5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

BaranASYA

BaranASYA

Üye
uni tikini yaptıktan sonra rm-356 seçtim ama sonra red ukrayna die bişi geldi bütün adımları uyguladım... en sonunda done yazısı da çıktı ama telefon local mode de kaldı... nası düzeltebilirim...

Bataryayi çıkar tak yeniden başlat . Bu kadar :)

dready112

dready112

Üye

blmyrum ki bende öyle hata yok. Normal çalıyor... Tlfn hafızasına kopyala bitane mp3 zilsesi yap dene bakalım takılıcakmı?

yine olmadı. Telefonun kendi zil sesini kullanıp denedim, zil pek donmadı ama arama cevaplamak için sürüklemeler donuk donuk ilerliyor(sarı ve kırmızı olan), ayrıca arama açma ve kapatma titreşimi de kalkmadığı için açarken titreşim çoğunlukla takılıp kalıyor. Arama problemleri dışında bi problemim yok cfw'de

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan kardeşim ne kadar hızlı cfw hazırlamış olsan bile ben memnun kaldım. Diğer arkadaşlar çok seçici olduğu görüyorum. Hata vermeyen yazılım yoktur. Elbet bunun bir telafisiyle düzeltilir. Ufak tefek hatalar olur bu cfw ye değer tekrar ellerine sağlık :)

zamanla o hatalardanda arındırıcam... Tamamen olmasada minumuma düşürücem... Çok teşekkür ederim yorumun için... Werdiğim emeğe değmesi beni mutlu ediyor... Güle güle kullan kardeşim :)

---------- Eklendi @ 15:53:20 ---------- Yazıldı @ 15:52:16 ----------

yine olmadı. Telefonun kendi zil sesini kullanıp denedim, zil pek donmadı ama arama cevaplamak için sürüklemeler donuk donuk ilerliyor(sarı ve kırmızı olan), ayrıca arama açma ve kapatma titreşimi de kalkmadığı için açarken titreşim çoğunlukla takılıp kalıyor. Arama problemleri dışında bi problemim yok cfw'de

şimdilik idare et ilk işim aramadaki hatalari yok etmek olucak kardeşim

obsession

Üye
Tuş kilidi C-5 görünümlü çıktı . Hata olmalı onuda ben düzeltirim . Eline sağlık .

tektonik1907

tektonik1907

Üye
"dready112" nin dediği gibi arama geldiği vakit kaydırma simgeler yeşil ve kırmızı olanlar donarak ilerliyor ve zil sesi takılıyor eğer bu durumu da güncelleme ile düzeltebilirsen "haqanguven" çok sağlam bir cfw olacak seni de sık boğaz etmeyelim ama en kısa zamanda halledebilirsen iyi olur mesela bu gece 1 gibi yayınlandığı saatte hıı :islik :yuru

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
"dready112" nin dediği gibi arama geldiği vakit kaydırma simgeler yeşil ve kırmızı olanlar donarak ilerliyor ve zil sesi takılıyor eğer bu durumu da güncelleme ile düzeltebilirsen "haqanguven" çok sağlam bir cfw olacak seni de sık boğaz etmeyelim ama en kısa zamanda halledebilirsen iyi olur mesela bu gece 1 gibi yayınlandığı saatte hıı :islik :yuru

:) malesef hayal kırıklığına uğratıcam seni... Sınavlarımdan dolayı şehir dışındayım, 19 da dönüp çalışmalara başlıycam malesef bu aralar güncelleme söz konusu bile değil...

---------- Eklendi @ 16:35:01 ---------- Yazıldı @ 16:33:44 ----------

Tuş kilidi C-5 görünümlü çıktı . Hata olmalı onuda ben düzeltirim . Eline sağlık .

hata değil c5 tuş klidini kullandım, c6 seviyosan onuda sen gömebiliyosan yazılıma gömersin artık kardeşim

tektonik1907

tektonik1907

Üye

:) malesef hayal kırıklığına uğratıcam seni... Sınavlarımdan dolayı şehir dışındayım, 19 da dönüp çalışmalara başlıycam malesef bu aralar güncelleme söz konusu bile değil...

OOO Kardeşim böyle yapacaksan olmaz halka hizmeti ikinci plana atıyorsun hani sanat toplum içindi (h) dur ya bozulma latife sadece anlıyorum seni kardeş sınavlarını aksatma sınavların bitince de sınavlar kötü geçti karalar bağladım 1 hafta odama kapanacam güncelleme felan yok yanlız bırakın beni diye triplere girme :oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

OOO Kardeşim böyle yapacaksan olmaz halka hizmeti ikinci plana atıyorsun hani sanat toplum içindi (h) dur ya bozulma latife sadece anlıyorum seni kardeş sınavlarını aksatma sınavların bitince de sınavlar kötü geçti karalar bağladım 1 hafta odama kapanacam güncelleme felan yok yanlız bırakın beni diye triplere girme :oke:

:D hehe saolun anlayışınız için... Biraz zamana ihtiyacım var bu hatalarıda gidericem inşallah...

dready112

dready112

Üye
o kadar da dedim şu arama titreşimini kaldır diye :D dedim dedim dinlemedin bak ne oldu şimdi :D:D yeşil sürüklemeyi de sarı yaptın hepten arama kısmını kaybettik :D güya 1 nisan'dan sonra buraları terkedecektim :D :(

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
o kadar da dedim şu arama titreşimini kaldır diye :D dedim dedim dinlemedin bak ne oldu şimdi :D:D yeşil sürüklemeyi de sarı yaptın hepten arama kısmını kaybettik :D güya 1 nisan'dan sonra buraları terkedecektim :D :(

:D onu demeseydin yapmıcaktım o hataları... Nereye gidiyon al sana hata....

• Beğen
Tepkiler: dready112

rapport

Üye
eline sağlık kardeşim :)

kollayan

kollayan

Üye
Haqan abi CFW güzel ellerine sağlık. Hata yok şu ana kadar. Ama rompacket'i önceden açıyordu normal şimdi denedim açılmadan diren atıyor kaldırıp tekrar yükledim gene olmadı..
Hard format attım
hafıza kartını biçimlendirdim. :(

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Haqan abi CFW güzel ellerine sağlık. Hata yok şu ana kadar. Ama rompacket'i önceden açıyordu normal şimdi denedim açılmadan diren atıyor kaldırıp tekrar yükledim gene olmadı..
Hard format attım
hafıza kartını biçimlendirdim. :(

güle güle kullan...rompatcher plusu dene kardeşim.

0sergen0

Üye
Bildirimler widgetin boyutunu büyütebiliyozmu acaba ?? emeğinize sağlık güzel olmuş

kollayan

kollayan

Üye
zaten rompacket plus kuruyorum.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
zaten rompacket plus kuruyorum.

bendede kurulu gayet sorunsuz çalışıyor... Hafıza kartını çıkart takma hiç. Hard format at tlfn hafzasna kur rompatcheri bakalım çalışıcakmı

kollayan

kollayan

Üye
tm deneyim saol

Üst Alt