5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

featih04

featih04

Üye
abicim ellerine sağlık şimdi indirdim yüklemeye çalışıyorum. emeğine sağlık

aytug61

Üye
teşekkürler

aliosman166

aliosman166

Üye
ben gömülü temaları nasıl kaldırıcam ya yardımcı olur musun? :S

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
aliosman166

aliosman166

Üye

Symbian Belle 3. tema: private/10207114/
import/ 01823dde9724f307 bide resource/
skins/01823dde9724f307 bu klasörleri
silersen tema kalkmış olur...
symbian belle 2. tema yine aynı yol
c504b8fc4c842c97
eywallah çok makbule geçti :) 2. tema için resource/
skins/
769d1cfe93d5981f klasörünü de silcek miyiz?

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Ben yükliyemedim :S yardım lütfen.

BaranASYA

BaranASYA

Üye

Symbian Belle 3. tema: private/10207114/
import/ 01823dde9724f307 bide resource/
skins/01823dde9724f307 bu klasörleri
silersen tema kalkmış olur...
symbian belle 2. tema yine aynı yol
c504b8fc4c842c97

---------- Eklendi @ 19:07:15 ---------- Yazıldı @ 19:06:47 ----------

rica ederim

:oke:

aliosman166

aliosman166

Üye
bu cfw işi harbi zormuş Allah kolaylık versin .s bilgisayarda şöyle 5800 ın bi simulasyonu olsaydı onun üzerinde bu modları felan yapıp ne oluyo ne olmuyo görseydik çok büyük kolaylık olurdu bu şekilde ikide bir flash atman gerekiyo..

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
bu cfw işi harbi zormuş Allah kolaylık versin .s bilgisayarda şöyle 5800 ın bi simulasyonu olsaydı onun üzerinde bu modları felan yapıp ne oluyo ne olmuyo görseydik çok büyük kolaylık olurdu bu şekilde ikide bir flash atman gerekiyo..

Gerçekler acıdır ama gerçektir ne yazıkki. Bence nokia'nın elinde böyle birşey var. Kendileri yapıyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekler acıdır ama gerçektir ne yazıkki. Bence nokia'nın elinde böyle birşey var. Kendileri yapıyor.

bencede vardır... Jar emulatörü var oyunlari deneyebiliyosun bundada olsa çok kolaylık olur...

PuGatorY

PuGatorY

Üye
kardeş deniyorum neticeyi bildirim ama SMİLEYLERgüzeldi hiç sorun yaşamadım kalsaydı keşke

caglarertas

caglarertas

Üye
kardeş çok güzel olmuş telefondan soğumuştum belle yükledim süper oldu mesaj yazamıyordum dokunmatikde çok hassas olmuş zorlanmadan yazıyorum artık süpersin tbrk

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş deniyorum neticeyi bildirim ama SMİLEYLERgüzeldi hiç sorun yaşamadım kalsaydı keşke

çogu kişi istemedi bende kaldırdım kardeşim

---------- Eklendi @ 06:19:52 ---------- Yazıldı @ 06:19:16 ----------

kardeş çok güzel olmuş telefondan soğumuştum belle yükledim süper oldu mesaj yazamıyordum dokunmatikde çok hassas olmuş zorlanmadan yazıyorum artık süpersin tbrk

saolasın güle güle kullan kardeşim

sağlıkcı28

Üye
eline sağlık gayet hızlı ve stabil olmuş bir kaç eksikleri var bir dahaki güncellemede giderirmisin eksikleri bence T9 çalışmıyor kamera orjinalinde daha iyi çekiyordu sanki son olarakta tarayıcı bir kaç sayfa sonra hafıza dolu uyarısı yapıyor otomatik kapanıyor kurulum yaptıktan sonra hard format atdım ve hafıza kartı biçimlendirmesi yaptım ama malesef tarayıcının sorunu gitmedi

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Arkadaşlar web browser ve nokia mağaza açılmıyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık gayet hızlı ve stabil olmuş bir kaç eksikleri var bir dahaki güncellemede giderirmisin eksikleri bence T9 çalışmıyor kamera orjinalinde daha iyi çekiyordu sanki son olarakta tarayıcı bir kaç sayfa sonra hafıza dolu uyarısı yapıyor otomatik kapanıyor kurulum yaptıktan sonra hard format atdım ve hafıza kartı biçimlendirmesi yaptım ama malesef tarayıcının sorunu gitmedi

t9 gayet gzl çalışıyor ama zayıf c6 portlarında genel sorun ama üzerinde çalışılıyor. Tarayıcıda bende öyle sorun yok hafıza kartında depolanıyor herşey hafıza kartın çok doluysa hata alman normaldir. Saolasın yorumun için ilglenicem yine herşeyle. Güle güle kullan

---------- Eklendi @ 08:22:03 ---------- Yazıldı @ 08:20:59 ----------

Arkadaşlar web browser ve nokia mağaza açılmıyor

yo çalışıyorlar

Üst Alt