çok teşekkür ederim kardeş yardımcı oluyorsun herşeye. çok sağol
ne bu sitem... ben kimseye burda zorla yazılımı kullanıcaksın demiyorum.. herkezin keyfine göre... olmayan hataya ne dicem ben şimdi... hard format ve hafıza kartını biçimlendirdinmi? ana sayfadan benim söylediklerimi kale almazsan benim yapıcak bişeyim yok...hocam hata yokta ben mi yalan söylüyorum.
ilk defa bir mesajıma böyle ezici cevap geldi.
orjinalini yüklerim rahat ederim...
şimdi yükledim gerçekten mükemmel çalışıyor daha önce hiç 82.90 Mb telefon hafızalı 5800 görmemiştim![]()
güle güle kullançok teşekkür ederim kardeşim...Keşke şu C5-03'e c6 portlanabilseydi de senin şu cfw'ni yükleyebilseydimGeçen arkadaşımın 5800'ına yükledik gerçekten harika bir cfw.Seni tebrik ediyorum
![]()
ancak yine de yükleyeceğim.
teşekkürler... şuan temalar düzenlemeye devam ediyorum ileriye doğru toplu paylaşım yaparım.. güle güle kullan kardeşimhakan kardeşim hayırlı olsun. ben de bu cfw'yi bekliyordum. 10 mayısta yayınladığın cfw'den son derece memnunum ki, onun yerine bunu yüklemeye şimdilik kıyamadım bileancak yine de yükleyeceğim.
senden bir ricam olacak: kendince beğendiğin, hoşuna giden temaları paket halinde bizlere sunarsan çok sevinirim.
yüklemeyi yaptığımda teşekkürlerimi tekrar dile getireceğim![]()
Hayır. Orası sadece duvar kağıdını görmek içindir. Orjinalinde orada sadece saat widgeti vardır başka hiçbir widget ekleyip kaldırılamaz. Yani bizim ikinci ekran gibi gördüğümüz ekran aslında widgetlerin gizlenmiş ekranıdır. S^3 gibi her ekrana farklı farklı widget ekleyemiyoruz ne yazıkkieline sağlık müthiş olmuş. yalnız bişey soracağım : bu ev ekranında yana kaydırınca gelen boş ekranı değerlendirebiliyor muyuz ?
güncellemeyi yüklememen gerek... son güncellemede uyum sorunu var ben o yüzden eklemiyorum yazılımaarkadaşlar müzik çalar güncellemesini yapmama rağmen şarkı çalarken ekolayzerı değiştirdiğimde şarkıyı durdurmadan güncel ekolayzer ayarına geçmiyor sorun nerde olabilir ?
ovi haritalar sürmünün son sürümü yüklü yazılıma zaten o yüzden yüklemiyor...Nokia suite den ovi haritaları güncelleyemiyorum .s.s
hex değerler farklı... telefon elimde yok 5530 portlasam bile çalışmaz...Nokia 5530 XpressMusic icnde yapin ltfenn
ben yazılımdan sonra hard format ve hafıza kartını biçimlendirin boşuna demiyorum... hiç okumuyosunuz ana başlıkta yazdıklarımıbugün belle shell yükledim sonra normal belleyi yükledim hafıza kartım dolu gözüküyor ama hiçbir veriyi bulamıyorum lütfen yardımcı olun
tam neyde hata alıyorsun kikardeşim eline saglık yalnız bir ricam var bu bu widgete uygulama eklerken NSl li birşey var silmeyi unutmuşlun sanurum yada artık kalmış omnu nasıl cezebilirm acaba tck v1 de aynı şey vardı rambo kardeş bir yama vermişti ama buylamıyorum yardım edrsen sevinirim emegine sglık bu arada allah yolunu daim etsin
nokia ekrandaki simgeleri gizleyip sadece duvaar kağıdının görünmesi için yapmış.. bişe yapılmaz kardeşimeline sağlık müthiş olmuş. yalnız bişey soracağım : bu ev ekranında yana kaydırınca gelen boş ekranı değerlendirebiliyor muyuz ?
Hayır. Orası sadece duvar kağıdını görmek içindir. Orjinalinde orada sadece saat widgeti vardır başka hiçbir widget ekleyip kaldırılamaz. Yani bizim ikinci ekran gibi gördüğümüz ekran aslında widgetlerin gizlenmiş ekranıdır. S^3 gibi her ekrana farklı farklı widget ekleyemiyoruz ne yazıkki

Ellerine sağlık müdürSüpersin
))
hehe rica ederimfotoğraflara girince ana ekrana atma düzeltildi mi
dün gece telefon wifi dan internete girmedi bi kaçkere yeniden başlattım bu sefer tarayıcıya hiç girmemeye başladı açılıyo 1 sn sonra atıyo hard format attım hatsız denedim hatta yazılımı yeniden yükledim ama hala sorun devam ediyo bi el atsan sorunuma şimdiden teşekkürlerbaşka yolu yoktur...kardeş bunun için usb kablosu olmadan telefona bluetooth üzerinden yüklenen bir sistem yok mu nokia suite de de bu güncelleme sıkıntısını yaşıyorum usb kablosu da temin edemedim bu konuda çözümün varsa yardımcı olursan sevinirim
ilk önce hafıza kartını çıkart *#7370# yap at format sonra hard format at daha sonra yazılımı tekrar aat bi dene bakalım... yazılımda öyle hata yok kardeşimkardeş ben 3 gün önce bu yazılımı yükeldim çokda güzel çalışıyodu hiç bi sorun yoktu dün geceye kadardün gece telefon wifi dan internete girmedi bi kaçkere yeniden başlattım bu sefer tarayıcıya hiç girmemeye başladı açılıyo 1 sn sonra atıyo hard format attım hatsız denedim hatta yazılımı yeniden yükledim ama hala sorun devam ediyo bi el atsan sorunuma şimdiden teşekkürler