haqanguven
Üye
saolasın kardeşimtmm kardeşim sonrada indirim tşklr eline emeğine sağlık
saolasın kardeşimtmm kardeşim sonrada indirim tşklr eline emeğine sağlık
26.06.2012 de çıkıcaktı ve çıktı.. son sürüm linklerde...en yeni cfw bumu ?? 27.06.2012 de çıkıcaktı ?
eline sağlık. sağolasın.
o bendede var kardeşimkardeşim cfw güzel hoşta aklıma bişey takıldı msj yazarken ifade ekleyip yazmaya devam ettiğimde ifadenin yanında siyah bişeyler oluyo ve ifadenin yanındaki harf gözmüyor 1 boşluk bırakmadıktan sonra acaba bu hata yalnz bende mi?
temayla alakalı o kardeşimşu saat tarih vidgetini anna finaldaki gibi şeffaf yapabilir miyiz hocam? bi yardımcı olsan?
atın şu telefonları artık![]()
kamera ile hiç oynamadım ki.. kameranın camında el lekesi varmı diye bak ondan olabilir...kardeşim herşeyi çok güzel yapmışsın eline sağlık ta sanki kamera da netlik açısından düşüş olmus gibi
Belle RopBar yok sonradan kurabilirsin...Arkadaşlar öncelikle bu güzel çalışmanız için teşekkürler, elinize sağlık.
bende 5800 kullanıcısıyım ve bu güncellemenin çok gerekli olduğunu düşünüyorum bu anlamda çok iyi bir çalışma tebrik ederim. bu konuda sizlere bir kaç sorum olacak. birincisi yukaridan aşağıya kaydırma olan aşağıya acilir görev çubuğuda var mı, örnek resimlerde göremedim. ikinci bir sorum da olur ki daha sonraki zamanlarda orjinal yazılıma dönme şansımız var mı? mesela telefonu satmak istesek belki orjinale dönmek lazım olabilir ve bunu nasıl yapabiliriz. bir sorum da meslek sırrı gibi birsey ama sakincasi yoksa bu cfw orjinalde hangi telefona ait. 5800 da donanımsal bir arıza olusturma ihtimali nedir. bu sorularım bence çok kişinin merak ettiği şeyler ve çok kişininde aklında ki sorulara cevap bulmasi şeklinde faydalı olacağı kanaatindeyim. herkese tekrar teşekkürler...
rica ederimtm kardeş saol![]()
sen profil widgeti kaldırıp baştan ekledin.. o yüzden tarih yok.. telefonu kapat aç gelicek...usta benim sorunum ev ekranında saatin yanında tarih belirtirdi o yok şuanda bu bilinçli yaptıpın bişey mi böyle mi kullanıcaz artık
mediafreede ne var ki oraya upload edeyim...RAPİDSHARE upload etsen ?