5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

caglarertas

caglarertas

Üye
kardeş yalan söylecek halim şuan smilele var ve kullanıyorum kusura bakma tamam mı ve dostum eleştiri kaldıramıyorsan dersin ben eleştiri sevmiyorum diye başta belir ham kötü eleştirim hem iyi eleştirim var kusura bakma ok

smile bende de var ama hoş olmuş bence

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
PuGatorY

PuGatorY

Üye

smile bende de var ama hoş olmuş bence

demek ki herkes de varmış değil mi

---------- Eklendi @ 16:22:01 ---------- Yazıldı @ 16:20:25 ----------

bizim kastımız oydu ama dostum neyse kardeş sen kendi işine bak mevzu uzamasın

caglarertas

caglarertas

Üye

fotoğraflarda o dedigin oluyor ama dokunmatikte ne mesajlarda tek tıkla isaretleme yok ki

c5 tuş klidi dokunarak açiliyo... Yani bz ksaca c5 tuşklidi diyoruz... C6 dada sürükleyerek

fotoğraflarda varmış dikkat etmemişim sağol resim taşırken sıkıntı oluodu

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş yalan söylecek halim şuan smilele var ve kullanıyorum kusura bakma tamam mı ve dostum eleştiri kaldıramıyorsan dersin ben eleştiri sevmiyorum diye başta belir ham kötü eleştirim hem iyi eleştirim var kusura bakma ok

smileyleri kaldirmami isteyen çok kişi oldu... Onlardada kalkmasaydi söylerlerdi... Eleştiri kaldıramıyorumla alakasi yok... Yorumlari okumadan yorum yapiyosun... Snra acemi dyosun... Son güne kadar istek oldu aceleyle yapildi deneyemedim herşeyi

---------- Eklendi @ 13:27:23 ---------- Yazıldı @ 13:23:55 ----------

demek ki herkes de varmış değil mi

---------- Eklendi @ 16:22:01 ---------- Yazıldı @ 16:20:25 ----------

bizim kastımız oydu ama dostum neyse kardeş sen kendi işine bak mevzu uzamasın

bende olmayan şey sizde nasıl oluyor ya... Hard format atıp hafıza kartını biçimlendırdın mi. Öyle yedek alip geri yüklemeylede olmaz... Sen ilk önce artis artis konuşmayi kes... Belli cocuksun...

PuGatorY

PuGatorY

Üye
tamam kardeşim ben bişey demedim zaten ya acemisin dedim yada çok cabuk yapılmış bişey çünkü eksikleri çok yazılım değişmiş biriyim bu işim piri değilim ama az çok bi yazılımı kullandiğim zaman ne olup ne olmadığını anlayacak kadar biliyorum

PuGatorY

PuGatorY

Üye
sen kime çocuk diyosun 21 yaşında adamız tamam mı yorumlarına dikkat et

---------- Eklendi @ 16:29:20 ---------- Yazıldı @ 16:28:35 ----------

evet hard format attık ve yedek filan yüklemedik

007yasar

007yasar

Üye
Favori kartvizitlere kaydetiğim kişiler rehbere girdğimde gözükmüyor normalde böyle mi yoksa bende mi bir problem var ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
sen kime çocuk diyosun 21 yaşında adamız tamam mı yorumlarına dikkat et

---------- Eklendi @ 16:29:20 ---------- Yazıldı @ 16:28:35 ----------

evet hard format attık ve yedek filan yüklemedik

yazılıma program gömmemişim... Menü düzeni we bi kaç gereksiz seyi bna neden olarak gösterip acemisin flan diyip tartışcak değilim... Suç bende her yoruma cewap weriyorum...

PuGatorY

PuGatorY

Üye
kardeş ya amatörsün ya da çok acele ile yapılmış bişey çok hata var hiç program yok menü düzeni bi garip ama bunu yapmışsan daha iyilerini yaprsın yeni gelene kadar eski yazılımı kullamaya devam

ve smileler kaldırdım demişsin hal duruyodu bide şu temaları atsana kardeşim güzele benziyo arada kalmışsa görmemiş olablirim

bu yorumu bi daha oku ne demişim ok?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Favori kartvizitlere kaydetiğim kişiler rehbere girdğimde gözükmüyor normalde böyle mi yoksa bende mi bir problem var ?

rehberden tlfn hafızasını seç... Yeni kartvizit yarat we düzenle, resim seç... Sonra bekleme ekranindan, 1. Kartvizite tıkla, yeni oluşturduğunu seç tamamdır.

---------- Eklendi @ 13:38:46 ---------- Yazıldı @ 13:36:19 ----------

bu yorumu bi daha oku ne demişim ok?

tamam boşwer sen haklısın...

PuGatorY

PuGatorY

Üye
kim haklı belli oluyor...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
:D töbe töbe

007yasar

007yasar

Üye
Favori kartvizitlere kaydediyorum ama menüden rehbere girdiğimde kaydettiğim kişi rehberde gözükmüyor .s

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Sım rehberinikullan gözükmez

4bigpower

Üye
Öncelikle ellerine sağlık kardeşim ama ben hâlâ müzik çalardan şarkı silemiyorum hiç bir şeyi halletmemişsin nasıl olacak ?

aliosman166

aliosman166

Üye
siz hangi smile ler yüzünden tartışıyosunuz mesajlardaki smile ler kalkmadı bildirimlerdeki smiller kaldırıldı sadece.. Yazılmda eksiklikler veya beğenmedğniz şeyler olabilir forumda büyük bir mod arşivi var nokia firmware editör ile o modları uygulayabilirsiniz temalardan birini kaldırdığınızda büyük bir yer açılıyor ROFS2 de istediğiniz modu uygulayın.. Ben eleştirecek olursam eski tema efekti ve eski menü ikonları olsa bir de şu ararken bir kere kapatırken 2 kere titrer kalkmamış o da kalkarsa çok iyi bir CFW

mtncelik

Üye
jaf emuletör bu hatayı verdi Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft
Searching for JAF install location ...
Saved winscard.dll to: C:\Program Files\ODEON\JAF\winscard.dll
ERROR: Not supported Windows version

mtncelik

Üye
Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.003_prd.core.C00
PPM Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.003_prd.rofs2.V05
CNT Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.003_C01_prd.rofs3.fpsx
APE Variant file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\RM-356_60.0.001_026_000_U01.uda.fpsx
Languages in ppm: English,German,Hungarian,Ukrainian,Russian,Romanian,Bulgarian
Detected P-: 90009699
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!
bu neyin nesi şimdi

Üst Alt