5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler. önceki versiyonda kamera focus yaparken ses çıkıyodu telefon sessizde de olsa. bu versiyonda düzeltildi mi?
sessiz profilinde uyarı seslerini açık yaparsan ses çıkması normaldir... onun dışında ses filan çıkmıyor.. şimdi denedim...

ziyaettin

ziyaettin

Üye

sessiz profilinde uyarı seslerini açık yaparsan ses çıkması normaldir... onun dışında ses filan çıkmıyor.. şimdi denedim...

orjinal ayarları hiç değiştirmemiştim bilmiyom uyarı sesi açık mıydı kapalı mıydı :)

klavyeci

klavyeci

Üye
Arkadaş ROM Patcher ve KeyLock programları dahili bileşen hatası veriyor.Birkaç programda aynı hatayı verip kurulmuyor.Nasıl yapacaz?

Atacan-

Atacan-

Üye
Arkadaş ROM Patcher ve KeyLock programları dahili bileşen hatası veriyor.Birkaç programda aynı hatayı verip kurulmuyor.Nasıl yapacaz?
Yazılımda Kalıntılar kaltığı için hata alıyorsun
Hangi program dahili bileşen hatası veriyorsa o programı siscontents ile klasörlerine ayır.
Çıkan klasörün içindeki dosyaları nfe ile arat,çıkan dosyaları sil.Paketle Flashla.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yazılımdan sonra hard format ve hafıza kartını biçimlendirdinmi? hafıza kartını takmadan dene uygulamarı yine aynı hatayı alıcakmısın?

- - - Eklendi - - -

Yazılımda Kalıntılar kaltığı için hata alıyorsun
Hangi program dahili bileşen hatası veriyorsa o programı siscontents ile klasörlerine ayır.
Çıkan klasörün içindeki dosyaları nfe ile arat,çıkan dosyaları sil.Paketle Flashla.

yazılımda yoktu rompatcher ben sevmediğimden hiç bir yazılımıma kurmam kardeşim

omerynd

omerynd

Üye
rom patcher sonradan kurulabiliyor kalıntı yok bence. Bende kuruldu. Qt hataları da gitti sağol hakan kardeş eline sağlık hem çok güzel is çıkarmışsın hem de yardımcı oluyorsun herkese tekrar tekrar.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
rom patcher sonradan kurulabiliyor kalıntı yok bence. Bende kuruldu. Qt hataları da gitti sağol hakan kardeş eline sağlık hem çok güzel is çıkarmışsın hem de yardımcı oluyorsun herkese tekrar tekrar.
yazılımda şuan hiç bir hata yok... rica ederim güle güle kullanın

Atacan-

Atacan-

Üye

yazılımdan sonra hard format ve hafıza kartını biçimlendirdinmi? hafıza kartını takmadan dene uygulamarı yine aynı hatayı alıcakmısın?

- - - Eklendi - - -

yazılımda yoktu rompatcher ben sevmediğimden hiç bir yazılımıma kurmam kardeşim

Doğru diyorsun evet yoktu.
Arkadaş yanlış bişey yapmış o zaman.

neobea

neobea

Üye
forumda 100 sayfa okudum ama 5230 da kullanılıyormu kullanılmıyormu bı ogrenemedım bır arkadas denıcektı veya deneyen varmı bırde benım telefonda hafıza kartı yok telefonda yuklemek ıcın telefon hafızası yeterlımı sımdıden cevaplar için teşekkürler.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Doğru diyorsun evet yoktu.
Arkadaş yanlış bişey yapmış o zaman.
herhalde hafıza kartını biçimlendirmedi.. hafıza kartındada rom patcher parçaları kaldı ondan dahili bileşen hatası aldı...

- - - Eklendi - - -

forumda 100 sayfa okudum ama 5230 da kullanılıyormu kullanılmıyormu bı ogrenemedım bır arkadas denıcektı veya deneyen varmı bırde benım telefonda hafıza kartı yok telefonda yuklemek ıcın telefon hafızası yeterlımı sımdıden cevaplar için teşekkürler.
bu yazılım sadece 5800 ve x6 içindir... hafıza kartı web browserda lazım oluyor hafıza kartsız çalışmaz onun dışında lazım değil

neobea

neobea

Üye
cok tesekkur ederım cevap ıcın bende cok yuklemek ıstıyordum fakat 5230 telefonum ama yınede emegıne saglık cok ıyı gozukuyor basarılarının devamı.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
cok tesekkur ederım cevap ıcın bende cok yuklemek ıstıyordum fakat 5230 telefonum ama yınede emegıne saglık cok ıyı gozukuyor basarılarının devamı.
saolasın kardeşim

nico-22

Üye
ben x6 için indirdim RM 356 yazılımı olduğundan jaf görmüyo acaba phonix e b klasör olarakmı eklesem

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

nico-22

Üye
ama x6 indirme linklerindede 5800 için cfw var RM 559 olarak klasör açıyorum jaf görmüyo acaba x6 linklerinimi yanlış yükledin kardeş

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: nico-22

nico-22

Üye
tamam kardeşim bekliyorum

nico-22

Üye
tmm kardeşim sonrada indirim tşklr eline emeğine sağlık