Yok o senin hakkın bakalım Dinleyecekler mi? Orasıda var. Böyle güzel bir yazılımla bizi tanıştırdığın için ben teşekkür ederim.
ben kimseye yasak koymak istemezdim. Isteyen yazılımın üstünde oynayıp düzenleyip kendi konusunu açabilirdi ben bu kadar emek verdim emegimin çöpe atıldığını gördüm o yüzden yasakladım... Konuyla ilgilendiğin için teşekkürler kardeşim
- - - Eklendi - - -
uğraşsaydım oda olurdu ama bu kadar benden kardeşim. İnşallah yapan çıkar... Güle güle kullanın
Teşekkürler eline sağlık kurdum denedim gayet sağlıklı stabil, başarılarının devamını dilerim kardeşim![]()
hakan önceden 3.5 g yazıyodu sol köşede şimdi 3 g yazıyo tek bendemi yoksa herkestemi böyle ?
Yok o senin hakkın bakalım Dinleyecekler mi? Orasıda var. Böyle güzel bir yazılımla bizi tanıştırdığın için ben teşekkür ederim.

@Hakan Eline sağlık -Hayırlı olsun.
Yazılımda Tek Hata QT yüklenmiyor bende yükliyemedim.(Mağazadan)
Fakat QT paketim var benim Her daim kullandığım.Hafıza kartına yüklenen O yükleniyor. Araştırmadım ama QT Kalıntı dosyası kalmış olabilir.
Shell Yazılımı yapıp Rofts Dosyaları karışıp içinde Qt kalıntı bırakmış olabilirsin diye Düşünüyorum.
Hayırlı olsun tekrar.
Birde Senden Ricam Yazılımı zaten indirdim İçinden N9 icon Paketini çekebilirmiyim.._?
hallettim kardeşimmağazadan qt li bir uygulama kurmaya çalışınca hata oluştu diyor kapanıyor. Uygulama yöneticisinee 15 kb lık bir nokıa smart installer görünüyor
@Hakan Teşekkürler sağolasın..
Bide bu Belle Müzik modu bende gözükmedi.
Mod kullanılmış demişsin ama Aynı değişen bişey yok ..
aktif ettinmi? aktif etmeden gözükmüyorlar...İşte ben onları görmedim değişmemişti.
seçeneklerden karışık çalma açık, tümünü tekrarla yı seçtinmi?Aktif etmek derken_?

onlar tema ile değişiyor.. sadece yukarda söylediklerim oluyor...Ettim..Fazla Müzikle haşır neşir değilimdir
Aynen bu resimdeki gibi oluyormu yani.
Şarkı tekrarı play iconları resimdeki gibi değil yani.
http://www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/aabelle-muzik-calar-mod-653812.html
rica ederim kardeşimBende onlar değişiyor sanıyordum vallaNeyse sağolasın Tekrardan Kolay gelsin.
4x4 versiyonunun linki yanlış. symbian anna yazıyor linki düzeltir misiniz
düzeltildievet link yanlış
düzeltildi