lanetliali32
Üye
ne sormuştun yorumlarda göremedim
Ben ne yapcamı bilmiom cablo drver silincekmi flaşlama ne demek o dosyaları atınca jaf bomboş bi yol gösterirsen
ne sormuştun yorumlarda göremedim
Ben ne yapcamı bilmiom cablo drver silincekmi flaşlama ne demek o dosyaları atınca jaf bomboş bi yol gösterirsen
ana sayfada anlattıklarımı okuyup uygulamadın mı?
bunu yukledım fakat şarjdayken arama tuşunun ışığı yanıyo ve ram cok ıyı değil genellıkle 44 45 arası belkide yükledikten sonra hard format atmadıgımdandır
... ram 50 den aşağıya düşmüyor bende sende neden öyle bilmiyorum... ve şuna kadar hiç ram sorunu yaşanmadı... müzik çalr açıkken operada rrahatlıkla dolaşabiliyosun... operanın ne kadar ram yediğini herkez bilir 
Evet 4 pc de denedim
diğer uygulamalardan kaynaklı belki... Sn snradan mod flan uyguladın mı? Hafıza kartını çıkart browsera gir bakalım hafıza kartınamı depoluyor... Atarsa browserdan hafıza kartıdır. Bide mesajlardan hafıza kartını seçtin mi?
Telefona Cfw'yi attım o kadar sadece. başka hiç birşey kurmadım. bi opera kurdum ona da girmiyorum.ayrıca mesajlar da hafızada evet.
benim telefonda sade... sizdeki yazılımda tek farkı... e-posta, ses kaydedici, güncelleme, ovi mağaza, sözlük bunlar tek yok bende ne zamandır telefonum 80.9 mb dan aşağıya düşmedi... resim bile aldım şuan buyur bak kardeşim...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben zaten aksini iddia etmiyorum da en azından neden dolduğunu bilsem o da yetecek bana onu bulamıyorum ki :/
yok ben seni aydınlatmak istedim... istersen başka bir cfw dene bakalım ondada olucakmı...

o zaman kolay gelsin... bendede olsa çözeyim ama yok...yok bu cfw de sorunu çözmek istiyorum diğerleri karışık geliyo bir sürü işime yaramayacak program vs..![]()
bende çalışdı teşekkürler
buyur kardeşimHakan senden bi ricam olucak.Kafam çok doldu formdada arıyacak dermanımda kalmadı.Şu şarj olurken yeşil ışık yanması için olan modu özelden paylaşabilirmisin şimdiden teşekkürler.
Sağolasın Teşekkürler.
bastım flashı bastım flashı düzeldi
o zaman kolay gelsin... bendede olsa çözeyim ama yok...