5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

qkt35

Üye
haqanquven kardeşim cfw yi kurdum ama kiliti orta tuşla açamıyorum telefon kilitliyken orta tus ve kırmızı calısmıyor cfw ilk attıgımda calısıyordu ama şimdi çalışmıyor normal kilitli değilken çalışıyor sorun nerde olabilir ? bu arada handy taskman la ilgisi olabilirmi ?

edıt : evet sorun handy taskmanla ilgili siilince duzeliyor bunu ayrlamanın bi yolu varmı ?

Enes

Enes

Üye
ben birşey sormak istiyorum telefon internette iken işlem yapmıyordu ben de internet tarayıcısını kapattım ama internet bağlantısı kesilmedi o arada hatsıza atmayı denedim ama "hatsız etklinleştirilemiyor" "etkin tercih sesiz" yazdı daha sonra da kapanıp açıldı kendi kendine 2-3 defa oldu sebebi nedir acaba ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam özelden mesaj attım bir baka bilirmisin ?

bakıcam birazdan cvp atıcam kardeşim

- - - Eklendi - - -

ben birşey sormak istiyorum telefon internette iken işlem yapmıyordu ben de internet tarayıcısını kapattım ama internet bağlantısı kesilmedi o arada hatsıza atmayı denedim ama "hatsız etklinleştirilemiyor" "etkin tercih sesiz" yazdı daha sonra da kapanıp açıldı kendi kendine 2-3 defa oldu sebebi nedir acaba ?
web e girince bağlant bir tek ordan sağlar demek değildir.. belki mms geliyordur.. yada kullandığın bir uygulama interneti kullanıyordur... yazılımı atıp hiç uygulama kurmadan kullanırken hata varsa o zaman yazılımdandır.. ama sen başka uygulama kullanırsan ve böyle sonuçlar alırsan kullandığın uygulamadan kaynaklıdır kardeşim...

- - - Eklendi - - -

haqanquven kardeşim cfw yi kurdum ama kiliti orta tuşla açamıyorum telefon kilitliyken orta tus ve kırmızı calısmıyor cfw ilk attıgımda calısıyordu ama şimdi çalışmıyor normal kilitli değilken çalışıyor sorun nerde olabilir ? bu arada handy taskman la ilgisi olabilirmi ?

edıt : evet sorun handy taskmanla ilgili siilince duzeliyor bunu ayrlamanın bi yolu varmı ?
handy taskanı kullanmadım hiç bilgi veremicem o konuda.. demekki uyumsuz ondan oluyor kardeşim

mxymxy

Üye
Çok teşekkürler.Sorunlarından bıkıp atmayı düşündüğüm telefonum eskisinden daha iyi oldu.Hız artışı farkedilir ölçüde.Elinize sağlık.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler.Sorunlarından bıkıp atmayı düşündüğüm telefonum eskisinden daha iyi oldu.Hız artışı farkedilir ölçüde.Elinize sağlık.

sende saolasın.. güle güle kullan...

asdfghjkıuy

Üye
eline sağlık fakat bir sorum olacak bu konularda yeniyim de nokia klasörü içinde phoneix products dosyaları yok kendim oluşturduğumda ise rm 356 yı bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Captan Ares

Captan Ares

Üye
hakan abi valla dediğini yaptım düzeldi yine gitti valla abi televizyona döndü mübarek milletin numarasını ezberledim :D

Süleyman

Süleyman

Üye
eline sağlık fakat bir sorum olacak bu konularda yeniyim de nokia klasörü içinde phoneix products dosyaları yok kendim oluşturduğumda ise rm 356 yı bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Nokia/phoenix/products/RM-356 bu klasörlerin (eğer yoksa) hepsini sen oluşruracaksın. Nokia içine phoenix klasörünü phoenix klasörü içine products klasörünü products klasörü içine de RM-356 klasörünü oluşturacaksın. ondan sonra indirdiğin yazılım dosyalarını Rm-356 klasörünün içine atacaksın. Diğer işlemler ana sayfada yazıyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

onuda kendi oluşturuyorsun...

- - - Eklendi - - -

Nokia/phoenix/products/RM-356 bu klasörlerin (eğer yoksa) hepsini sen oluşruracaksın. Nokia içine phoenix klasörünü phoenix klasörü içine products klasörünü products klasörü içine de RM-356 klasörünü oluşturacaksın. ondan sonra indirdiğin yazılım dosyalarını Rm-356 klasörünün içine atacaksın. Diğer işlemler ana sayfada yazıyor.

:oke:

- - - Eklendi - - -

hakan abi valla dediğini yaptım düzeldi yine gitti valla abi televizyona döndü mübarek milletin numarasını ezberledim :D

Eski topraklar vurarak çalıştırırdı.. sende bi kaçtane çak telefona düzelir belki :D

ibyz07823

ibyz07823

Üye
abi ellerine sağlik 2 haftadir kullaniyorum en ufak bi sikintisi yok

qkt35

Üye
hakan kardeşim şarzdayken yeşil ışık yanıyor bazen normal durumlarda yeşil ısık yanmıyor tuş kilitliyip acıom duzeliyo şarzdayken yanması modmu veya normal durumlarda bazen yanmaması nerden kaynaklanabılır

lolsensin

lolsensin

Üye
Kardeş 5530 için var mı ?

sercanfb97

Üye
slm 5800 telefonum var açma tuşuna basıyorum titriyor ama açılmıyor ne yapmam gerek acilllll

hatefulsky

Üye
Hakan kardeşim bu icon paketinde sözlük iconu bi garipti. Ona bi el atman mümkün mü? Üzerinde çince mi japonca mı ne bişeyler yazıyodu :)

sercanfb97

Üye
slm 5800
telefonum
var açma tuşuna basıyorum titriyor ama açılmıyor ne yapmam gerek bilen varsa acil söylesin lütfenn

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeşim şarzdayken yeşil ışık yanıyor bazen normal durumlarda yeşil ısık yanmıyor tuş kilitliyip acıom duzeliyo şarzdayken yanması modmu veya normal durumlarda bazen yanmaması nerden kaynaklanabılır

şarjdayken yanar dolunca söner... çağrı veya mesaj gelince tuş yakımı ışıkları söner tuşlara dokununca yanar kardeşim

- - - Eklendi - - -

abi ellerine sağlik 2 haftadir kullaniyorum en ufak bi sikintisi yok

yorumun için teşekkürler güle güle kullan kardeşim

- - - Eklendi - - -

Kardeş 5530 için var mı ?

hayır... olsa yayınlardım...

- - - Eklendi - - -

slm 5800 telefonum var açma tuşuna basıyorum titriyor ama açılmıyor ne yapmam gerek acilllll

ne yaptında böyle oldu... hafıza kartını çıkart tekrar dene

- - - Eklendi - - -

Hakan kardeşim bu icon paketinde sözlük iconu bi garipti. Ona bi el atman mümkün mü? Üzerinde çince mi japonca mı ne bişeyler yazıyodu :)
hallettim güncellemeyi bekle kardeşim

oguzton

Üye
Hakan kardeşim bende 2 hafta oldu kullanalı , gerçekten 10 numara daha öncede söylediğim gibi. Fakat çok küçük 3-4 tane küçük hata buldum bunlardan bahsetmek istiyorum 1) Sözlük simgesi, sen halletmişsin ama :)
2) Mesela facebookta bir resime tıklıyorum açılıyor gayet güzel fakat yorumları okumak için sayfayı aşağı kaydırdığımda resim donuyor kesik kesik geliyor sonra
3) Mesaj yazarken , twitterda vs kopyala yapıştırı sıkça kullanırım , mesela bir yazıyı kopyalarken o seçilen kısmın mavi renk ile belirtilmesi gerekiyor , hani bilgisayarda olduğu gibi mausla seçeceğin dosyaları mavi yapıyorsun kopyala yapıştır diyorsun ya , işte bu belle modunda bu özellik çalışmıyor
4) Orijinal tarayıcıda yazı tipi boyutu varsayılan normal de ama çok küçük gösteriyor , twitler okunmuyor neredeyse ; ben büyük'de kullanıyorum ama öylede aşırı büyük oluyor
Bu sorunlara bir el atarsan çok sevinirim :)
dönüştürü işini de hallettim offscreen alternatif bir program buldum :)
Dört gözle final sürümünü bekliyoruz telefona uygulama kurmuyorum o yüzden :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan kardeşim bende 2 hafta oldu kullanalı , gerçekten 10 numara daha öncede söylediğim gibi. Fakat çok küçük 3-4 tane küçük hata buldum bunlardan bahsetmek istiyorum 1) Sözlük simgesi, sen halletmişsin ama :)
2) Mesela facebookta bir resime tıklıyorum açılıyor gayet güzel fakat yorumları okumak için sayfayı aşağı kaydırdığımda resim donuyor kesik kesik geliyor sonra
3) Mesaj yazarken , twitterda vs kopyala yapıştırı sıkça kullanırım , mesela bir yazıyı kopyalarken o seçilen kısmın mavi renk ile belirtilmesi gerekiyor , hani bilgisayarda olduğu gibi mausla seçeceğin dosyaları mavi yapıyorsun kopyala yapıştır diyorsun ya , işte bu belle modunda bu özellik çalışmıyor
4) Orijinal tarayıcıda yazı tipi boyutu varsayılan normal de ama çok küçük gösteriyor , twitler okunmuyor neredeyse ; ben büyük'de kullanıyorum ama öylede aşırı büyük oluyor
Bu sorunlara bir el atarsan çok sevinirim :)
dönüştürü işini de hallettim offscreen alternatif bir program buldum :)
Dört gözle final sürümünü bekliyoruz telefona uygulama kurmuyorum o yüzden :D

teşekkürler yorumun için...
1. Cevap: Evet Halletim
2. Cevap: Kesik kesik gelmesinin sebebi sayfayı doldurması için interneti tam çekemediğindendir... her zamanmı yapıyor yoksa aradamı...
3. Cevap: İşte c6 port genel sorunu o.. bende zamanında çok uğraştım düzeltmek için yardım bile aldım sonuç olumsuz.. bi türlü düzelmedi.. kopyaladığının rengi farklı olmuyor...
4. Cevap: c6 port genel sorunu.. yan mandal ve web browser... yazı tipinin naparsan yap değişmiyor.. benim sana diceğim operayı kullan daha yüksek poerforman alırsın kardeşim

korkuncadam

korkuncadam

Üye
anlatımda flaşh baıp kapalı telefonu pc ye bağlıyoruz demişsin , flaşh basma ney anlayamadım

Ukala Ben

Ukala Ben

Üye
3 hafta önce telefonuma yükledim ilk bikaç gün sıkıntı yoktu ama sonralarda telefon kendi kendine kapanıp açılmaya başladı ve symbian anna işletim sistemi belleden çok daha kullanışlı ...

Üst Alt