şu flaşlama nasıl oluo ßi anlatsanız hallolcak ama bi anlatırmısın şimdiden tşk~
şu flaşlama nasıl oluo ßi anlatsanız hallolcak ama bi anlatırmısın şimdiden tşk~
bak araştırmaya burdan başlayabilirsin ▼▼
www.maxicep.com/modifikasyon-genel-...-cfw-hazirlama-yeniden-duzenlendi-612848.html
Ali daha yaşın çok küçük, bi abin filan yokmu bu işi yapsın?
Kopyalama işi değil bu telefonun flaş belleğine giren yazılım..![]()
Flaşlamayı bulamadım kopyala-yapıştır yapsan tek flaşlama eksik çok oyaladım kusura bkma :[
Hakan,şu paylaşmış olduğun ışık modu,yan kilit tuşuna ve arama yaparken titreşim modu kullanmıştım,onlarla çakışıyor hep sadece .rul dosyalarının içinde ışığa etki eden dosya hangisi acaba ? Yoksa verdiğin hepsi bir bütün olarakmı çalışıyor.
Hocam ara güncelleme yapacağın zaman icon tasarımını yapa bilirmisin herkezin dikkatini çeker
Birde hocam ara güncellemede sadece ev ekranında icon tasarımı olabilir.
hakan "%100 belle bar" çalışması başladı mı?ikinci istek bunun ara güncellemesı 2 ikon paketine göre yapabılir misin?
Hocam bende böyle istiyorum zaten tek sorun normal menüde olmasına gerek yok işte![]()
Hocam Şuanki güncelleme en geç ne zaman çıkar ?
çıkartıyor.. uygulamayı en başa aldım buyur resimden bak...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
---------- Eklendi @ 12:42:09 ---------- Yazıldı @ 12:41:46 ----------
navifirmden ofw yi indir bunu attığın gibi at
---------- Eklendi @ 12:50:49 ---------- Yazıldı @ 12:42:09 ----------
bağlantıda her zaman sor yok
---------- Eklendi @ 12:51:43 ---------- Yazıldı @ 12:50:49 ----------
5800 da c6 telefonun özelliklerini kullanıyorsun... resimde ne görüyorsan öyle oluyor telefon