5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan son durum ne ?

Dün baktım yerine koyacak ses bulamadım. Ve 1 tane değil bi kaçtane lazım. Uzun iş ya. Ben sana nasıl yapcağını anlatcam artık uğraşmak istersen kendin yaparsın

Atacan-

Atacan-

Üye
@haqanguven Yeni Sürüm Gecemi çıkacak yoksa Yarın Gündüz saatlerinde mi_?

-Ayrıca Media Bar kısmına Btswitch ve accel Switch koyacaktınız (İkonlarıyla) Umurım unutmamışsınızdır :)
Şimdiden kolay gelsin..

Kişisel İstek: Biliyorsunuz bu nokia messaging uygulaması cfw lerde sıkıntılı Güncelleme yaptıkdan sonra yüklenip kullanılıyor fakat telefonu açıp kapatınca uygulama siliniyor.Bu dosyaları siscontents ile parçalayıp yazılıma gömmeye çalıştığımda Telefon açılmıyor.Bununla ilgili hiç çalışma yapıp olumlu sonuç aldınızmı_? Yahutta ben denemedim zamanım olunca deneyeceğim,programı güncelleme esnasında c ye yüklüyor ,yazılımda udayamı gömmek lazım acaba fikir almak isterim..

Şimdiden kolay gelsin @haqanguven

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
@haqanguven Yeni Sürüm Gecemi çıkacak yoksa Yarın Gündüz saatlerinde mi_?

-Ayrıca Media Bar kısmına Btswitch ve accel Switch koyacaktınız (İkonlarıyla) Umurım unutmamışsınızdır :)
Şimdiden kolay gelsin..

Kişisel İstek: Biliyorsunuz bu nokia messaging uygulaması cfw lerde sıkıntılı Güncelleme yaptıkdan sonra yüklenip kullanılıyor fakat telefonu açıp kapatınca uygulama siliniyor.Bu dosyaları siscontents ile parçalayıp yazılıma gömmeye çalıştığımda Telefon açılmıyor.Bununla ilgili hiç çalışma yapıp olumlu sonuç aldınızmı_? Yahutta ben denemedim zamanım olunca deneyeceğim,programı güncelleme esnasında c ye yüklüyor ,yazılımda udayamı gömmek lazım acaba fikir almak isterim..

Şimdiden kolay gelsin @haqanguven

Gece gelicek...
Bt Switch var zaten, accel switch anna iconu bulamadığım için icon yapmaktan pek anlamıyorum o yüzden görünüm bozuluyor diye koymuyorum ben sana modu atarım sen sonradan rofs2 atman yeterli olur...
nokia messaging ile çalışmam olmadı... onu yapabilmen için.. yazılımı yazman lazım.. c_sys yazıyor ya o komutu diğerleri gibi örneiğin sys yapman gerekki olumlu sonuç alabilesin.. onun içinde yazılımı düzenlemen gerek kardeşim

Atacan-

Atacan-

Üye
@haqanguven c_yazan yerleri silip editleyip yazılıma gömmüştüm sonuç alamadım ama ..Neyse gece yazlımını yüklerim fırsatım olunca.
Şimdiden Teşekkürler eline sağlık.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
@haqanguven c_yazan yerleri silip editleyip yazılıma gömmüştüm sonuç alamadım ama ..Neyse gece yazlımını yüklerim fırsatım olunca.
Şimdiden Teşekkürler eline sağlık.

uygulamar sıkıntı ya 10. kez dersin olmaz 20.de olur... çok uğraşmak gerek... rica ederim her zaman sorabilirsin yardım edebiliyosam ne mutlu bana :)

Atacan-

Atacan-

Üye
@haqanguven önceki kullandığım media bar dosyalarını atsam olurmu ?
Olur diyosan hangi dosyaları atmam gerekir adlarıyla yazarsan o dosyaları kullandığım yazılımdan çıkarıp Senin yazılıma gömmek isterim rızan olursa tabi?

erol0707

Üye
ınıye tıklayıp rm356yı seçin demişsin ne alaka rm356 diye birşey çıkmıyor kardeş yardım yani ını seçilmiyor failed aborting diyor altta

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ınıye tıklayıp rm356yı seçin demişsin ne alaka rm356 diye birşey çıkmıyor kardeş yardım yani ını seçilmiyor failed aborting diyor altta

usb drivarı system32 nin içine kopyaladanmı?

---------- Eklendi @ 13:18:57 ---------- Yazıldı @ 13:13:25 ----------

@haqanguven önceki kullandığım media bar dosyalarını atsam olurmu ?
Olur diyosan hangi dosyaları atmam gerekir adlarıyla yazarsan o dosyaları kullandığım yazılımdan çıkarıp Senin yazılıma gömmek isterim rızan olursa tabi?

ben modu hazırladım rofs2 at yeter kardeşim :)

Atacan-

Atacan-

Üye
Sağolasın eline sağlık.

lumos16

lumos16

Üye
hakan kardeş bide kinetik kaydırma için link koyabilirmisin c5 tuş kilidi yerine onu kullanmak istiyorumda :)

Mert045

Mert045

Üye
hakan kardeş bide kinetik kaydırma için link koyabilirmisin c5 tuş kilidi yerine onu kullanmak istiyorumda :)

o kinetik kaydırma değil kardeşim. c6 tuş kilidi yanlış anlaşılma olmasın.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Catastrophetmd

Catastrophetmd

Üye
hocam bi sorun var da , telefonda biri beni aradığında konuştuktuktan sonra kapatma tuşuna basıyorum çalışmıyor bi kaç kere basınca işe yarıyor aynı şekilde gelen çağrıyı cevaplamak için yeşil tuşta bi kaç kere bastıktan sonra çalışıyor , fakat tuşlarda hiç bir soru yok yani sağlam çalışıyolar acaba yazılımsal bi hatamı var ,

not: çağrı geldiğinde telefonum tuşları güvenlik koduyla kilitli durumda.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam bi sorun var da , telefonda biri beni aradığında konuştuktuktan sonra kapatma tuşuna basıyorum çalışmıyor bi kaç kere basınca işe yarıyor aynı şekilde gelen çağrıyı cevaplamak için yeşil tuşta bi kaç kere bastıktan sonra çalışıyor , fakat tuşlarda hiç bir soru yok yani sağlam çalışıyolar acaba yazılımsal bi hatamı var ,

not: çağrı geldiğinde telefonum tuşları güvenlik koduyla kilitli durumda.
2 gün sonra güncelleme gelicek aynı hatayı yaparsa bilgilendir beni ilgilenicem.. sizde v41 var bende v42 var o yüzden ne desem yanlış olur kardeşim

alcn-2468

alcn-2468

Üye
Çok teşekkür ederim.

Atacan-

Atacan-

Üye
2 gün sonramı? 1mayıs değilmiydi ? bende bu gece yazılımı yüklerim diyordum.

ykpknl

ykpknl

Üye
güncelleme 1mayısta gelmiyormu :nono:

Üst Alt