telefonu taktıktan sonramı tamam diyecem yoksa takmadan oncemi
ben de girdim bugün sınava türkçe çok zordu yaa..
sehir disindayim sinavlarimdan sebep.. donmeme daha var bu aralar yardim edemem ama dondugumde mutlaka bakarim
---------- Eklendi @ 18:37:53 ---------- Yazıldı @ 18:35:58 ----------
su v70 kesinlessin.. daha saglam gelicek yazilim.. suanlik boyle kalicak. guncellemede getiremem unv sinavlarim var
ben de girdim bugün sınava türkçe çok zordu yaa..

o zaman başka başarılar sana
benim unv bitti sadece alttan kalan derslere giriyorum![]()
çabuk bitir de dön 
yükleme yapmaya calıştım denilenleri yaptım ne kadar sürede yükleniyor 5 dakika bekledim bir telefon acılmadı bende kabloyu cektim şimdi telefon acılmıyor ne yapmam lazım
cevap gelmeyince hard formet attım telefon acıldı ama yükleme talimatlarını aynen takip ettim yine yükleyemedim ben beceremiyrum herhalde
---------- Eklendi @ 00:23:11 ---------- Yazıldı @ 00:18:10 ----------
flash a tıklayınca aşagıdaki yazı cıkıyormu
Can't detect flashing server
you have selected to flash
mcu:
ppm:
make sure you have checked the version of the phone before flashing
downgradıng wıll kıll the phone
continue
cfw çok güzel olmuş 2 sorun dışında 1. şebeke edge yi de seçsen 3,5 g yazıyor 2. telefonda arama yapınca karşı tarf aramayı cevaplandırınca ve sonlandırınca titresim yapıyor oda büyük rahatsızlık veriyor insan bi an tırsıyor![]()
eski menü iconlarını atabilir misiniz?
Arkadaşlar ben hepsini indirdim ancak Symbian Belle Final klasörünü bulamadım. İçeriğini Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 klasörüne atayım nebende mi bir yanlışlık var _?
Ok sağol![]()
Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 bu klasörü sen oluşturuyosun..Arkadaşlar ben hepsini indirdim ancak Symbian Belle Final klasörünü bulamadım. İçeriğini Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 klasörüne atayım nebende mi bir yanlışlık var _?