5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

anesteziioo9

Üye
Kardeşim ellerine Sağlık Buda Cook süper kurdum cok cok mükemmel emeğine sağlık..

Catastrophetmd

Catastrophetmd

Üye
hocam teşekkürler emeğe saygı gayet hızlı olmuş ta :D acaba bi tek bendemi 3.5g yerine 3g gözüküyor anlamadım orayı :D

CHUCK-ME

CHUCK-ME

Üye
Üstad ellerine sağlık çook teşekkürler.Bunun yanında sorulan her soruya gayet güzel cevaplar vermende cabası. Soru 3. 4. kez bile sorulmuş olsada oldukça sabırlı davranıp sanki soru ilk defa soruluyormuş gibi cevapladın. Emeğine sağlık.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ellerine Sağlık Buda Cook süper kurdum cok cok mükemmel emeğine sağlık..
teşekkürler güle güle kullan kardeşim

- - - Eklendi - - -

Üstad ellerine sağlık çook teşekkürler.Bunun yanında sorulan her soruya gayet güzel cevaplar vermende cabası. Soru 3. 4. kez bile sorulmuş olsada oldukça sabırlı davranıp sanki soru ilk defa soruluyormuş gibi cevapladın. Emeğine sağlık.
sende saol kardeşim. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

- - - Eklendi - - -

hocam teşekkürler emeğe saygı gayet hızlı olmuş ta :D acaba bi tek bendemi 3.5g yerine 3g gözüküyor anlamadım orayı :D
3.5 g de gözükür kardeşim... ona takılma

oguzton

Üye
şimdi indirip kuruyorum final sürümünü :D

bulent17878

Üye
Hocam eline sağlık süper olmuş...teşekkurler. Yanlız önceden kullandığım bir uygulama vardı, şimdi onu kurarken qt bileşeni eksik diyor..kursada çalışmıyor..hata bende mi yardımcı olurmusun.

poyo34

Üye
eline sağlık ama bu finalde şarj süresi ram miktarı flash desteği nedir yine senin yapmış olduğun 10.05.2012 symbian belle yazılımını kullanıyorum memnunum ama bunu yüklemeye değermi arasında çok fark varmı?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
şimdi indirip kuruyorum final sürümünü :D

:) hehe

- - - Eklendi - - -

eline sağlık ama bu finalde şarj süresi ram miktarı flash desteği nedir yine senin yapmış olduğun 10.05.2012 symbian belle yazılımını kullanıyorum memnunum ama bunu yüklemeye değermi arasında çok fark varmı?
eski özellikler yine aynı sadece ekleme yapıldı kardeşim..

- - - Eklendi - - -

Hocam eline sağlık süper olmuş...teşekkurler. Yanlız önceden kullandığım bir uygulama vardı, şimdi onu kurarken qt bileşeni eksik diyor..kursada çalışmıyor..hata bende mi yardımcı olurmusun.

ovi mağazadan bi qt uygulama indir kur tüm qt bileşenlerini kurucak kardeşim

cafer-abi

Üye
kardeşim cfw hız sadelik performans bakımından 10 numara olmuş eline sağlık.

yalnız benim bi problemim oldu. hafıza kartı kullanmıyorum ben. yok hafıza kartım. dün gece senin cfw yi flashladım. web browser açılmıyor şu an telefonda. oupera indirdim takılıyorum şimdilik ama.. bunun bi çaresi var mıdır?

edit: çerezleri hafıza kartına atacak şekilde ayarlamışsın bununla alakalı olabilir mi? t9 ön belleğini de yine aynı şekilde hafıza kartına atmışsın. bana bi yardımcı olsan ne yapabilirim bu konuda?

007yasar

007yasar

Üye
Finale yakışır bir cfw olmuş tebrik ederim emeğine sağlık. :good:

Enes

Enes

Üye
şimdi bi daha cfw çıkartmayacak mısın :züü: :)

omerynd

omerynd

Üye
kardeşim mağazadan eskiden qt uygulama yüklenince bütün qt bileşenlerini kendi kuruyord u simdi otomatik olarak hata veriyor kurmuyor qt bilgin var mi ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ykpknl

ykpknl

Üye
hakan yine temiz bir iş yapmışşsın "teşekkürler" :alkis

cafer-abi

Üye
kardeşim cfw hız sadelik performans bakımından 10 numara olmuş eline sağlık.

yalnız benim bi problemim oldu. hafıza kartı kullanmıyorum ben. yok hafıza kartım. dün gece senin cfw yi flashladım. web browser açılmıyor şu an telefonda. oupera indirdim takılıyorum şimdilik ama.. bunun bi çaresi var mıdır?

edit: çerezleri hafıza kartına atacak şekilde ayarlamışsın bununla alakalı olabilir mi? t9 ön belleğini de yine aynı şekilde hafıza kartına atmışsın. bana bi yardımcı olsan ne yapabilirim bu konuda?
...

Captan Ares

Captan Ares

Üye
youtübeden video izleyemiyorum bağlantı kurulamıyor diyo video acılır gibi oluyo ama açmıyo :D

omerynd

omerynd

Üye
bende youtube da sorun yok sorunsuz izleniyor real player ile de browser la da

fbxxfbxxfb

fbxxfbxxfb

Üye
linklerde nokiasuite ve jaf yok

Süleyman

Süleyman

Üye
Buyur kardeşim. Rof2 yi NFE ile aç daha sonra içindeki anlatım.txt dosyası dahilinde denilenleri yap. Bunları yaptıktan sonra Tarayıcıyı ve t9 u c hafızasına almış olacaksın ve ikinsinide hafıza kartsız kullanacaksın.

fbxxfbxxfb

fbxxfbxxfb

Üye
hakan abi sen nrde otruyosun.bzm orda hakan güven die biri warda(köyceğiz-muğla) abi linklerde jaf ve nokia suite yokh

Üst Alt