5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

yazılımdan sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdin mi?

- - - Eklendi - - -

valla ilk defa basıma geliyo ıki sene öncesine kadar kendimde kendime cfw yapıyordum hani biliyorum mantığını hafıza kartınıda biçimlendirdim hard formatta attım hatta 4x4 menüyü yükledim ne türkcell menü nede t9 a kelime ekleme programı çalıştı

c6 portta t9 ekleme programı çalışmıyor malesef... biri daha baksın varmı sim menü yokmu diye... ben kendi kullandığımda sildim çünkü...

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
x6 da tel kapanmıyor maalesef sorun var cfw de kardeş

ANIL

ANIL

Admin
Konu üst, teşekkürler :oke:

anillsonmez

Üye
Yükledim. Ve çok güzel. Yazıyı nasıl büyütebiliriz. Çok küçük geldi internette dolaşırken. :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Süleyman

Süleyman

Üye
Hakan bence N8 font en iyisi web browser de ama yinede karar senin :)

ca_sus

Üye
valla kardeş cıkartırsan dua ederiz yani :) herşey çok guzel ama yazi olayı biraz sıkıntı birde c6 beyaz çimenli temayı da koyabilirsin ben yükledim ama icinde olursa daha iyi olur hafif kasma var yani hissettiriyor kayan ekran tuş kilidi de koyarsan iyi olur telefon muzıklerini cogaltabilirsin 2 3 adet font ekleye bilirsin çok şey istedim heralde :) hakkını vermek lazım süpersin ellerin dert görmeşin

Süleyman

Süleyman

Üye

haklısın fontta çok sıkıntı yaşıyor millet fp4 çıkartayımda bi font için mi çıkartıcam diye düşünüyorum
bir font içinde çok abes kaçar
Font değiştireceksen konuya eklersin isteyen yükler.

• Beğen
Tepkiler: Atacan-
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

bir font içinde çok abes kaçar
Font değiştireceksen konuya eklersin isteyen yükler.

bi kaç yeni mod var biraz daha dursun yeni şeyler daha ekliyeyim fp4 çıkartırım

- - - Eklendi - - -

valla kardeş cıkartırsan dua ederiz yani :) herşey çok guzel ama yazi olayı biraz sıkıntı birde c6 beyaz çimenli temayı da koyabilirsin ben yükledim ama icinde olursa daha iyi olur hafif kasma var yani hissettiriyor kayan ekran tuş kilidi de koyarsan iyi olur telefon muzıklerini cogaltabilirsin 2 3 adet font ekleye bilirsin çok şey istedim heralde :) hakkını vermek lazım süpersin ellerin dert görmeşin

font için düşünüyorum. Ama diğer isteklerin pek içime sinmedi yalnız yardım ederim isteklerini halleder istedğin cfw olur

ca_sus

Üye
olur kardeş zevk meselesi tabi fikrimdi bunlar yardımında olur tabiki sen yardm zahmetinde bulunacaksın eyvallah

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
olur kardeş zevk meselesi tabi fikrimdi bunlar yardımında olur tabiki sen yardm zahmetinde bulunacaksın eyvallah

tabikide yardım ederim neden etmiyeyim şimdilik idare edin böyle fp4 ten sonra birlikte yaparız ama hatırlat bana

anillsonmez

Üye
Gerçekten çok güzel olmuş hep aynı kullanmaktan sıkılmıştım. Fakaat widgetleri indirecektim virüs gösterdi.

anillsonmez

Üye
Peki. Fp4'e mini klavye felan ekler misin Q klavye olarak belle topbar felan eklersen de tadından yenmez.

chimera_tr

chimera_tr

Üye
İlk kez dün flashladım 5800'ımı (v52'den v60'a) sonra böyle bir şey de olduğnuu gördüm. İlk aldığımdan beri ev ekranından hava durumu filan görmek istemişimdir. Burdaki ofw (ofw mi deniyo onu da bilmiyorum ama :D) ile öyle bir imkan var mı?

Birde bunu yükledikten sonra zedge'den filan tema indirsem yükleyebilir miyim? sorun mu yaratır?

Emeğinize sağlık bu arada, böyle işler yapan arkadaşlar olacağını hiç düşünmemiştim.

anillsonmez

Üye
İlk kez dün flashladım 5800'ımı (v52'den v60'a) sonra böyle bir şey de olduğnuu gördüm. İlk aldığımdan beri ev ekranından hava durumu filan görmek istemişimdir. Burdaki ofw (ofw mi deniyo onu da bilmiyorum ama :D) ile öyle bir imkan var mı?

Birde bunu yükledikten sonra zedge'den filan tema indirsem yükleyebilir miyim? sorun mu yaratır?

Emeğinize sağlık bu arada, böyle işler yapan arkadaşlar olacağını hiç düşünmemiştim.

Widgetler var AccuWeather widgeti ile gösterebilirsin sanırsam ama daha kalitelileri de vardır. :good:

Üst Alt