5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye

bu cfw ile handlerden film indiremyn mu yani onumu dmek istiyorsun. Tam anlamadım kardeşim

:d: kardeşım k.bakma anlatamadım. simdi senin hand.ler ile dünden beri downloadın dibine vurdum :yuru: sımdıde senın bu cwfyi indireym dedm inmiyor anlatabildm mi :oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
:d: kardeşım k.bakma anlatamadım. simdi senin hand.ler ile dünden beri downloadın dibine vurdum :yuru: sımdıde senın bu cwfyi indireym dedm inmiyor anlatabildm mi :oke:

anladım şimdi kardeşim... Dün bişey oldu handlere çalışmıyordu şimdi normal... Ama hemen başlamıyor... Bekle biraz... Baktın olmuyor duraklat devam ettir bekle... Kimi siteleride desteklemiyor başlamıyor kardeşim

efsane.hayati

efsane.hayati

Üye
eline saglık kardeş güzel olmuş belle topbar v20.00 sisteme ekleyebilirmisin forumda uygulama var

x-scarface

x-scarface

Üye

anladım şimdi kardeşim... Dün bişey oldu handlere çalışmıyordu şimdi normal... Ama hemen başlamıyor... Bekle biraz... Baktın olmuyor duraklat devam ettir bekle... Kimi siteleride desteklemiyor başlamıyor kardeşim

eywallah kardeşim kral adamsın :oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tdd46

tdd46

Üye
hocam 3g kapalı halde bile sebeke simgesi 3g şeklinde gözüküyor birde mesaj da ki sohbeti ev ekranına kısayol olarak nasıl koyabilirız ?

dready112

dready112

Üye

hand.ler dediğiniz nedir kardeşim :) ilgimi çekti ama aradım taradım tam olarak ne olduğunu anlayamadım :D

turkmen619

Üye
gerçek bellenin yerini tutmazzz sadece alt menü olmus digital saat nerde gerisi nerde süsü nerde sarj kısmı nerde perde nerde ???? :D

• Beğen
Tepkiler: ebru2434
AvCı27

AvCı27

Üye
Güzel Bi Çalışma Eline Sağlık Yalnız Her Ne yaptıysam Hatta bana tavsiye edebilceğin tüm yolları denedim ama bi türlü media barı çalıştıramadım..

bayu66

Üye
Çok güzel olmuş da bi sorun var ya da sorun mu bilmiyorum ama şebekede çift mod seçili iken 3,5 G yazıyor ama GSM ye geçince 3,5 G yazısı değişmiyor. Eski yazılımda da böyleydi şimdide böyle. Acaba normal mi yoksa bir hata mı?
Ayrıca Media Bar çalışmıyor.

eyesche

Üye
Ben kurdum gayet güzel ve hızlı fakat 3 adet sorun var..
1.Media bar çalışmıyor
2.Kaydırmalı tuş kilidi butonu 3-4 denemede sonra kilitliyor tuşları ve ekranı
3.Galeride her resim görünüyor (bunu daha önce yazmıştım gelince çözüm getirecektiniz)
bunların dışında orjinalden daha güzel bir sistem olurturmuşsun bu sorunlar giderilince başkada bişey kullanmam sizin cfw den başka.

Mert045

Mert045

Üye
usta normal web tarayıcıda gezerken 10 dk sonra falan atıyor.

tdd46

tdd46

Üye
sohbetı ev ekranına kısayol olarak nasıl koyabilirız ve sohbette mesaj yazarken yüz ifadelerı çıkmıyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam 3g kapalı halde bile sebeke simgesi 3g şeklinde gözüküyor birde mesaj da ki sohbeti ev ekranına kısayol olarak nasıl koyabilirız ?

3g ye kayıtlı degilsen öyle olması normal bende gayet sorunsuz kapanıyor.

---------- Eklendi @ 19:13:17 ---------- Yazıldı @ 19:11:09 ----------

En yakın telefoncuda :oke:

süper cevap. 5800 bunların olduğuna dua etsin...

---------- Eklendi @ 19:14:00 ---------- Yazıldı @ 19:13:17 ----------

Güzel Bi Çalışma Eline Sağlık Yalnız Her Ne yaptıysam Hatta bana tavsiye edebilceğin tüm yolları denedim ama bi türlü media barı çalıştıramadım..

tlfnu kapat aç çalşcaktır

aliosman166

aliosman166

Üye
Ben kurdum gayet güzel ve hızlı fakat 3 adet sorun var..
1.Media bar çalışmıyor
2.Kaydırmalı tuş kilidi butonu 3-4 denemede sonra kilitliyor tuşları ve ekranı
3.Galeride her resim görünüyor (bunu daha önce yazmıştım gelince çözüm getirecektiniz)
bunların dışında orjinalden daha güzel bir sistem olurturmuşsun bu sorunlar giderilince başkada bişey kullanmam sizin cfw den başka.
bende media bar çalışıyor.. tuş kilidine basılı tutma hızlıca indir bırak.. galeride zaten her foto gözüküyor oraya bir mod uygulanmadı die hatırlıyorum..

---------- Eklendi @ 22:21:56 ---------- Yazıldı @ 22:20:59 ----------

usta normal web tarayıcıda gezerken 10 dk sonra falan atıyor.
büyük sitelerde dolaşıyorsundur ondan ram yetmiyor.. operayı indir onunla dolaş..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
sohbetı ev ekranına kısayol olarak nasıl koyabilirız ve sohbette mesaj yazarken yüz ifadelerı çıkmıyor

sohbet uygulamasında çıkmaz smileyler. Koyamazsın ana ekrana

aliosman166

aliosman166

Üye
sohbet ev ekranına konulmuyor.. yüz ifadelerine dikkat etmedim bilmiyorum..

---------- Eklendi @ 22:27:48 ---------- Yazıldı @ 22:23:00 ----------

saol osman ilgilendiğin için... Yorucu bi gündü gezmekten pek bakamadım sayfaya...
rica ederim elimden geldiğimce bildiğim kadarıyla yardım etmeye çalışıyorum keyfine bak sen :)

Mert045

Mert045

Üye
bende media bar çalışıyor.. tuş kilidine basılı tutma hızla,ıca indir bırak.. galeride zaten her foto gözüküyor oraya bir mod uygulanmadı die hatırlıyorum..

---------- Eklendi @ 22:21:56 ---------- Yazıldı @ 22:20:59 ----------

büyük sitelerde dolaşıyorsundur ondan ram yetmiyor.. operayı indir onunla dolaş..

Büyük değil ya mobil siteler. Bide arkadaşların dediği gibi edgedeyken 3.5 g yazıyor.

Üst Alt