haqanguven
Üye
Mayıs linkleri eklendi mi? Linkler yeni mi eski mi?
upload ediliyor şuan eklenicek birazdan
Mayıs linkleri eklendi mi? Linkler yeni mi eski mi?
Hocam şimdi upload edilende Benim istediğim saat skin ve iconların altındaki yazılar var mı?.Yoksa bana özelden mi atcan.?
hacı batarya süresi ne kadar ?
Tamam hocam sen banar yollarsın saat modunu.İconuda yaptıkdan sonra beni haberdar edersini.Başarılarının devamını dilerim şimdiden teşekkürler.![]()
Kullanırken gözlemlediğim sorunlardan biri media bar kayboldu. İlk başta vardı ama şuan çıkmıyor. Arasıra yatay klavyede sayısaldan harflere geçmiyor gerçi sadece iki kere başıma geldi pek önemli bir şey sayılmaz. Telefon wifiye bağlandığında manuel olarak bağlatıyı kesmek gerekiyor her seferinde. Ama bunlar ufak tefek hatalar yinede beni eski yazılımdan kurtardığın için teşekkürler.
Bir diğer sorum 1 mayıs güncellemesinide aynı şekilde kuruyoruz değil mi? Yeni güncellemeyle bize hangi avantajları sağlıyor?
Hakan ellerine sağlık download edelim bakalım umarım güzel bir cfw çıkmıştır. Kolay gelsin.
hakan abi ben OGM JAF PKEY EMULATOR V.5 buna tıklayıp go dedim starting diyip kayboluyo neden acaba
senin yapmana gerek yok...hayır xp ama ben uyumluluk dediğim zaman xp gelmiyo windows 2000 geliyo önceki flaşları öyle atmıştım şimdi neden olmuyor
v42 üzerine kurulu derken? pek anlamıyorum bu işlerdende
şuanki linkler güncelemenin dosyalarmı ?
tamam oldu sağol