5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

lanetliali32

Üye
flaşlama ne demek

enver_techno

enver_techno

Üye
ben yükleme talimatlarının aynısını yaptım. IMEI'yi okuyamadı hata verdi yükleyebilen varsa ulaşsın ve anlatsın lütfen... [email protected]

oneally

oneally

Üye
gençler bşiy sorcam ben de ilk defa ofwden cfw e geçiş yaptım az önce tel. local mod da kaldı ben de pili çıkardım taktım ve açtım yeni fw gayet başarıyla yüklenmiş bi sıkıntı olur mu yani Local mode da kalmasının bi zararı var mıdır ??

aliosman166

aliosman166

Üye
gençler bşiy sorcam ben de ilk defa ofwden cfw e geçiş yaptım az önce tel. local mod da kaldı ben de pili çıkardım taktım ve açtım yeni fw gayet başarıyla yüklenmiş bi sıkıntı olur mu yani Local mode da kalmasının bi zararı var mıdır ??
hayır yok kardeşim.. arada olur öyle :)

omerynd

omerynd

Üye
kardeş merhaba birsey soracaktım. Iki önceki güncellemende menüde ki simgeler rahat bir şekilde düzenlenebiliyordu fakat bu son güncellemede menüde simgelerin yerini değiştirmek olum gibi. Sürekli ilk kısımda duruyor alttaki simgeleri düzeltmek için bayağı uğraşmak gerekiyor neden oldu acaba bilgin var mi

çomolokko

Üye

tabi ki zararı olur şuan sorun çıkmayabilir ileride mutlaka bi yerde sorun çıkartır flashın tam olması gerekiyo o gün bende de olmuştu bu bilgisayara reset attıktan sonra tekrar flashla sanırım usb drşverlerı ile ilgili bişey bu.. :birak:

---------- Eklendi @ 22:10:34 ---------- Yazıldı @ 22:09:46 ----------

hayır yok kardeşim.. arada olur öyle :)

:birak: :oha2:

Enes

Enes

Üye

local mode da kaldı diyorsun da az bekleseydin sabır etseydin de sağ sağlim kursaydı cfw yi neden çekiyorsun ? :blink: bence sen bekleyemedin kurulumun tamamemn bitmesini...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş merhaba birsey soracaktım. Iki önceki güncellemende menüde ki simgeler rahat bir şekilde düzenlenebiliyordu fakat bu son güncellemede menüde simgelerin yerini değiştirmek olum gibi. Sürekli ilk kısımda duruyor alttaki simgeleri düzeltmek için bayağı uğraşmak gerekiyor neden oldu acaba bilgin var mi

güncellemeyi kurduktan sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdin mi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

bişey olmz. Hard format atıp hafıza kartını biçimlendir. Bundan sora yazılım atınca kalmıycak daha local modede.

---------- Eklendi @ 22:34:59 ---------- Yazıldı @ 22:32:53 ----------

local mode da kaldı diyorsun da az bekleseydin sabır etseydin de sağ sağlim kursaydı cfw yi neden çekiyorsun ? :blink: bence sen bekleyemedin kurulumun tamamemn bitmesini...

yok ilkez atınca kalıyor. Jafta son dyr zaten. Mecbur çekiyosun. Ama daha kalmaz açılir kendi kendine

omerynd

omerynd

Üye
evet hardformat attım kardeş

omerynd

omerynd

Üye
himm. O zaman söyle sorayım kardeş mesela menüde alt kısımlardayken düzenle deyince en üste çıkarıyormu sizde de ?

n73balikesir

Üye
bu program ne işe yarıyor benim telde 5800.

ctrist

Üye
selamlar.... bu güncellemeyi nasıl geri alıyoruz ?

dready112

dready112

Üye
evden çıkarken bu cfw'yi flashlayıp çıktım ama foursquare'i kullanamıyorum. c6 portlu cfw'lerden nefret ettim iyice :S internet bağlantı noktasını sorduramıyorum programa, var mı bi taktiği falan?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
himm. O zaman söyle sorayım kardeş mesela menüde alt kısımlardayken düzenle deyince en üste çıkarıyormu sizde de ?

çıkartıyor.. uygulamayı en başa aldım buyur resimden bak...

---------- Eklendi @ 12:42:09 ---------- Yazıldı @ 12:41:46 ----------

selamlar.... bu güncellemeyi nasıl geri alıyoruz ?

navifirmden ofw yi indir bunu attığın gibi at

---------- Eklendi @ 12:50:49 ---------- Yazıldı @ 12:42:09 ----------

evden çıkarken bu cfw'yi flashlayıp çıktım ama foursquare'i kullanamıyorum. c6 portlu cfw'lerden nefret ettim iyice :S internet bağlantı noktasını sorduramıyorum programa, var mı bi taktiği falan?

bağlantıda her zaman sor yok

---------- Eklendi @ 12:51:43 ---------- Yazıldı @ 12:50:49 ----------

bu program ne işe yarıyor benim telde 5800.

5800 da c6 telefonun özelliklerini kullanıyorsun... resimde ne görüyorsan öyle oluyor telefon

Üst Alt