5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
menü iconlarını ve tema efektini değiştirdim şuan yazılım tam istediğim gibi :oke:
5800 a v70 güncellemesi çıkarsa ki inşallah çıkar v70 e v42 yi portlayalım çok iyi olur :)
bu arada bir sorun değil ama t9 hafızası yeniden tel hafızasına kaçmış galiba x-plore da gezerken C nin içinde gördüm :)

inş çıkar v70 hemen başlarım... Evet bende şuan farkettim unutmuşum onu... Halledicem onuda bi sonraki güncellemede...

tdd46

tdd46

Üye
yardımlarınız için çok teşekkürler artık telefon değiştirmek yerine cfw daha mantıklı duruyor telefona tekrardan hayran oldum :) yeni güncellemede t9 da düzeldi mi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yardımlarınız için çok teşekkürler artık telefon değiştirmek yerine cfw daha mantıklı duruyor telefona tekrardan hayran oldum :) yeni güncellemede t9 da düzeldi mi

t9 zayıf malesef... Elle ekliceksiniz... Predich klasörünün yedeğini alıp, formattan sonra geri yüklerseniz kelimeleriniz gitmiyor...

aliosman166

aliosman166

Üye
t9 hala aynı http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...runu-ariyoruz-t-c-k-v1-final-icin-624425.html burada t9 yapım çalışmaları var oradan bir sonuç çıkarsa biz de faydalanırız..

---------- Eklendi @ 22:27:46 ---------- Yazıldı @ 22:26:45 ----------

t9 zayıf malesef... Elle ekliceksiniz... Predich klasörünün yedeğini alıp, formattan sonra geri yüklerseniz kelimeleriniz gitmiyor...
aynen yedeğini al flash attıktan sonraki predic klasörü ile değiş..

tdd46

tdd46

Üye
giden gitti artık çözüm yolu yokmu :)

tdd46

tdd46

Üye
sağolun maşallah pek bir etkin sayfa anında cevap :) sohbet mesajlarınin yazısı küçük birde onu büyütürsek süper olacak ayarlardan büyüt diyorum sohbet büyümüyor

BaranASYA

BaranASYA

Üye
sağolun maşallah pek bir etkin sayfa anında cevap :) sohbet mesajlarınin yazısı küçük birde onu büyütürsek süper olacak ayarlardan büyüt diyorum sohbet büyümüyor

http://qfs.mobi/f110718

http://qfs.mobi/f110721

Bu Ikisini Predic Klasörüne At X-Plore Ile Atmadan Önce Içindeki Dosyaları Sil Üstüne Yazma :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

saolsun arkadaşlar ellerinden geldiği kadar herkese yardımcı oluyorlar... Pure font kullanıldığı için öyle... Büyümez o boyutta kullanmalısın... Yazı fontu değiştirirsen hata alırsın...

---------- Eklendi @ 19:54:01 ---------- Yazıldı @ 19:52:42 ----------

http://qfs.mobi/f110718

http://qfs.mobi/f110721

Bu Ikisini Predic Klasörüne At X-Plore Ile Atmadan Önce Içindeki Dosyaları Sil Üstüne Yazma :)

yazılım için arkadaşlara yardımların için teşekkürler kardeşim...

tdd46

tdd46

Üye
dostluk kardeşlik burda paylaşınlarınız için sağolun telefondan giriyorum şu an t9 da yarin hallettim mi tamamdır sağolun

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
BaranASYA

BaranASYA

Üye
dostluk kardeşlik burda paylaşınlarınız için sağolun telefondan giriyorum şu an t9 da yarin hallettim mi tamamdır sağolun

saolsun arkadaşlar ellerinden geldiği kadar herkese yardımcı oluyorlar... Pure font kullanıldığı için öyle... Büyümez o boyutta kullanmalısın... Yazı fontu değiştirirsen hata alırsın...

---------- Eklendi @ 19:54:01 ---------- Yazıldı @ 19:52:42 ----------

yazılım için arkadaşlara yardımların için teşekkürler kardeşim...

Önemi Yok Hakan Kardeşim Her Zaman :)

Halledersin Basit Bişey Zaten :) T.C.K Için T9 Topluyorum Benden Gelicek Hazne Galiba :)

tdd46

tdd46

Üye
son olarak :) n8 deki müzik çalar bizim telefona yüklenemez mi acaba ?

dready112

dready112

Üye
sırf t9 yüzünden başka cfw'ye geçtim :D ama ısrarla bunu takip ediyorum. navibar hastalığı var bende :D ara ara değiştirecem artıkın :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Önemi Yok Hakan Kardeşim Her Zaman :)

Halledersin Basit Bişey Zaten :) T.C.K Için T9 Topluyorum Benden Gelicek Hazne Galiba :)

hayırlısı artık... Finale yaklaşsın bende cfwmde paylaşıcam t9 predich ini.. Emeğine sağlık şimdiden kardeşim...

---------- Eklendi @ 20:14:10 ---------- Yazıldı @ 20:13:08 ----------

son olarak :) n8 deki müzik çalar bizim telefona yüklenemez mi acaba ?

hayır... Alternatif müzik çalarları dene ttpod mesela kardeşim...

---------- Eklendi @ 20:15:53 ---------- Yazıldı @ 20:14:10 ----------

sırf t9 yüzünden başka cfw'ye geçtim :D ama ısrarla bunu takip ediyorum. navibar hastalığı var bende :D ara ara değiştirecem artıkın :D

:) t9 un çözümü yakındır... Ofw de t9 sorunu yok onun üstüne kurulan cfwlerde sorun olmaz zaten kardeşim

tdd46

tdd46

Üye
bugünlük kafa şişirmem yeterli gibi çok olmadan gideyim ben yine devam ederiz herhalde iyi geceler :)

dready112

dready112

Üye
:) t9 un çözümü yakındır... Ofw de t9 sorunu yok onun üstüne kurulan cfwlerde sorun olmaz zaten kardeşim
ofw mi bilmiyorum ama rasimin cfw'si samsung gibi bi şey ekranı :D gayet güzel ama navibar yok işte :D o yüzden senin güncellemeyi de indirdim arada bunu kullanacam arada onu :D artık t9 u da idare edecem :( ayrıca ne kadar t9 iyileştirme yapılsa da orijinal t9dan binlerce kat uzak oluyor :D olay kelimeleri eklemek değil, t9 kullananlar iyi bilir mesela ben istanbul'dayım yazarken altı çizili kısma kadar t9 yazıyorum (cfw'de) sonra 1 basıyorum ve d ye basıyorum normalde dümdüz devam etmesi lazım kesmeyi koyup otomatik :D ama cfw'de olunca kesip kesip diziyoruz yanyana :D anlatamadım ama t9 kullananlar bilir yani :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bugünlük kafa şişirmem yeterli gibi çok olmadan gideyim ben yine devam ederiz herhalde iyi geceler :)

:) hehe sanada iyi geceler

---------- Eklendi @ 20:21:09 ---------- Yazıldı @ 20:19:37 ----------

ofw mi bilmiyorum ama rasimin cfw'si samsung gibi bi şey ekranı :D gayet güzel ama navibar yok işte :D o yüzden senin güncellemeyi de indirdim arada bunu kullanacam arada onu :D artık t9 u da idare edecem :(

ofw üzerine kurulu... Ellerine sağlık güzel yazılım yapıyor rasim kardeşimiz...

• Beğen
Tepkiler: dready112
qweratomic

qweratomic

Üye
Eline sağlık arkadaş güzel olmuş ben begendim fakat müzik çalarda bellekten ekle çalışmıyor onu düzeltme imkanın var mı
Tşk

Üst Alt