5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

lanetliali32

Üye
şu flaşlama nasıl oluo ßi anlatsanız hallolcak ama bi anlatırmısın şimdiden tşk :|~

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Ali daha yaşın çok küçük, bi abin filan yokmu bu işi yapsın?
Kopyalama işi değil bu telefonun flaş belleğine giren yazılım..
:oke:

Atacan-

Atacan-

Üye
Hakan,şu paylaşmış olduğun ışık modu,yan kilit tuşuna ve arama yaparken titreşim modu kullanmıştım,onlarla çakışıyor hep sadece .rul dosyalarının içinde ışığa etki eden dosya hangisi acaba ? Yoksa verdiğin hepsi bir bütün olarakmı çalışıyor.

SLH.55

SLH.55

Üye
Hocam ara güncelleme yapacağın zaman icon tasarımını yapa bilirmisin herkezin dikkatini çeker ;);)

Birde hocam ara güncellemede sadece ev ekranında icon tasarımı olabilir.

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
hakan "%100 belle bar" çalışması başladı mı?ikinci istek bunun ara güncellemesı 2 ikon paketine göre yapabılir misin?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Flaşlamayı bulamadım kopyala-yapıştır yapsan tek flaşlama eksik çok oyaladım kusura bkma :[

pm attım halledelim akrdeşim;)

---------- Eklendi @ 19:26:40 ---------- Yazıldı @ 19:24:50 ----------

Hakan,şu paylaşmış olduğun ışık modu,yan kilit tuşuna ve arama yaparken titreşim modu kullanmıştım,onlarla çakışıyor hep sadece .rul dosyalarının içinde ışığa etki eden dosya hangisi acaba ? Yoksa verdiğin hepsi bir bütün olarakmı çalışıyor.

yan tuş klidi mandalı c6 portlarında genel hata.. hızlı kapatıp açman lazım...

---------- Eklendi @ 19:27:54 ---------- Yazıldı @ 19:26:40 ----------

Hocam ara güncelleme yapacağın zaman icon tasarımını yapa bilirmisin herkezin dikkatini çeker ;);)

Birde hocam ara güncellemede sadece ev ekranında icon tasarımı olabilir.

icon düzenlemesinden o kadar anlamıyorum.. n9 icon paketini gömdüm ,yazılımı hafifletiyorum.. ana temayı default yaptım daha rahat çalışıyor

---------- Eklendi @ 19:30:13 ---------- Yazıldı @ 19:27:54 ----------

hakan "%100 belle bar" çalışması başladı mı?ikinci istek bunun ara güncellemesı 2 ikon paketine göre yapabılir misin?

belle bar derken neyden kastediyorsun... şuan ki belle bar güzell.. şuanki çalışmam resimde gördüğünün izerine çok dosya var artık olursa olmazsa vazgeçicem...

SLH.55

SLH.55

Üye
Hocam bende böyle istiyorum zaten tek sorun normal menüde olmasına gerek yok işte :oke:

SLH.55

SLH.55

Üye
Hocam Şuanki güncelleme en geç ne zaman çıkar ?

anesteziioo9

Üye
salamünaleyküm kardesler yaa kardeşim bn bu yazılımı indirdim kurdum hersey cokk güzell telefonumda yüklü kullanıyorum 6 gün falan oldu sorun yok ellerine sağlık süper yapmısın ama kardesim telefonun kendi hafızası kendi kendine doluyor yaa sorun nerdir kii yardımcı olursan cok sevinirim yaa tek sorunda bu baska hiç bir sıkıntı yokk şimdiden çukk tesekkürler hersey için..

anesteziioo9

Üye
salamünaleyküm kardesler yaa kardeşim bn bu yazılımı indirdim kurdum hersey cokk güzell telefonumda yüklü kullanıyorum 6 gün falan oldu sorun yok ellerine sağlık süper yapmısın ama kardesim telefonun kendi hafızası kendi kendine doluyor yaa sorun nerdir kii yardımcı olursan cok sevinirim yaa tek sorunda bu baska hiç bir sıkıntı yokk şimdiden çukk tesekkürler hersey için..

anesteziioo9

Üye

omerynd

omerynd

Üye

çıkartıyor.. uygulamayı en başa aldım buyur resimden bak...

---------- Eklendi @ 12:42:09 ---------- Yazıldı @ 12:41:46 ----------

navifirmden ofw yi indir bunu attığın gibi at

---------- Eklendi @ 12:50:49 ---------- Yazıldı @ 12:42:09 ----------

bağlantıda her zaman sor yok

---------- Eklendi @ 12:51:43 ---------- Yazıldı @ 12:50:49 ----------

5800 da c6 telefonun özelliklerini kullanıyorsun... resimde ne görüyorsan öyle oluyor telefon

tmm kardeşim o zaman benim modlarda bir sıkıntı var demek ki

Atacan-

Atacan-

Üye
Hakan beni yanlış anladın? Biliyorum c6 sorunu olduğunu :) demek istediğim o değildi
Verdiğin modda Yeşil ışık şarj ederken yanması için.Bu modu kullandığımda yan kilit mandalındaki tuş kilidinde titreşimi aktif hale getiriyor.Ben bu tuş kilidindeki titreşimide yok etmek istiyorum.

Üst Alt