5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Saolasın Kardeşim :)

Format atmak, silmek, dosyayı bozmak yasak sana :ehe Predic klasörünü senden bekliyoruz, T9'cular için büyük iyilik yapmış olacaksın :) Sevabın bol olur, şaka değil gerçek ;)

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Format atmak, silmek, dosyayı bozmak yasak sana :ehe Predic klasörünü senden bekliyoruz, T9'cular için büyük iyilik yapmış olacaksın :) Sevabın bol olur, şaka değil gerçek ;)

Tmam Şampiyon Sakin Ol Yaparız Bişeyler :D

wanted355

wanted355

Üye
saolasın kardeş süper olmuş

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ByKatre

ByKatre

Üye
1 nisanda çıkankinden farkı sadece temamı

---------- Eklendi @ 14:39:16 ---------- Yazıldı @ 14:36:33 ----------

ben 1 nisanda çıkanı kullanıyordum buna geçsemmiki diye düşünüyorum netim kotalı artısı varmı öncekine göre

---------- Eklendi @ 14:39:33 ---------- Yazıldı @ 14:39:16 ----------

cevaplarınızı bekliyorum saygılar

---------- Eklendi @ 15:01:45 ---------- Yazıldı @ 14:39:33 ----------

kardeş bunu yükleyince ovi suiteden uygulama yüklemiyor aygıt meşgul diyor sebebi benden mi acaba

BaranASYA

BaranASYA

Üye

ben 1 nisanda çıkanı kullanıyordum buna geçsemmiki diye düşünüyorum netim kotalı artısı varmı öncekine göre

kardeş bunu yükleyince ovi suiteden uygulama yüklemiyor aygıt meşgul diyor sebebi benden mi acaba

Kardeş Neredesin Sen Çok Yanlış Gitmişsin En Başından Tekrar Uygula.

aliosman166

aliosman166

Üye

1 nisandakinde birsürü hata vardı yenisini yüklemeni tavsiye ederim..

BaranASYA

BaranASYA

Üye
anlamadım kardeş

---------- Eklendi @ 17:10:26 ---------- Yazıldı @ 17:09:59 ----------

nasıl hatalar örnek verebilirmisin kardeş

Yazılanları En Baştan Yap Yanlış Gitmişsin Sen.

baymaho

Üye
Eline sağlık kardeşim 9 tane cfw denedim senin cfw yi uzun süre kullanacağım öyle görünüyor çünkü ilk defa bir cfw yi yükleme sonrası kurcaladıktan sonra TEŞEKKÜR mesajı yazma gereğini hissettim çalışmalarının izleyicisiyim .Kolay gelsin iyi günler

---------- Eklendi @ 21:39:11 ---------- Yazıldı @ 21:35:32 ----------

bu arada bir not tün ıvır zıvır programlarımı yükledikten sonra 55.82 mb ram elimde var baya güzel :)))))

atakan25

atakan25

Üye
adamlar neler yapıyor be :D

Mert045

Mert045

Üye
yeşil cevaplama tuşubazen gür yanıyor usta normalden daha fazla . Bu şarjı çok yer gibi geliyor. Bide ledlere zarar verebilir. Klasör ikonlarınıda değiştirseydin keşke n9 ile hepsi sarı iyi durmuyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Eline sağlık kardeşim 9 tane cfw denedim senin cfw yi uzun süre kullanacağım öyle görünüyor çünkü ilk defa bir cfw yi yükleme sonrası kurcaladıktan sonra TEŞEKKÜR mesajı yazma gereğini hissettim çalışmalarının izleyicisiyim .Kolay gelsin iyi günler

---------- Eklendi @ 21:39:11 ---------- Yazıldı @ 21:35:32 ----------

bu arada bir not tün ıvır zıvır programlarımı yükledikten sonra 55.82 mb ram elimde var baya güzel :)))))

:) güzel yorumların için teşekkürler güle güle kullan kardeşim

---------- Eklendi @ 20:00:33 ---------- Yazıldı @ 19:59:28 ----------

adamlar neler yapıyor be :D

:)hehe saolasın güzel kardeşim. Güle güle kullan

---------- Eklendi @ 20:01:58 ---------- Yazıldı @ 20:00:33 ----------

yeşil cevaplama tuşubazen gür yanıyor usta normalden daha fazla . Bu şarjı çok yer gibi geliyor. Bide ledlere zarar verebilir. Klasör ikonlarınıda değiştirseydin keşke n9 ile hepsi sarı iyi durmuyor.

bişe olmaz merak etme... İcon paketim zayıf geliştiricem kardeşim

---------- Eklendi @ 20:03:40 ---------- Yazıldı @ 20:01:58 ----------

oldu mu peki? Hala aynı hata var mı?

saol osman ilgilendiğin için... Yorucu bi gündü gezmekten pek bakamadım sayfaya...

x-scarface

x-scarface

Üye
kardeşım yerı deqıl ama su senın opera turkcell ıle 2,3 tane indirdim film vs simdi senin bu cwfye saraym diyorum ne yaptıysam olmadı :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeşım yerı deqıl ama su senın opera turkcell ıle 2,3 tane indirdim film vs simdi senin bu cwfye saraym diyorum ne yaptıysam olmadı :D

bu cfw ile handlerden film indiremyn mu yani onumu dmek istiyorsun. Tam anlamadım kardeşim

Üst Alt