kafama takıyorum sorun sadece bende mi var bilmiyorum ama :D son yazılımdan sonra 3.5g bi daha gelmedi ya :D
hafıza kartı iconu gözüküyor ya o yüzden gelmiyor.. onu kafana takma 3g yazması yada 3.5 g yazması bişeyi değiştirmez...

mrgoxel

mrgoxel

Üye
hocam emeğine sağlık teşekkür ederim ama bir ricam olabilir mi sende :)
hafıza kartı simgesini nasıl iptal edebilirim
bide az önce bir sorunla karşılaştım. arama ekranında telefon kulağımdayken sensör sayesinde ekran işığı kapanıyor ya. artık kapanınca açılmıyor

omerynd

omerynd

Üye
hakan kardeş yazılımdan hafıza kartı ikonunu bende kaldırmak istiyorum gerekli modu paylaşabilirmisin. Birde sensor ayarlarında otomatik sensoru kapatmissin ya aydınlık havada hiç hoş olmuyor ikide bir parlaklıgi ayarlamak. Onun da modu var mi. Zahmet veriyorum sana ama

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam emeğine sağlık teşekkür ederim ama bir ricam olabilir mi sende :)
hafıza kartı simgesini nasıl iptal edebilirim
bide az önce bir sorunla karşılaştım. arama ekranında telefon kulağımdayken sensör sayesinde ekran işığı kapanıyor ya. artık kapanınca açılmıyor
hafıza kartı iconunu kaldırma

yazılımda öyle bi hata yok...

- - - Eklendi - - -

hakan kardeş yazılımdan hafıza kartı ikonunu bende kaldırmak istiyorum gerekli modu paylaşabilirmisin. Birde sensor ayarlarında otomatik sensoru kapatmissin ya aydınlık havada hiç hoş olmuyor ikide bir parlaklıgi ayarlamak. Onun da modu var mi. Zahmet veriyorum sana ama
ekran ışığı
hafıza kartı iconunu kaldırma

• Beğen
Tepkiler: omerynd
omerynd

omerynd

Üye
çok teşekkür ederim kardeş yardımcı oluyorsun herşeye. çok sağol

Üst Alt