hocam icon tasarimlarinada bakdin mi ?
önceden msj gelince isim çıkıyordu simdi isim çıkmıyor
yardım edersen sevinirim![]()
buyur ne yardıma ihtiyacın var kardeşim

buyur ne yardıma ihtiyacın var kardeşim

Msj geldiği zaman telefona örneğin samet msj attı eskiden samet diye çıkıyordu ama simdi o kişinin numarası çıkıyo
- - - Eklendi - - -
Msj geldiği zaman telefona örneğin samet msj attı eskiden samet diye çıkıyordu ama simdi o kişinin numarası çıkıyo![]()

O sorun bazen numaraların Sim hafızasında olmasından da kaynaklanıyor. İsterse numaraları telefon hafızasına alıp gösterilen kişileri telefon hafızası yap. bir de öyle dene belki düzelir.ama yok iste baktım onadadün msj hakkı yaptım normal isim çıkıyordu bugün numara çıkıyo
![]()

Hakan kardeşim final versiyonunda şu nokia'nın kendi dönüştürücüsünü geri getirebilir misin lütfen ? ya gerçekten lazım oluyor da alternatif bir dönüştürücü programı da bulamadım eğer önerin varsa paylaşabilir misin ?
O sorun bazen numaraların Sim hafızasında olmasından da kaynaklanıyor. İsterse numaraları telefon hafızasına alıp gösterilen kişileri telefon hafızası yap. bir de öyle dene belki düzelir.![]()
Hocam İconları Böyle demek istedim.Yani Altlarındaki yazılar![]()
buyur kardeşimhaqan riaca etsem belle shell temasını mod halini atarmısın rofs2ye atılan dosyaları tema cok güzel
Peki bana özelden atarmısın Dosyayı ?

Bu CFW'yi yükledikten sonra eğer istersek kendi orjinal yazılımımıza geri dönebiliyor muyuz? Veya şu anda telefonumda bulunan flash'ın yedeğini alıp, sonra tekrar yükleme imkanım var mı? Sırf bu geri eski yazılıma dönme konusu nedeniyle tereddüt ediyorum çünkü bu CFW'yi yüklemeye.