5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

aliosman166

aliosman166

Üye
Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.003_prd.core.C00
PPM Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.003_prd.rofs2.V05
CNT Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.003_C01_prd.rofs3.fpsx
APE Variant file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.001_026_000_U01.uda.fpsx
Languages in ppm: English,German,Hungarian,Ukrainian,Russian,Romanian,Bulgarian
Detected P-: 90009699
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!
bu neyin nesi şimdi
öyle olması lazım zaten sen flasha basıp ewet dedikten sonra power a bir kez basıp bırakıyosun bu yazdığın bölüm ve devamı geliyor..

mtncelik

Üye
bilgisayarı 3 kere aç kapa yaptıktan sonra yükledim local mod yazdı telefonda hard format attım şu an çalışıyo telefon hafıza kartınıda biçimlendirip incelemey geçicem yorumlarımı daha sonrasında yazarım şimdiden eline koluna sağlık kardeş ilk yüklememi yapmış oldum sayende

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle ellerine sağlık kardeşim ama ben hâlâ müzik çalardan şarkı silemiyorum hiç bir şeyi halletmemişsin nasıl olacak ?

halletmistim son gün tuş klidi titreşimini kaldırmamı istediler kaldırdım orası bozuldu bu yazılım aceleye geldi döndügümde çalışmalara başlayıp en kısa zamanda hatalardan arındırıcam kardeşim

---------- Eklendi @ 16:22:05 ---------- Yazıldı @ 16:19:03 ----------

siz hangi smile ler yüzünden tartışıyosunuz mesajlardaki smile ler kalkmadı bildirimlerdeki smiller kaldırıldı sadece.. Yazılmda eksiklikler veya beğenmedğniz şeyler olabilir forumda büyük bir mod arşivi var nokia firmware editör ile o modları uygulayabilirsiniz temalardan birini kaldırdığınızda büyük bir yer açılıyor ROFS2 de istediğiniz modu uygulayın.. Ben eleştirecek olursam eski tema efekti ve eski menü ikonları olsa bir de şu ararken bir kere kapatırken 2 kere titrer kalkmamış o da kalkarsa çok iyi bir CFW

smileylerin kalkmadığını söylüyolar... Ben baya hata yaptım bu güncellemede... Acele ettiğimden çok hatalar cıktı...

---------- Eklendi @ 16:22:58 ---------- Yazıldı @ 16:22:05 ----------

bilgisayarı 3 kere aç kapa yaptıktan sonra yükledim local mod yazdı telefonda hard format attım şu an çalışıyo telefon hafıza kartınıda biçimlendirip incelemey geçicem yorumlarımı daha sonrasında yazarım şimdiden eline koluna sağlık kardeş ilk yüklememi yapmış oldum sayende

güle güle kullan kardeşim

caglarertas

caglarertas

Üye
  • Beğen
Tepkiler: aliosman166

bulentkrd

Üye
emeğine sağlık kardeş ilk yüklemem olduğu icin kendi hatalarımdan zor yükledim ama gercekte yüklemeyi anlatılan şekilde yaparsan cok basit telefonu bu kadar değiştirirmi bir program harika oldu şimdi sağol

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
emeğine sağlık kardeş ilk yüklemem olduğu icin kendi hatalarımdan zor yükledim ama gercekte yüklemeyi anlatılan şekilde yaparsan cok basit telefonu bu kadar değiştirirmi bir program harika oldu şimdi sağol

güle güle kullan kardeşim... Ne mutlu bana beğendirebildiysem :)

rapport

Üye
eline sağlık kardeş :)

dready112

dready112

Üye
şu arama ekranına hiç mod koymasaydın keşke :S ne yaptıysam, mp3 zil sesi takılıyor.

P.s. : tuşlar kilitliyken donuyor, kilit açıkken donmuyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
şu arama ekranına hiç mod koymasaydın keşke :S ne yaptıysam, mp3 zil sesi takılıyor.

P.s. : tuşlar kilitliyken donuyor, kilit açıkken donmuyor.

bende olmuyor o... Enson yaptığım şey çalarken titreyen modu kaldırma... Bu yazılımda hatalar oluştu döndüğùmde gidericem kardeşim biraz sabır :)

dready112

dready112

Üye
valla benim için tek hata o :) hafıza kartında 450 tane mp3 var diye mi oluyoru acaba? 8gb hafıza kartının 5gb kadarı boş zaten. Arama kısmına dokunmasan bence bundan iyi cfw yok :) forumda denemediğim cfw yok zaten :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
valla benim için tek hata o :) hafıza kartında 450 tane mp3 var diye mi oluyoru acaba? 8gb hafıza kartının 5gb kadarı boş zaten. Arama kısmına dokunmasan bence bundan iyi cfw yok :) forumda denemediğim cfw yok zaten :)

blmyrum ki bende öyle hata yok. Normal çalıyor... Tlfn hafızasına kopyala bitane mp3 zilsesi yap dene bakalım takılıcakmı?

dready112

dready112

Üye
deniycem tekrar yazarım, telefon takılıyor aramayı açarken, titreşim kalkmamış o da takılıyor, açıyorum telefonu telefon upuzun titriyor falan derken kendine geliyo da cevap verebiliyorum. çok sıkıntılı oldu o ya :S

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
deniycem tekrar yazarım, telefon takılıyor aramayı açarken, titreşim kalkmamış o da takılıyor, açıyorum telefonu telefon upuzun titriyor falan derken kendine geliyo da cevap verebiliyorum. çok sıkıntılı oldu o ya :S

hmm bende bu söyldklrn yok ben sadece snradan magaza flan kaldrdm kendme bi tek onlari ayarladm aynı alt yapı. Artik dönünce başlycam çalişmalara en kisa zamanda güncelleme yayınlıycam

bulentkrd

Üye
benim şarj çabuk bitiyor dün şarj ettim bugün şimdi bitti o kadarda kullanmadım neden çabuk biter?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

byd42

Üye
Hakan kardeşim ne kadar hızlı cfw hazırlamış olsan bile ben memnun kaldım. Diğer arkadaşlar çok seçici olduğu görüyorum. Hata vermeyen yazılım yoktur. Elbet bunun bir telafisiyle düzeltilir. Ufak tefek hatalar olur bu cfw ye değer tekrar ellerine sağlık :)

tuncaykilinc

tuncaykilinc

Üye
uni tikini yaptıktan sonra rm-356 seçtim ama sonra red ukrayna die bişi geldi bütün adımları uyguladım... en sonunda done yazısı da çıktı ama telefon local mode de kaldı... nası düzeltebilirim...

Üst Alt