5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

aliosman166

aliosman166

Üye

Garantisi dışında başka olumsuz yönü yok, ufak tefek hata var onlarıda gideriyorum şuan beklersen güncelleme gelicek... Ram açılışta 61 mb'ı gördüm... gayet hızlı bir cfw.. güncellemeyle daha güzel olucak :)
peki güncelleme ne zaman gelir? :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
peki güncelleme ne zaman gelir? :)

Şuan hazır güncelleme deniyorum... Sorun çıkmasın artık final niteliği kazansın diye bekletiyorum... Cfw ye tarihide ekledim 10.03.2012 de yayınlamayı düşünüyorum.. şuan sorunsuz gözüküyor....

aliosman166

aliosman166

Üye
tmm o zaman güncelleme gelene kadar beklemek daha mantıklı :oke:

cr4n1um

cr4n1um

Üye
Tabikide yükleyebilirsin... 1. sayfada detaylı anlattım tek tek yap sorunsuz yüklersin
Başarılı bir şekilde yükledim. Ellerine, bilgine sağlık güzel iş çıkarmışsın. Ama bir şeyi bulamadım yada beceremedim galiba, kapalı konuma getirmeme rağmen ekrana dokununca oluşan titreşimi kapatmayı beceremedim :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Başarılı bir şekilde yükledim. Ellerine, bilgine sağlık güzel iş çıkarmışsın. Ama bir şeyi bulamadım yada beceremedim galiba, kapalı konuma getirmeme rağmen ekrana dokununca oluşan titreşimi kapatmayı beceremedim :)

tercihlerden kullandigin tercihin ekran dokunmatigini kapat kapanicaktir.

----------Eklendi @ 19:04:39 ---------- Yazıldı @ 19:03:18 ----------

tmm o zaman güncelleme gelene kadar beklemek daha mantıklı :oke:

tamam kardesim

cr4n1um

cr4n1um

Üye

tercihlerden kullandigin tercihin ekran dokunmatigini kapat kapanicaktir.

tamamdır hallettim sim kartı takmamıştım hatsız tercihinde olduğu için öyle oluyormuş. Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

tamamdır hallettim sim kartı takmamıştım hatsız tercihinde olduğu için öyle oluyormuş. Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.
Rica ederim... her zaman yardım ederim bişe olunca yaz

famemonster16

famemonster16

Üye
Birinci sayfadaki linklere tıklayınca 404 not found yazıyor. Ayrıca ben ilk kez cfw atıcam telefonuma sadece birinci sayfada verdiğin 3 link yeterli mi cfw atmak için yani başka şeyler de indirmem gerekiyor mu?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Birinci sayfadaki linklere tıklayınca 404 not found yazıyor. Ayrıca ben ilk kez cfw atıcam telefonuma sadece birinci sayfada verdiğin 3 link yeterli mi cfw atmak için yani başka şeyler de indirmem gerekiyor mu?

nokia suite + jafi ve kullanmak istedigin menu duzenini indirceksin kardesim... linkler saglam senin pc de var bise

famemonster16

famemonster16

Üye

nokia suite + jafi ve kullanmak istedigin menu duzenini indirceksin kardesim... linkler saglam senin pc de var bise
Saol kardeşim int. Kafede fln denerim mobilim şimdi. Cfw ile alakalı değil ama ben telefona hard format attım şimdi sürekli kilit kodu soruyo 12345 yazıyorum olmuyo eski kodu yazıyorum olmuyo ne yapmalıyım nokia shopa götürmeli miyim? Bunun için konu açmak istemedim lütfen yardım edebilir misiniz?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Saol kardeşim int. Kafede fln denerim mobilim şimdi. Cfw ile alakalı değil ama ben telefona hard format attım şimdi sürekli kilit kodu soruyo 12345 yazıyorum olmuyo eski kodu yazıyorum olmuyo ne yapmalıyım nokia shopa götürmeli miyim? Bunun için konu açmak istemedim lütfen yardım edebilir misiniz?
Bu yazılımı yükleyince telefonun klit kodu varsayılan 12345 olucak zaten... getirmene gerek yok yani

aliosman166

aliosman166

Üye
bir sorum daha olacak hani normalde sertifikası olmayan uygulamalarda sertifika hatası veriyor ya bunu yükleyince o sorun kalkıcak mı hackleme gibi yani?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bir sorum daha olacak hani normalde sertifikası olmayan uygulamalarda sertifika hatası veriyor ya bunu yükleyince o sorun kalkıcak mı hackleme gibi yani?
Kalkıcak rahatlıkla uygulama yükleyebilirsin

berturk06

Üye
Saol kardeş başarılı olmuş, ellerine sağlık. :) ama Ovi-eposta gibi birçok uygulamalar kalkmışmı benmi eksik yukledim yardımcı olursan sevinirim ;)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Saol kardeş başarılı olmuş, ellerine sağlık. :) ama Ovi-eposta gibi birçok uygulamalar kalkmışmı benmi eksik yukledim yardımcı olursan sevinirim ;)

tesekkurler. kaldirdim kardesim. istege gore yuklensin diye.

asdf47

Üye
hakan kardşm güncelemyi ne zaman yayınlayacan?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardşm güncelemyi ne zaman yayınlayacan?

bu gece yayinliycam. suan ewde degilim gec gidicem kardesim.. yayinladigimda baslikta tarihi ve gerekli aciklamalari ana baslikta aciklicam.

Mert045

Mert045

Üye
Usta sen cepmodda temalar paylaşmissin ya rainbow waves falan o anna iconlar mükewmel onları kullansan nasıl olur cfw de

----------Eklendi @ 21:55:38 ---------- Yazıldı @ 21:54:15 ----------

Üst Alt