5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

aliosman166

aliosman166

Üye
eline sağlık gayet hızlı ve stabil olmuş bir kaç eksikleri var bir dahaki güncellemede giderirmisin eksikleri bence T9 çalışmıyor kamera orjinalinde daha iyi çekiyordu sanki son olarakta tarayıcı bir kaç sayfa sonra hafıza dolu uyarısı yapıyor otomatik kapanıyor kurulum yaptıktan sonra hard format atdım ve hafıza kartı biçimlendirmesi yaptım ama malesef tarayıcının sorunu gitmedi
o girdiğin siteye bağlı birşey yani boyutu büyük bir siteye girdiğinde ram yetmiyor ve hafıza dolu diyor.. ama hep aynı hatayı alıyorsan m.facebook ta dahi geliyosa orasını bilemeyeceğim..

neron 1

Üye
ustad tarıf ettıgın gıbı temayı kaldırdım lakın flaslama işlemınde nokıa yazısına gelınce reset atmaya basladı telefon sorun nedır acaba tesekkurler

dready112

dready112

Üye
Telefonum win98'den Win7'ye geçti sanki :D Kullandığım özelliklerden yana hiç bi sıkıntım yok, on numara beş yıldız :d:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ustad tarıf ettıgın gıbı temayı kaldırdım lakın flaslama işlemınde nokıa yazısına gelınce reset atmaya basladı telefon sorun nedır acaba tesekkurler

söylediğim tema adindan bşka klasör silmeseydin... Ana temayi sildiysen atar restart

aliosman166

aliosman166

Üye
aynısı bende de olmuştu sadece 3. temayı sil yeter ve çok gerekli olmayan modları uygulama..

hilal52

Üye
usta tamam yükledim ama sorun var birincisi tuş kilitli iken arama geldiğinde o sarı cevapla ve kırmızı kilidi aç fonskiyonu takıla takıla geliyo müzik takılı telefon çalarken ve telefonu kapattıktan sonra açınca menüden ev ekranına gecerken tema efekti han, üste doğru kayıyoya artık o olmuyo nedendir?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
usta tamam yükledim ama sorun var birincisi tuş kilitli iken arama geldiğinde o sarı cevapla ve kırmızı kilidi aç fonskiyonu takıla takıla geliyo müzik takılı telefon çalarken ve telefonu kapattıktan sonra açınca menüden ev ekranına gecerken tema efekti han, üste doğru kayıyoya artık o olmuyo nedendir?

hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdinmi. Hemen yazılım otrmaz braz kullan.

---------- Eklendi @ 10:40:58 ---------- Yazıldı @ 10:39:58 ----------

Telefonum win98'den Win7'ye geçti sanki :D Kullandığım özelliklerden yana hiç bi sıkıntım yok, on numara beş yıldız :d:

:D haha bu örnek güzeldi

hilal52

Üye

hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdinmi. Hemen yazılım otrmaz braz kullan.

hard format ne zaman atayım yazılımdan hemen sonramı ve kartı ne zaman biçimlendirmem lazım hard format atarken hafıza kartını cıkarmam lazım mı?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hard format ne zaman atayım yazılımdan hemen sonramı ve kartı ne zaman biçimlendirmem lazım hard format atarken hafıza kartını cıkarmam lazım mı?

yazılımı attıktan snra atıcaksın. İlk önce hafıza kartını biçimle. Kapat tlfnu at hard formatı snra açılınca hafıza kartını bidaha biçimle. Arama gldgnde ilk önce takılcak bekle normal kayınca kapat bidaha ara düzeldigini görüceksin.

hilal52

Üye

yazılımı attıktan snra atıcaksın. İlk önce hafıza kartını biçimle. Kapat tlfnu at hard formatı snra açılınca hafıza kartını bidaha biçimle. Arama gldgnde ilk önce takılcak bekle normal kayınca kapat bidaha ara düzeldigini görüceksin.
peki kardeşim yazılım atarken hafıza kartı içindemi olmalı birde şunu sorağım tuş kilitli iken mesaj geliyorya ikona basıp kiliti açıyorum tuş takımı ışıkları ta cevap yazınca aydınlanıyor o nedendir?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
peki kardeşim yazılım atarken hafıza kartı içindemi olmalı birde şunu sorağım tuş kilitli iken mesaj geliyorya ikona basıp kiliti açıyorum tuş takımı ışıkları ta cevap yazınca aydınlanıyor o nedendir?

farketmez isteğine bağlı takılı dursun yada durmasın sen bilirsin... Tuş takımı ışıkları hep öyle yanar... Tuş kldini klitleynce söner.

---------- Eklendi @ 11:13:06 ---------- Yazıldı @ 11:09:01 ----------

Bu arada yazılımı atmışsan tekrardan atmana gerek yok hard format ve hafıza kartını biçimlendir yeter.

hilal52

Üye

farketmez isteğine bağlı takılı dursun yada durmasın sen bilirsin... Tuş takımı ışıkları hep öyle yanar... Tuş kldini klitleynce söner.

---------- Eklendi @ 11:13:06 ---------- Yazıldı @ 11:09:01 ----------

Bu arada yazılımı atmışsan tekrardan atmana gerek yok hard format ve hafıza kartını biçimlendir yeter.
tamam kaç kere hard format attım yinede telefonu kapatıyorum tema efekti bozuluyo sonra hard format düzeltiyo kapanınca tel tekrar bozuluyo onu anlamadım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tamam kaç kere hard format attım yinede telefonu kapatıyorum tema efekti bozuluyo sonra hard format düzeltiyo kapanınca tel tekrar bozuluyo onu anlamadım

o tema efektiyle alakalı bi sonraki güncellemede değiştircem onu

dready112

dready112

Üye
Bende de şu zil sesi takılma sorunu oluyo çok, bazen takılıyor bazen takılmıyor. Hatta aramayı açarken yine titreşim oluyor, bazen o titreşim takılıyor telefon titrek kalıyor :D Tek sorunum aramalarda yani o kısma hiç mod yapmasan daha iyiydi.

• Beğen
Tepkiler: aliosman166
PuGatorY

PuGatorY

Üye
kardeş ya amatörsün ya da çok acele ile yapılmış bişey çok hata var hiç program yok menü düzeni bi garip ama bunu yapmışsan daha iyilerini yaprsın yeni gelene kadar eski yazılımı kullamaya devam

ve smileler kaldırdım demişsin hal duruyodu bide şu temaları atsana kardeşim güzele benziyo arada kalmışsa görmemiş olablirim

aliosman166

aliosman166

Üye
istersen farklı bir tema efekti verebilirim eğer yapabileceksen? (oldukça sade daha az şarj ve ram yer)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bende de şu zil sesi takılma sorunu oluyo çok, bazen takılıyor bazen takılmıyor. Hatta aramayı açarken yine titreşim oluyor, bazen o titreşim takılıyor telefon titrek kalıyor :D Tek sorunum aramalarda yani o kısma hiç mod yapmasan daha iyiydi.

o olay ofw dede oluyo 3g kapat gsm moduna al bak olmuycak hiç... Arada oluyor çnkü şebeke değiştiginden sebep oluyor.

---------- Eklendi @ 13:01:15 ---------- Yazıldı @ 12:55:45 ----------

kardeş ya amatörsün ya da çok acele ile yapılmış bişey çok hata var hiç program yok menü düzeni bi garip ama bunu yapmışsan daha iyilerini yaprsın yeni gelene kadar eski yazılımı kullamaya devam

ve smileler kaldırdım demişsin hal duruyodu bide şu temaları atsana kardeşim güzele benziyo arada kalmışsa görmemiş olablirim

amatörüm weya değilim cfw ortada kullanırsın kullanmazsın... Acele ettim gidicektim isteklerde bulundular deneyemedn paylastim... Menü düzeni benim zewkime göre ayarlari... Sen şimdi amma zewksizmişinde dersin...ben program gömmeyi sevmiyorum., programlar sonradan yüklenir ama çikrtilamazlar...smileyler kalkti bi sor bakalim kimde war... Sen ana sayfamda uyarilarimi dikkate alma açiklamalarimi düzgün okuma sonra o yok bu yok...

caglarertas

caglarertas

Üye
kardeş herşey çok güzel bence tek eksik var o zaten vardı ama belki gözünden kaçmıştır yapabilirmisin bilmiyorum herhangi bişeyi işaretle değimizde üstüne tıklıyoruz tekrar işa.kald. dan işaretle dioruz direk üstüne tıklaınca işaretlese büyük kolaylık nokianın diğer telleri gibi

---------- Eklendi @ 16:07:20 ---------- Yazıldı @ 16:04:28 ----------

kardeş yaptığın cfw gerçekten çok kaliteli çok beğeniyorum :good: c5 tuş kilidi yerine 5800 orjinal mavi kaydırmayı eklemeye çalıştım olmadı bir sonraki yazılımda koyarsan çok sevinirim şimdiden :tşk:

c5 tuş kilidi ney onu anlamadım ben

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş herşey çok güzel bence tek eksik var o zaten vardı ama belki gözünden kaçmıştır yapabilirmisin bilmiyorum herhangi bişeyi işaretle değimizde üstüne tıklıyoruz tekrar işa.kald. dan işaretle dioruz direk üstüne tıklaınca işaretlese büyük kolaylık nokianın diğer telleri gibi

---------- Eklendi @ 16:07:20 ---------- Yazıldı @ 16:04:28 ----------

c5 tuş kilidi ney onu anlamadım ben

fotoğraflarda o dedigin oluyor ama dokunmatikte ne mesajlarda tek tıkla isaretleme yok ki

c5 tuş klidi dokunarak açiliyo... Yani bz ksaca c5 tuşklidi diyoruz... C6 dada sürükleyerek

PuGatorY

PuGatorY

Üye
kardeş yalan söylecek halim şuan smilele var ve kullanıyorum kusura bakma tamam mı ve dostum eleştiri kaldıramıyorsan dersin ben eleştiri sevmiyorum diye başta belir ham kötü eleştirim hem iyi eleştirim var kusura bakma ok

Üst Alt