5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Bence de bi sorun yok cfw de zaten sadece yaptığın şeyler vardı, onlar da sorun değildi senin tercihlerin bizim isteklerimizden farklıydı onları değiştirdin başka bi problem yok yayınla sen finali en iyisi t9 kullanıyorum ben o kadar program kurup o kadar kelime kaydedip tekrar yeni cfw atmak koyuyor biraz

Konu Sahibi

t9 onbellegi hafiza kartinda predich klasorunun yedegini al yazilimi yukleyince geri yuklersin onu gitmez kelimeleriniz .1 nisanda paylasicam kardesim

telefonda yaptığın ayarlar için de dosya yöneticisinden ayarları yer imlerini felan yedeklersin sonra telefona cfw attığın zaman da geri yükle diyerek telefonunu eski düzenine getirirsin (hafıza kartını biçimlendirmeden önce bu yedekleri pc ye at "backup" adında gizli bir klasörde yedekleniyor..)

----------Eklendi @ 15:34:53 ---------- Yazıldı @ 15:34:08 ----------

peki telefonun orjinal yazılımına güncelleme gelirse ne olcak siz yeni bir güncelleme mi çıkartıcaksınız ona göre?

aliosman bilgi için sağ ol yüküm hafifledi tamamen

Konu Sahibi

orjinal güncelleme gelincede onu indirip tekrardan yazılıma yeniden başlıcam

5800'a daha güncelleme çıkmaz da, c6 v42 mi nedir en son, onu bilemem

Kesinlikle deneyeceğim bu cfw'yi. Internet cafe beni bekler

ya ilk sayfadan su an yükledim aynı eskisi gibi bir fark yok güncel olan yazlım deil mi acaba

fadim333

Üye
1. Sorun :müziklere girip çalma listelerini açıp çalma listesi oluştur diyorum liste oluşturuyor fakat daha sonra seçenekler - bellekten ekle dedğimde hçbişey açılmıyor. Ve çalma listesine şarkı ekleyemedğim için çalma listesini sil diyorum müzikçaları kapatıp ev ekranına atıyor yani çalma lıstesı de silinmiyor.
2. Sorun : Mesajlarda sohbet kısmına tıklıyorum donup kalıyor açılmıyor.
Bu sorunlar sadece bendemi mevcut acaba ?

Konu Sahibi
1. Sorun bendede var ilgilenicem kardeşim..
2. Sorun... öyle bişe olmuyor senden kaynaklanan bişe gayet normal çalışıyor..

denns17

Üye
nokianın içinde phoenix diye klasör yok

2 tema var üç tema yok malesef