haqanguven
Üye
5800 linkini başka bir yere upload eder misin
ne gibi sorun yaşıyorsun ki? Mediafree şuan en iyi upload sitesi... Beklemeden indiriyorsun...
5800 linkini başka bir yere upload eder misin
selam 3x4 ve 4x4 linkini bilgisayara yükledim,şimdi hafıza kartını bilgisayara takıp nasıl yükleme yapabilirim yardımcı olurmusunuz.veya jaf ile yüklememmi gerekiyor?
jaf ile flashlaman gerekiyor evet hemen 1.sayfada yazıyor zaten jaf kurulumu ve yapılışı diye açıkça anlatmış ordan yapabilirsin
teşekkürler kardeşim naptın sen ya... hatayı bulmam için 800 tane şarkı atmam gerek... extra müzik çalar kullansan olmazmı... mesela ttpod.. nede olsa uygulamarı sertifikasız kurabiliyorsunuz
![]()
birde birşey soracaktım acaba bu ttpodu menüdeki müziğin içine atabilirmiyiz,atabilirsin... ekteki dosyayı rofs2 e atıp değişimi onaylaman yeterli kardeşimok kardeş ttpodu yükledim artık bununla idare edecesbirde birşey soracaktım acaba bu ttpodu menüdeki müziğin içine atabilirmiyiz,
atabiliyorsak nasıl atacas?
çok güzelde şu ev ekranındaki saati C6daki gibi yapsan ? :S
atabilirsin... ekteki dosyayı rofs2 e atıp değişimi onaylaman yeterli kardeşim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
26.06.2012 güncellemede olan temalar
çok güzelde şu ev ekranındaki saati C6daki gibi yapsan ? :S
Ini kutucugu nerde ya bulamadim![]()
ok kardeş sağol...
atabilirsin... ekteki dosyayı rofs2 e atıp değişimi onaylaman yeterli kardeşim
a.s... güvenlik kodunu değiştirmişsin onu girmen gerek... yada pcnde pc varsa pc ye format atmalısın... pc suitiyi kurmadan sadece jaf driverlarını kurup flaşhlamalısın anca o zaman orjinal güvenlik koduna döner...

ok kardeş sağol...
Sorunu hallettim , bu yazılımı atınca zaten orjinal kodu 12345 oluyormuş denedim oldu . Şimdi istediğim kodu yapabiliyorum . Teşekkürler.![]()

saatte ne var?
26.06.2012 FinalBu CFW için güncelleme tarihi nedir?
bunun gibi olsa daha güzel olur bence kardeşim
kardeş güncelleme tarihini 1-2 gün öne alamaz mıyız ? (:

öyle bişe yok.. adı üstünde süpriz.. eğer süpriz yaparsa mecbur baştan yapıcam yazılımı ama yapmazsa final artıknasıl yani nokianindami guncelleme ihtimali var (: