5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Ne yaptıysam güncellemelerdeki ovi haritalar güncellemesini yükleyemedim. telefonun internetiyle yüklemeye çalıştım başarısız, nokia suite ile denedim yine başarısız :S

Ovi marketten Denesene bide

dready112

dready112

Üye
ovi mağazada bulamadım öyle bi şey

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ne yaptıysam güncellemelerdeki ovi haritalar güncellemesini yükleyemedim. telefonun internetiyle yüklemeye çalıştım başarısız, nokia suite ile denedim yine başarısız :S

harita uygulamasına gir ana sayfadan güncelle

---------- Eklendi @ 16:33:29 ---------- Yazıldı @ 16:31:40 ----------

e mail ayarları nasıl yapılacak. kaldırılanlar kısmında yazıyor email. artık telefona email gelemiyecek mi??? cevaplarsanız sevinirim.

mail uygulaması yok. O yüzden gelmez. Ama web browserdan girip maillere bakabilirsim...

lumos16

lumos16

Üye
kardeş yaptığın cfw gerçekten çok kaliteli çok beğeniyorum :good: c5 tuş kilidi yerine 5800 orjinal mavi kaydırmayı eklemeye çalıştım olmadı bir sonraki yazılımda koyarsan çok sevinirim şimdiden :tşk:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Yazı tipi terk :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş yaptığın cfw gerçekten çok kaliteli çok beğeniyorum :good: c5 tuş kilidi yerine 5800 orjinal mavi kaydırmayı eklemeye çalıştım olmadı bir sonraki yazılımda koyarsan çok sevinirim şimdiden :tşk:

döndüğümde hatalardan arındırıcam... Kiminiz c5 istiyor, kiminiz c6, kiminiz tuş klidi titreşimi istiyor kiminiz istemiyor, malesef hepsi bi arada olmuyor... O yüzden yazılım böyle kalıcak ama kim ne istiyosa modları ve nasıl yapılıcağını anlatıcam. Böylece herkesin tam istediği cfw olucak... Yapar yapamaz ona yapıcak bişeyim olmaz ama böyle herşeyi benden beklerseniz işin içinden çıkamayız... Hiç bişe bilmiyosanız rofs2 ye mod gömmeyi herkesin ögrenmesi lazım yoksa yazılım ana başlıkta nasılsa kullanmak istiyen öyle kullanıcak istemeyen başka cfwlerde baksın istediklerini....

---------- Eklendi @ 16:47:46 ---------- Yazıldı @ 16:45:13 ----------

ewet yazı tipi çok sorun oluyor... Daha düzenleme işine girmedim belle iconlarini istediğim yazı fontuna gömeyim. Mecburen bunu kullanıyorum yapabileceğim bişey yok şuan bu konuda

007yasar

007yasar

Üye
Çok beğendim herkesde olumlu tepkiler veriyo direk indiriyorum

aliosman166

aliosman166

Üye
web önbelleğinin hafıza kartına taşıdığını söylemişsin ama webde gezerken yine hafıza dolu uyarısı veriyor ve web browser kapatıyor kendisini ne yapmak gerek
üstelik o ram den kaynaklanıyor boyutu büyük bir siteye girince kasıyor kapatıyor kendini..
not: opera kullan büyük siteler için
dipnot: opera kullanırken başka birşey açma :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
aliosman166

aliosman166

Üye
arkadaslar kiminiz boyle olsun,soyle olsun diyonuzda her istek olmaz ki. birazda yazilimi kendinize gore siz duzenleyin. tema efekti degisimi kolay bise. rofs2 ac resource efect klasorune istediginiz efekti atin...
şöyle önizlemeli bir tema efekt paketi koysalar onlar sorun deil de anlamıyoruz ki nasıl bir efekt olduğunu hepsini teker teker de deneyemeyiz ya :) önemli olan yazılıma eklemek istediğimiz modları bulabilmek.. neyse ben önerilerime devam edeyim bari yatay ekranda 4x4 menü güzel mesela :oke:
resim açılmadı burda ama yeni sekmede aç diyince açılıyor..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
şöyle önizlemeli bir tema efekt paketi koysalar onlar sorun deil de anlamıyoruz ki nasıl bir efekt olduğunu hepsini teker teker de deneyemeyiz ya :) önemli olan yazılıma eklemek istediğimiz modları bulabilmek.. neyse ben önerilerime devam edeyim bari yatay ekranda 4x4 menü güzel mesela :oke:
resim açılmadı burda ama yeni sekmede aç diyince açılıyor..

mobilden hiç açılmıyor. Dönünce bakarım kardeşim

caglarertas

caglarertas

Üye
yüklenmesi kaç dk sürüo acaba

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yüklenmesi kaç dk sürüo acaba

fazla sürmez local modede kaldıysa bataryayı çıkart tak aç tamamdır

---------- Eklendi @ 18:13:31 ---------- Yazıldı @ 18:11:08 ----------

bana göre buradaki yatayda 4x4 iconların nesi güzel küçücük... Eklemem...!

caglarertas

caglarertas

Üye

fazla sürmez local modede kaldıysa bataryayı çıkart tak aç tamamdır

yaptım kardeşim sağol şans eseri oldu pek beceremedim tel kendini açmadı ben açtım öğrendim şimdi yazılımı tekrar atsam sorun olmaz heralde içime sinmedi acemilikde :D

Perfect!

Üye
bu mail uygulamasını yapma olanağımız yok mu peki çok kullandığım bir özellikti benim mail geldiğinde haber vermesi çok işime yarıyordu. yani hiç bir şekilde mail alamıyacakmıyım ben. sadece wep sayfasından bakmak dışında telefona gelme imkanı yok mu???

Üst Alt