5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

SLH.55

SLH.55

Üye
hocam icon tasarimlarinada bakdin mi ?

Aydogan Kunt

Üye
Ellerine Sağlık Kardeşim, :aha: çok güzel olmuş. :oke: 26.06.2012 deki güncellemeyi de sabırsızlıkla bekliyorum. :ehe

Aydogan Kunt

Üye
Ellerine sağlık kardeşim. :alkis Çok güzel olmuş. :good: 26.06.2012 deki güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyorum :aha:

Captan Ares

Captan Ares

Üye
önceden msj gelince isim çıkıyordu simdi isim çıkmıyor
yardım edersen sevinirim :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Msj geldiği zaman telefona örneğin samet msj attı eskiden samet diye çıkıyordu ama simdi o kişinin numarası çıkıyo :)

- - - Eklendi - - -

Msj geldiği zaman telefona örneğin samet msj attı eskiden samet diye çıkıyordu ama simdi o kişinin numarası çıkıyo :)

yazılımda öyle bi hata yok.. bak aynı numaradan 2 tane varsa numarası çıkması doğaldır.. :)

Captan Ares

Captan Ares

Üye
ama yok iste baktım onada :D dün msj hakkı yaptım normal isim çıkıyordu bugün numara çıkıyo :D

Süleyman

Süleyman

Üye
ama yok iste baktım onada :D dün msj hakkı yaptım normal isim çıkıyordu bugün numara çıkıyo :D
O sorun bazen numaraların Sim hafızasında olmasından da kaynaklanıyor. İsterse numaraları telefon hafızasına alıp gösterilen kişileri telefon hafızası yap. bir de öyle dene belki düzelir. :)

oguzton

Üye
Hakan kardeşim final versiyonunda şu nokia'nın kendi dönüştürücüsünü geri getirebilir misin lütfen ? ya gerçekten lazım oluyor da alternatif bir dönüştürücü programı da bulamadım eğer önerin varsa paylaşabilir misin ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan kardeşim final versiyonunda şu nokia'nın kendi dönüştürücüsünü geri getirebilir misin lütfen ? ya gerçekten lazım oluyor da alternatif bir dönüştürücü programı da bulamadım eğer önerin varsa paylaşabilir misin ?

temiz porttan alıp rofs2 atarsan yazılıma eklemiş olursun kardeşim

- - - Eklendi - - -

O sorun bazen numaraların Sim hafızasında olmasından da kaynaklanıyor. İsterse numaraları telefon hafızasına alıp gösterilen kişileri telefon hafızası yap. bir de öyle dene belki düzelir. :)

yani benim demek istediğimde aynı... 2 kez gördüğü için ondan kaynaklanıyor...

qkt35

Üye
haqan riaca etsem belle shell temasını mod halini atarmısın rofs2ye atılan dosyaları tema cok güzel

SLH.55

SLH.55

Üye

Hocam İconları Böyle demek istedim.Yani Altlarındaki yazılar ;)

SLH.55

SLH.55

Üye
Peki bana özelden atarmısın Dosyayı ?

StatiX87

Üye
Bu CFW'yi yükledikten sonra eğer istersek kendi orjinal yazılımımıza geri dönebiliyor muyuz? Veya şu anda telefonumda bulunan flash'ın yedeğini alıp, sonra tekrar yükleme imkanım var mı? Sırf bu geri eski yazılıma dönme konusu nedeniyle tereddüt ediyorum çünkü bu CFW'yi yüklemeye.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bu CFW'yi yükledikten sonra eğer istersek kendi orjinal yazılımımıza geri dönebiliyor muyuz? Veya şu anda telefonumda bulunan flash'ın yedeğini alıp, sonra tekrar yükleme imkanım var mı? Sırf bu geri eski yazılıma dönme konusu nedeniyle tereddüt ediyorum çünkü bu CFW'yi yüklemeye.

tabikide dönebiliyorsun. V60 ın altı olmaz ama... Navifrmden orjinal yazılım v60 ı indirip belleyi attığın gbi atıyorsun...

SLH.55

SLH.55

Üye
hocam özelden mesaj attım bir baka bilirmisin ?

Üst Alt