Emma-Watson
Üye
Ne yaptıysam güncellemelerdeki ovi haritalar güncellemesini yükleyemedim. telefonun internetiyle yüklemeye çalıştım başarısız, nokia suite ile denedim yine başarısız :S
Ovi marketten Denesene bide
Ne yaptıysam güncellemelerdeki ovi haritalar güncellemesini yükleyemedim. telefonun internetiyle yüklemeye çalıştım başarısız, nokia suite ile denedim yine başarısız :S
bi bakacam şimdiOvi marketten Denesene bide
e mail ayarları nasıl yapılacak. kaldırılanlar kısmında yazıyor email. artık telefona email gelemiyecek mi??? cevaplarsanız sevinirim.
kardeş yaptığın cfw gerçekten çok kaliteli çok beğeniyorumc5 tuş kilidi yerine 5800 orjinal mavi kaydırmayı eklemeye çalıştım olmadı bir sonraki yazılımda koyarsan çok sevinirim şimdiden
![]()
Yazı tipi terk![]()
sanki cfw için söylenmemiş gibi bu![]()
üstelik o ram den kaynaklanıyor boyutu büyük bir siteye girince kasıyor kapatıyor kendini..web önbelleğinin hafıza kartına taşıdığını söylemişsin ama webde gezerken yine hafıza dolu uyarısı veriyor ve web browser kapatıyor kendisini ne yapmak gerek

bilmem ben cfw için anladım. Bi kaç kişide şuan kullanılan pure fontuda beğenmemişti...
lumos16 ile konuşmak istedim 
Çok beğendim herkesde olumlu tepkiler veriyo direk indiriyorum
Yazı rengi terk diyecektim, yanlış yazmışım. Affedinlumos16 ile konuşmak istedim
![]()

şöyle önizlemeli bir tema efekt paketi koysalar onlar sorun deil de anlamıyoruz ki nasıl bir efekt olduğunu hepsini teker teker de deneyemeyiz yaarkadaslar kiminiz boyle olsun,soyle olsun diyonuzda her istek olmaz ki. birazda yazilimi kendinize gore siz duzenleyin. tema efekti degisimi kolay bise. rofs2 ac resource efect klasorune istediginiz efekti atin...
önemli olan yazılıma eklemek istediğimiz modları bulabilmek.. neyse ben önerilerime devam edeyim bari yatay ekranda 4x4 menü güzel mesela 
şöyle önizlemeli bir tema efekt paketi koysalar onlar sorun deil de anlamıyoruz ki nasıl bir efekt olduğunu hepsini teker teker de deneyemeyiz yaönemli olan yazılıma eklemek istediğimiz modları bulabilmek.. neyse ben önerilerime devam edeyim bari yatay ekranda 4x4 menü güzel mesela
resim açılmadı burda ama yeni sekmede aç diyince açılıyor..
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...010-nokia-5800-rm-356-v60-0-003-a-606711.html buradaki cfw den alıntı yapmıştım gözüküyor burada..
mobilden hiç açılmıyor. Dönünce bakarım kardeşim
yüklenmesi kaç dk sürüo acaba
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...010-nokia-5800-rm-356-v60-0-003-a-606711.html buradaki cfw den alıntı yapmıştım gözüküyor burada..
fazla sürmez local modede kaldıysa bataryayı çıkart tak aç tamamdır