5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Emin Ş.

Üye
şuan güncelledim ellerine sağlık :)

semmrexx

semmrexx

Üye
1. sayfadaki link dimi

semmrexx

semmrexx

Üye
teşekkürler kardeşim şimdi indiryorum birazdan güncellicem

semmrexx

semmrexx

Üye
3 X 4 ü mü atıyım 4 X 4 ü mü atıyım

paradox61

Üye
Çok teşekkür ederim ancak ben bütün güncellemelerde QWERT KLAVYEDE sorun yaşıyorum posta kutusu eklerken mail adresini giriyorum bazen harf bazen numara girmem gerekiyor.Numara kısmına tıkladığımda tekrardan harf kısmına dönemiyorum.Nedeni ne olabilir veya çok basit bir şeydir ben bulamıyorum.Teşekkürler.

vlkn9303

Üye
eline sağlık... kendime göre düzenledim flaşladım. küçük fonta alışmışım yazılar kocaman geliyor :ehe

semmrexx

semmrexx

Üye
eline sağlık kardeşim çok prof olmuş

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık kardeşim çok prof olmuş

teşekkürler güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

Çok teşekkür ederim ancak ben bütün güncellemelerde QWERT KLAVYEDE sorun yaşıyorum posta kutusu eklerken mail adresini giriyorum bazen harf bazen numara girmem gerekiyor.Numara kısmına tıkladığımda tekrardan harf kısmına dönemiyorum.Nedeni ne olabilir veya çok basit bir şeydir ben bulamıyorum.Teşekkürler.

ben karşılaşmadım öyle hatayla. tekrar alfasayısala gel sayıyı harflere çevir. Başka çözüm yolu gelmiyor aklıma

- - - Eklendi - - -

eline sağlık... kendime göre düzenledim flaşladım. küçük fonta alışmışım yazılar kocaman geliyor :ehe

:) bende pureyi kullanıyorum çoğu kişi istedi diye değiştirdim... Güle güle kullan

oska1989

Üye
Ben ilk defa yüklüycem.emilatör v5 üzerinde sağ tık/özellikler/uyumluluk dedikten sonra XP seçeneği yok.GO ya basınca da herhangi bir değişiklik yok.ne yapmalıyım.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ben ilk defa yüklüycem.emilatör v5 üzerinde sağ tık/özellikler/uyumluluk dedikten sonra XP seçeneği yok.GO ya basınca da herhangi bir değişiklik yok.ne yapmalıyım.

işletim sistemin ne

yaramanci

Üye
merhaba hakan güncellemeyi nasıl uygulayacaz cihazımıza ben yaptım ama sanırım yine olmadı.

- - - Eklendi - - -

phoneix/Products/rm-356 klasöründeki eski güncellemeleri silip bunumu içerisine atıp tamı yapıyoruz yoksa bunu simedenmi atıyoruz.detaylı şekilde anlatırsan sevinirim.

ua_mustafa_20

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]sağolasın emeğine sağlık[/SIZE][/COLOR]

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
merhaba hakan güncellemeyi nasıl uygulayacaz cihazımıza ben yaptım ama sanırım yine olmadı.

- - - Eklendi - - -

phoneix/Products/rm-356 klasöründeki eski güncellemeleri silip bunumu içerisine atıp tamı yapıyoruz yoksa bunu simedenmi atıyoruz.detaylı şekilde anlatırsan sevinirim.

ewet eskileri silip yeni dosyalarla flaşhlıycaksın

- - - Eklendi - - -

[COLOR=""][SIZE=""]sağolasın emeğine sağlık

teşekkürler güle güle kullan
[/SIZE][/COLOR]

Üst Alt