5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

*-king-*

*-king-*

Üye
bunu yukledım fakat şarjdayken arama tuşunun ışığı yanıyo ve ram cok ıyı değil genellıkle 44 45 arası belkide yükledikten sonra hard format atmadıgımdandır

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bunu yukledım fakat şarjdayken arama tuşunun ışığı yanıyo ve ram cok ıyı değil genellıkle 44 45 arası belkide yükledikten sonra hard format atmadıgımdandır

yeşil ışık yanması mod... şarj dolunca yeşil ışık söner :)... ram 50 den aşağıya düşmüyor bende sende neden öyle bilmiyorum... ve şuna kadar hiç ram sorunu yaşanmadı... müzik çalr açıkken operada rrahatlıkla dolaşabiliyosun... operanın ne kadar ram yediğini herkez bilir :)

---------- Eklendi @ 16:52:17 ---------- Yazıldı @ 16:51:54 ----------

Evet 4 pc de denedim

msn e gel kardeşim

Enes

Enes

Üye

diğer uygulamalardan kaynaklı belki... Sn snradan mod flan uyguladın mı? Hafıza kartını çıkart browsera gir bakalım hafıza kartınamı depoluyor... Atarsa browserdan hafıza kartıdır. Bide mesajlardan hafıza kartını seçtin mi?

Telefona Cfw'yi attım o kadar sadece. başka hiç birşey kurmadım. bi opera kurdum ona da girmiyorum.ayrıca mesajlar da hafızada evet.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Telefona Cfw'yi attım o kadar sadece. başka hiç birşey kurmadım. bi opera kurdum ona da girmiyorum.ayrıca mesajlar da hafızada evet.

benim telefonda sade... sizdeki yazılımda tek farkı... e-posta, ses kaydedici, güncelleme, ovi mağaza, sözlük bunlar tek yok bende ne zamandır telefonum 80.9 mb dan aşağıya düşmedi... resim bile aldım şuan buyur bak kardeşim...

Enes

Enes

Üye

benim telefonda sade... sizdeki yazılımda tek farkı... e-posta, ses kaydedici, güncelleme, ovi mağaza, sözlük bunlar tek yok bende ne zamandır telefonum 80.9 mb dan aşağıya düşmedi... resim bile aldım şuan buyur bak kardeşim...

ben zaten aksini iddia etmiyorum da en azından neden dolduğunu bilsem o da yetecek bana onu bulamıyorum ki :/

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ben zaten aksini iddia etmiyorum da en azından neden dolduğunu bilsem o da yetecek bana onu bulamıyorum ki :/

yok ben seni aydınlatmak istedim... istersen başka bir cfw dene bakalım ondada olucakmı...

Enes

Enes

Üye

yok ben seni aydınlatmak istedim... istersen başka bir cfw dene bakalım ondada olucakmı...

yok bu cfw de sorunu çözmek istiyorum diğerleri karışık geliyo bir sürü işime yaramayacak program vs.. :D

Lina_TR

Lina_TR

Üye
bende çalışdı teşekkürler

Atacan-

Atacan-

Üye
Hakan senden bi ricam olucak.Kafam çok doldu formdada arıyacak dermanımda kalmadı.Şu şarj olurken yeşil ışık yanması için olan modu özelden paylaşabilirmisin şimdiden teşekkürler.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan senden bi ricam olucak.Kafam çok doldu formdada arıyacak dermanımda kalmadı.Şu şarj olurken yeşil ışık yanması için olan modu özelden paylaşabilirmisin şimdiden teşekkürler.
buyur kardeşim

boztepealperen

Üye
Hakan kardeşim sana bişey sorucam herşeyi doğru yaptım fakat flash dediğim zaman hata gibi bişey çıkıyo MCU:... vs PPM: .... vs DOWNGRADING WİLL KİLL THE PHONE Contune ? Seçeneklerde evet ve hayır var ne yapmalıyım evet desem bişey olurmu yüklenir mi yani ?

Atacan-

Atacan-

Üye
Sağolasın Teşekkürler.

aliosman166

aliosman166

Üye
bazı arkadaşlar cfw lerinde belle topbar ı aktif etmiş bizde neden olmuyor ki?

Üst Alt