haqanguven
Üye
hakan son durum ne ?
Dün baktım yerine koyacak ses bulamadım. Ve 1 tane değil bi kaçtane lazım. Uzun iş ya. Ben sana nasıl yapcağını anlatcam artık uğraşmak istersen kendin yaparsın
hakan son durum ne ?

@haqanguven Yeni Sürüm Gecemi çıkacak yoksa Yarın Gündüz saatlerinde mi_?
-Ayrıca Media Bar kısmına Btswitch ve accel Switch koyacaktınız (İkonlarıyla) Umurım unutmamışsınızdır
Şimdiden kolay gelsin..
Kişisel İstek: Biliyorsunuz bu nokia messaging uygulaması cfw lerde sıkıntılı Güncelleme yaptıkdan sonra yüklenip kullanılıyor fakat telefonu açıp kapatınca uygulama siliniyor.Bu dosyaları siscontents ile parçalayıp yazılıma gömmeye çalıştığımda Telefon açılmıyor.Bununla ilgili hiç çalışma yapıp olumlu sonuç aldınızmı_? Yahutta ben denemedim zamanım olunca deneyeceğim,programı güncelleme esnasında c ye yüklüyor ,yazılımda udayamı gömmek lazım acaba fikir almak isterim..
Şimdiden kolay gelsin @haqanguven
@haqanguven c_yazan yerleri silip editleyip yazılıma gömmüştüm sonuç alamadım ama ..Neyse gece yazlımını yüklerim fırsatım olunca.
Şimdiden Teşekkürler eline sağlık.

ınıye tıklayıp rm356yı seçin demişsin ne alaka rm356 diye birşey çıkmıyor kardeş yardım yani ını seçilmiyor failed aborting diyor altta
@haqanguven önceki kullandığım media bar dosyalarını atsam olurmu ?
Olur diyosan hangi dosyaları atmam gerekir adlarıyla yazarsan o dosyaları kullandığım yazılımdan çıkarıp Senin yazılıma gömmek isterim rızan olursa tabi?

hakan kardeş bide kinetik kaydırma için link koyabilirmisin c5 tuş kilidi yerine onu kullanmak istiyorumda![]()
Buyur rofs2 atman yeterli kardeşimhakan kardeş bide kinetik kaydırma için link koyabilirmisin c5 tuş kilidi yerine onu kullanmak istiyorumda![]()
o kinetik kaydırma değil kardeşim. c6 tuş kilidi yanlış anlaşılma olmasın.

2 gün sonra güncelleme gelicek aynı hatayı yaparsa bilgilendir beni ilgilenicem.. sizde v41 var bende v42 var o yüzden ne desem yanlış olur kardeşimhocam bi sorun var da , telefonda biri beni aradığında konuştuktuktan sonra kapatma tuşuna basıyorum çalışmıyor bi kaç kere basınca işe yarıyor aynı şekilde gelen çağrıyı cevaplamak için yeşil tuşta bi kaç kere bastıktan sonra çalışıyor , fakat tuşlarda hiç bir soru yok yani sağlam çalışıyolar acaba yazılımsal bi hatamı var ,
not: çağrı geldiğinde telefonum tuşları güvenlik koduyla kilitli durumda.
Çok teşekkür ederim.
2 gün sonramı? 1mayıs değilmiydi ? bende bu gece yazılımı yüklerim diyordum.
güncelleme 1mayısta gelmiyormu![]()