5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

ykpknl

ykpknl

Üye
hakan önceden 3.5 g yazıyodu sol köşede şimdi 3 g yazıyo tek bendemi yoksa herkestemi böyle ?

Süleyman

Süleyman

Üye

ben kimseye yasak koymak istemezdim. Isteyen yazılımın üstünde oynayıp düzenleyip kendi konusunu açabilirdi ben bu kadar emek verdim emegimin çöpe atıldığını gördüm o yüzden yasakladım... Konuyla ilgilendiğin için teşekkürler kardeşim

- - - Eklendi - - -

uğraşsaydım oda olurdu ama bu kadar benden kardeşim. İnşallah yapan çıkar... Güle güle kullanın
Yok o senin hakkın bakalım Dinleyecekler mi? Orasıda var. Böyle güzel bir yazılımla bizi tanıştırdığın için ben teşekkür ederim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler eline sağlık kurdum denedim gayet sağlıklı stabil, başarılarının devamını dilerim kardeşim :)

güle güle kullan...

- - - Eklendi - - -

hakan önceden 3.5 g yazıyodu sol köşede şimdi 3 g yazıyo tek bendemi yoksa herkestemi böyle ?

hafıza kartı iconu gözüküyor ya o yüzden 3g yazıyor takılma ona kardeşim sorun değil o

- - - Eklendi - - -

Yok o senin hakkın bakalım Dinleyecekler mi? Orasıda var. Böyle güzel bir yazılımla bizi tanıştırdığın için ben teşekkür ederim.

sizde saolun güle güle kullanın...

- - - Eklendi - - -

qt de hata alan arkadaşlar hangi qt de hata aldınız söyleyin...

omerynd

omerynd

Üye
mağazadan qt li bir uygulama kurmaya çalışınca hata oluştu diyor kapanıyor. Uygulama yöneticisinee 15 kb lık bir nokıa smart installer görünüyor

Atacan-

Atacan-

Üye
@Hakan Eline sağlık -Hayırlı olsun.
Yazılımda Tek Hata QT yüklenmiyor bende yükliyemedim.(Mağazadan)
Fakat QT paketim var benim Her daim kullandığım.Hafıza kartına yüklenen O yükleniyor. Araştırmadım ama QT Kalıntı dosyası kalmış olabilir.
Shell Yazılımı yapıp Rofts Dosyaları karışıp içinde Qt kalıntı bırakmış olabilirsin diye Düşünüyorum.
Yazılımda Güzel Sadelik ve orjinallik adına C6 adına En iyilerinden diyebilirim.
Hayırlı olsun tekrar.

Birde Senden Ricam Yazılımı zaten indirdim İçinden N9 icon Paketini çekebilirmiyim.._?
Bide şu Belle müzik Moduna bakayım dedim yine bende gözükmedi.Anlamadım Gitti :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
@Hakan Eline sağlık -Hayırlı olsun.
Yazılımda Tek Hata QT yüklenmiyor bende yükliyemedim.(Mağazadan)
Fakat QT paketim var benim Her daim kullandığım.Hafıza kartına yüklenen O yükleniyor. Araştırmadım ama QT Kalıntı dosyası kalmış olabilir.
Shell Yazılımı yapıp Rofts Dosyaları karışıp içinde Qt kalıntı bırakmış olabilirsin diye Düşünüyorum.
Hayırlı olsun tekrar.

Birde Senden Ricam Yazılımı zaten indirdim İçinden N9 icon Paketini çekebilirmiyim.._?

linkler yenileniyor qt sorunu çözüldü...
tabikide çekebilirsin

- - - Eklendi - - -

mağazadan qt li bir uygulama kurmaya çalışınca hata oluştu diyor kapanıyor. Uygulama yöneticisinee 15 kb lık bir nokıa smart installer görünüyor
hallettim kardeşim

- - - Eklendi - - -

QT SORUNU NEDENİYLE LİNKLER TEKRARDAN YENİLENMİŞTİR.. QT DEN SORUN ALANLAR TEKRAR İNDİRMELİDİRLER...

Atacan-

Atacan-

Üye
@Hakan Teşekkürler sağolasın..
Bide bu Belle Müzik modu bende gözükmedi.
Mod kullanılmış demişsin ama Aynı değişen bişey yok ..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
@Hakan Teşekkürler sağolasın..
Bide bu Belle Müzik modu bende gözükmedi.
Mod kullanılmış demişsin ama Aynı değişen bişey yok ..

iconlar değişti... mesela parça tekrar iconu filan belledeki gibi

Atacan-

Atacan-

Üye
İşte ben onları görmedim değişmemişti.

Atacan-

Atacan-

Üye
Aktif etmek derken_?

Atacan-

Atacan-

Üye
Bende onlar değişiyor sanıyordum valla :) Neyse sağolasın Tekrardan Kolay gelsin.

ziyaettin

ziyaettin

Üye
4x4 versiyonunun linki yanlış. symbian anna yazıyor linki düzeltir misiniz

omerynd

omerynd

Üye
evet link yanlış

Üst Alt