5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

SLH.55

SLH.55

Üye
Hocam şimdi upload edilende Benim istediğim saat skin ve iconların altındaki yazılar var mı?.Yoksa bana özelden mi atcan.?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hocam şimdi upload edilende Benim istediğim saat skin ve iconların altındaki yazılar var mı?.Yoksa bana özelden mi atcan.?

onlar yok ben sana sadece saat modunu atıcam rofs2 atman yeterli olucak... iconlar altında çalışmam sürüyor bundan sonraki güncellemede öyle çıkarmayı düşünüyorum tabi olursa...

ugur7

ugur7

Üye
hacı batarya süresi ne kadar ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yazilim yayinda güle güle kullanin arkadaşlar. . .

---------- Eklendi @ 11:37:54 ---------- Yazıldı @ 11:37:13 ----------

hacı batarya süresi ne kadar ?

Kullanıcıdan kullanıcıya değişir. . .

SLH.55

SLH.55

Üye
Tamam hocam sen banar yollarsın saat modunu.İconuda yaptıkdan sonra beni haberdar edersini.Başarılarının devamını dilerim şimdiden teşekkürler.:oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Tamam hocam sen banar yollarsın saat modunu.İconuda yaptıkdan sonra beni haberdar edersini.Başarılarının devamını dilerim şimdiden teşekkürler.:oke:

saolasın.. tamam kardeşim

byd42

Üye
Hakan ellerine sağlık download edelim bakalım umarım güzel bir cfw çıkmıştır. Kolay gelsin.

alcn-2468

alcn-2468

Üye
Kullanırken gözlemlediğim sorunlardan biri media bar kayboldu. İlk başta vardı ama şuan çıkmıyor. Arasıra yatay klavyede sayısaldan harflere geçmiyor gerçi sadece iki kere başıma geldi pek önemli bir şey sayılmaz. Telefon wifiye bağlandığında manuel olarak bağlatıyı kesmek gerekiyor her seferinde. Ama bunlar ufak tefek hatalar yinede beni eski yazılımdan kurtardığın için teşekkürler.
Bir diğer sorum 1 mayıs güncellemesinide aynı şekilde kuruyoruz değil mi? Yeni güncellemeyle bize hangi avantajları sağlıyor?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kullanırken gözlemlediğim sorunlardan biri media bar kayboldu. İlk başta vardı ama şuan çıkmıyor. Arasıra yatay klavyede sayısaldan harflere geçmiyor gerçi sadece iki kere başıma geldi pek önemli bir şey sayılmaz. Telefon wifiye bağlandığında manuel olarak bağlatıyı kesmek gerekiyor her seferinde. Ama bunlar ufak tefek hatalar yinede beni eski yazılımdan kurtardığın için teşekkürler.
Bir diğer sorum 1 mayıs güncellemesinide aynı şekilde kuruyoruz değil mi? Yeni güncellemeyle bize hangi avantajları sağlıyor?

Yeni güncellemede bu söylediğin hatalar yok... yazılım v41 üzerine kurulyudu 1 mayıs güncellemesiyle v42 üzerine kuruldu...

---------- Eklendi @ 13:43:18 ---------- Yazıldı @ 13:42:58 ----------

Hakan ellerine sağlık download edelim bakalım umarım güzel bir cfw çıkmıştır. Kolay gelsin.

teşekkür ederim.. güle güle kullan

patr_10

patr_10

Üye
hakan abi ben OGM JAF PKEY EMULATOR V.5 buna tıklayıp go dedim starting diyip kayboluyo neden acaba

patr_10

patr_10

Üye
hayır xp ama ben uyumluluk dediğim zaman xp gelmiyo windows 2000 geliyo önceki flaşları öyle atmıştım şimdi neden olmuyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hayır xp ama ben uyumluluk dediğim zaman xp gelmiyo windows 2000 geliyo önceki flaşları öyle atmıştım şimdi neden olmuyor
senin yapmana gerek yok...
uyumluluğu kapat... tekrar dene

patr_10

patr_10

Üye
tamam oldu sağol

alcn-2468

alcn-2468

Üye
v42 üzerine kurulu derken? pek anlamıyorum bu işlerdende

007yasar

007yasar

Üye
şuanki linkler güncelemenin dosyalarmı ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
v42 üzerine kurulu derken? pek anlamıyorum bu işlerdende

c6 & 5800 yazılımın birleşimi... v42&v60 son sürüm... sen tekrardan at aynı hatalarla karşılaşmıycaksın...

---------- Eklendi @ 13:55:11 ---------- Yazıldı @ 13:54:48 ----------

şuanki linkler güncelemenin dosyalarmı ?

ewet kardeşim

---------- Eklendi @ 13:55:56 ---------- Yazıldı @ 13:55:11 ----------

tamam oldu sağol

rica ederim

alcn-2468

alcn-2468

Üye
Sağolasın işlem tamam.

007yasar

007yasar

Üye
Yine 10 numara bir cfw emeğine sağlık :)

Üst Alt