5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

kamikaze5561

Üye
Flashı tıklayınca tamam diyeceksin. O sana soruyor yazılım yüklensin mi diye.

bulentkrd

Üye
telefonu taktıktan sonramı tamam diyecem yoksa takmadan oncemi

aliosman166

aliosman166

Üye

sehir disindayim sinavlarimdan sebep.. donmeme daha var bu aralar yardim edemem ama dondugumde mutlaka bakarim

---------- Eklendi @ 18:37:53 ---------- Yazıldı @ 18:35:58 ----------

su v70 kesinlessin.. daha saglam gelicek yazilim.. suanlik boyle kalicak. guncellemede getiremem unv sinavlarim var
ben de girdim bugün sınava türkçe çok zordu yaa..

bulentkrd

Üye
yükleme yapmaya calıştım denilenleri yaptım ne kadar sürede yükleniyor 5 dakika bekledim bir telefon acılmadı bende kabloyu cektim şimdi telefon acılmıyor ne yapmam lazım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yükleme yapmaya calıştım denilenleri yaptım ne kadar sürede yükleniyor 5 dakika bekledim bir telefon acılmadı bende kabloyu cektim şimdi telefon acılmıyor ne yapmam lazım

bataryayi cikart tak... hafiza kartini cikart... sarjin oldugundan emin ol

bulentkrd

Üye
cevap gelmeyince hard formet attım telefon acıldı ama yükleme talimatlarını aynen takip ettim yine yükleyemedim ben beceremiyrum herhalde

---------- Eklendi @ 00:23:11 ---------- Yazıldı @ 00:18:10 ----------

flash a tıklayınca aşagıdaki yazı cıkıyormu

Can't detect flashing server
you have selected to flash
mcu:
ppm:
make sure you have checked the version of the phone before flashing
downgradıng wıll kıll the phone
continue

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
cevap gelmeyince hard formet attım telefon acıldı ama yükleme talimatlarını aynen takip ettim yine yükleyemedim ben beceremiyrum herhalde

---------- Eklendi @ 00:23:11 ---------- Yazıldı @ 00:18:10 ----------

flash a tıklayınca aşagıdaki yazı cıkıyormu

Can't detect flashing server
you have selected to flash
mcu:
ppm:
make sure you have checked the version of the phone before flashing
downgradıng wıll kıll the phone
continue

usb kablosunu baska usb yerine tak tekrar dene

unfatelover

Üye
cfw çok güzel olmuş 2 sorun dışında 1. şebeke edge yi de seçsen 3,5 g yazıyor 2. telefonda arama yapınca karşı tarf aramayı cevaplandırınca ve sonlandırınca titresim yapıyor oda büyük rahatsızlık veriyor insan bi an tırsıyor :)

aliosman166

aliosman166

Üye
eski menü iconlarını atabilir misiniz?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
cfw çok güzel olmuş 2 sorun dışında 1. şebeke edge yi de seçsen 3,5 g yazıyor 2. telefonda arama yapınca karşı tarf aramayı cevaplandırınca ve sonlandırınca titresim yapıyor oda büyük rahatsızlık veriyor insan bi an tırsıyor :)

hard format ve hafiza kartini bicimlemdir.

---------- Eklendi @ 11:06:30 ---------- Yazıldı @ 11:02:11 ----------

eski menü iconlarını atabilir misiniz?

suan atamam

kurosaki ichigo

Üye
Arkadaşlar ben hepsini indirdim ancak Symbian Belle Final klasörünü bulamadım. İçeriğini Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 klasörüne atayım nebende mi bir yanlışlık var _?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben hepsini indirdim ancak Symbian Belle Final klasörünü bulamadım. İçeriğini Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 klasörüne atayım nebende mi bir yanlışlık var _?

o klasor yoksa sen olusturuyorsun. ana basliktan 4x4 veya 3x4 menu duzenlerinden birini indirp icindekileri atacaksin

kurosaki ichigo

Üye
Ok sağol :D

AvCı27

AvCı27

Üye
Güzel Bi çalışma elinize sağlık görsel ve hatasız olarak çok güzel fakat bi sorum olacaktı daha önceki kullandığım cfwlerde hafıza kartındaki oluşturduğum Gizli klasöründeki içerik Galeride Gözükmüyordu.ama kurduğum bu cfwde gizli klasörünün içindeki Resimler galeride gözüküyor.ne yapmam lazım bunun çaresi ne ???

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Arkadaşımın telefonunda v52 yüklü ben bunu direk üstüne kurabilirmiyim

aliosman166

aliosman166

Üye
Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 bu klasörü sen oluşturuyosun..
symbian belle final klasörü menü düzeni klasörü ile aynı klasör adı değişik sadece

Üst Alt