halomid
Üye
şu titreme olayını da unutmasürekli telefonla konuşan kişileri deli ediyor.
çok sagol bende kurdum
hakanquven ellerine sağlık bende senin cfw yi kurdum ve sorunsuz kullanabiliyorum.Ancak yazı fontu çok küçük kalıyor.Ayrıca XM menüsüne accel switch, uyuglamalara ise auto installer, rom patcher,winrar ile file browser ekleyebilirmisin.Ayrıca rofs ta yer kalır mı bilmem ama arayanın ismini söyle seçeneğinde mesaj okuyucu aylin olmadığı için tahminimce, çalan zil sesini kısıyor ve öylece arama cevaplanıncaya kadar devam ses kısık şekilde çalmaya devam ediyor.
Son çıkan güncellemeni, kullanmadım ama mapas,maps olmuş yani düzeltilmiş ayrıca Medya ve Ofis klasörlerini simgeleriye birlikte ekleyebilrimisin.
Son olarak güncelle seçeneğinin haritalarda olması iyi ama Nokia güncelleyici olmadığı için CFW ile uyumlu internet radyo ve facebook uyuglamalarını paylaşabilirsen sevinirim.
İlgi ve emeğin için tekrar teşekkürler.
istemediğimiz yazılımları firmware cleaner la kaldırabiliyoruz dimi? mesela e-posta eklemeyi düşünüyorsunuz..
Güle güle kullan kardeşim...
ana tercihin adı genel olarak değişicek tekrardan
uyarı iconları yani smileyler kalkıcak
fotoğraflardan videoları kaldırmam mümkün değil... çok hata alıyorum... resimler silinmiyor.. onu çözsem kamerada auto focus özelliği çalışmıyor...
e-posta isteğe göre kurulsa daha iyi kullanmayanlar oluyor. bilmeyenler için çıkarması zor oluyor ama ekleme her türlü yapabiliyoruz...
ewet kaldırabiliyoruz.. e-posta eklenmicek kardeşim.. şu en son yazılımda olan uygulamar haricinde bi tek yazılım güncelleme ekleniyor uygulama olarak başka bişe eklenmicekistemediğimiz yazılımları firmware cleaner la kaldırabiliyoruz dimi? mesela e-posta eklemeyi düşünüyorsunuz..
yeni temalar'ı beğendimgüncelleme menüsünü getirmen çok iyi oldu zaman dilimi güncellemesi falan vardı onları yükleriz.
Ayrıca şu ev ekranında sağ tuşta menü yerine rehber ikonu koyup rehber kısayolu yapma işini hiç denedin mi ?
kendin rehberi ekleyebilirsn kardeşm icon çıkmıyor rehber yazısı çıkıyor ama olsun..Ayrıca şu ev ekranında sağ tuşta menü yerine rehber ikonu koyup rehber kısayolu yapma işini hiç denedin mi ?
ben de öyle olacağını tahmin etmiştim aslında ama şöyle düşündüm, sağ tuşta rehberi aldıktan sonra menüde rehber olmasa da olur mu ? yani menüden kaldırılabilir. Başka bi klasöre atılır falan. Zaten menüden rehbere giren olduğunu sanmıyorum
denedim menudende rehber yazisi icon oluyor hic hos durmuyor..
biliyorum işte o yazı yerine ikon düşünmüştüm zaten.kendin rehberi ekleyebilirsn kardeşm icon çıkmıyor rehber yazısı çıkıyor ama olsun..
rehber iconunu ek olarak verebilirim... rofs2 atmanız yeterli olur...ben de öyle olacağını tahmin etmiştim aslında ama şöyle düşündüm, sağ tuşta rehberi aldıktan sonra menüde rehber olmasa da olur mu ? yani menüden kaldırılabilir. Başka bi klasöre atılır falan. Zaten menüden rehbere giren olduğunu sanmıyorum
biliyorum işte o yazı yerine ikon düşünmüştüm zaten.
çok makbule geçerama nasıl yapacağımı da bana anlatırsan iyi olur çünkü hiç bi fikrim yok
tamam anlatımınıda yaparım
bu çok iyi oldumutlu uyuycam
Hakan; eğer münkünse cfw 'de kullandığın zil seslerini bi yere upload edebilir misin. İçlerinden 1 tane ' .acc' adını hatırlayamadığım zil sesi vardı. Çok beğenmiştim. Hiç biryerde bulamıyorum. Teşekkürler.
Bu temayla birlikte çok güzel oldu, en azından beni tatmin eden bi görüntü olduŞu genel tercihinin ismi ve telefon açarkenki titreşim de hallolunca benden iyisi yok
1 nisana kadar ne yapacaksın ? bunları hallettiysen upload etsen olmaz mı kardeşim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?