5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

nefsele

nefsele

Üye
en yeni cfw bumu ?? 27.06.2012 de çıkıcaktı ?

msf_1988

Üye
eline sağlık. sağolasın.

007yasar

007yasar

Üye
kardeşim cfw güzel hoşta aklıma bişey takıldı msj yazarken ifade ekleyip yazmaya devam ettiğimde ifadenin yanında siyah bişeyler oluyo ve ifadenin yanındaki harf gözmüyor 1 boşluk bırakmadıktan sonra acaba bu hata yalnz bende mi?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim cfw güzel hoşta aklıma bişey takıldı msj yazarken ifade ekleyip yazmaya devam ettiğimde ifadenin yanında siyah bişeyler oluyo ve ifadenin yanındaki harf gözmüyor 1 boşluk bırakmadıktan sonra acaba bu hata yalnz bende mi?
o bendede var kardeşim

cafer-abi

Üye
şu saat tarih vidgetini anna finaldaki gibi şeffaf yapabilir miyiz hocam? bi yardımcı olsan?

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
atın şu telefonları artık :ehe

theleqent00

Üye
kardeşim herşeyi çok güzel yapmışsın eline sağlık ta sanki kamera da netlik açısından düşüş olmus gibi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim herşeyi çok güzel yapmışsın eline sağlık ta sanki kamera da netlik açısından düşüş olmus gibi
kamera ile hiç oynamadım ki.. kameranın camında el lekesi varmı diye bak ondan olabilir...

yunushavva

Üye
Arkadaşlar öncelikle bu güzel çalışmanız için teşekkürler, elinize sağlık.
bende 5800 kullanıcısıyım ve bu güncellemenin çok gerekli olduğunu düşünüyorum bu anlamda çok iyi bir çalışma tebrik ederim. bu konuda sizlere bir kaç sorum olacak. birincisi yukaridan aşağıya kaydırma olan aşağıya acilir görev çubuğuda var mı, örnek resimlerde göremedim. ikinci bir sorum da olur ki daha sonraki zamanlarda orjinal yazılıma dönme şansımız var mı? mesela telefonu satmak istesek belki orjinale dönmek lazım olabilir ve bunu nasıl yapabiliriz. bir sorum da meslek sırrı gibi birsey ama sakincasi yoksa bu cfw orjinalde hangi telefona ait. 5800 da donanımsal bir arıza olusturma ihtimali nedir. bu sorularım bence çok kişinin merak ettiği şeyler ve çok kişininde aklında ki sorulara cevap bulmasi şeklinde faydalı olacağı kanaatindeyim. herkese tekrar teşekkürler...

theleqent00

Üye
tm kardeş saol ;)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar öncelikle bu güzel çalışmanız için teşekkürler, elinize sağlık.
bende 5800 kullanıcısıyım ve bu güncellemenin çok gerekli olduğunu düşünüyorum bu anlamda çok iyi bir çalışma tebrik ederim. bu konuda sizlere bir kaç sorum olacak. birincisi yukaridan aşağıya kaydırma olan aşağıya acilir görev çubuğuda var mı, örnek resimlerde göremedim. ikinci bir sorum da olur ki daha sonraki zamanlarda orjinal yazılıma dönme şansımız var mı? mesela telefonu satmak istesek belki orjinale dönmek lazım olabilir ve bunu nasıl yapabiliriz. bir sorum da meslek sırrı gibi birsey ama sakincasi yoksa bu cfw orjinalde hangi telefona ait. 5800 da donanımsal bir arıza olusturma ihtimali nedir. bu sorularım bence çok kişinin merak ettiği şeyler ve çok kişininde aklında ki sorulara cevap bulmasi şeklinde faydalı olacağı kanaatindeyim. herkese tekrar teşekkürler...
Belle RopBar yok sonradan kurabilirsin...
Orjinale dönmek için navifrmden ofw yi indirip bunu attığın gibi onuda aynen böyle atarsın orjinale dönersin...
c6.00 a ait tabandır... herhangi bir donanıma zarar vermez gönül rahatlığıyla kurabilirsin...
yorumun için teşekkürler güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

rica ederim

SametCan43

SametCan43

Üye
RAPİDSHARE upload etsen ?

goksel722

goksel722

Üye
usta benim sorunum ev ekranında saatin yanında tarih belirtirdi o yok şuanda bu bilinçli yaptıpın bişey mi böyle mi kullanıcaz artık

NUD

NUD

Üye
Kardeş bende diller arasında Türkçe çıkmıyor nedeni ne olabilir ?

Üst Alt