5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
resimde gösterdiğin hatalar yok... sen kendin mod filan uygaladınmı? Yedek geri yükleme yapmamalısın ben boşuna demiyorum hard format atıp hafıza kartını biçimlendirin diye.. Geri yükleyince eski sistemden kalan kırıntılar geri geliyor buda yazılımı karıştırıyo

enver_techno

enver_techno

Üye
bana özelden ulaşabilir misin sana istediğim cfw yi anlatmak istiyorum benim için yapabilirsen sevinirim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bana özelden ulaşabilir misin sana istediğim cfw yi anlatmak istiyorum benim için yapabilirsen sevinirim
özel cfw yapmıyorum... sitede cfw yapımına dair herşey vardır biraz araştırma lütfen...

yassiino

yassiino

Üye
phoenix ile yapamaz mıyız bunu? İlla ki jaf mı gerekiyor?

fatih_kutluca

Üye
CFW görsel bakımdan güzel ancak Ram boyutu 12-15 mb arası gibi bir değer görünüyor,öyleki fotograflara bile girerken bile "uyarı hafıza dolu bazı uygulamaları kapatıp tekrar deneyin" hatası veriyor bunun nedeni ne olabilir ? şimdiden teşekkürler.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
CFW görsel bakımdan güzel ancak Ram boyutu 12-15 mb arası gibi bir değer görünüyor,öyleki fotograflara bile girerken bile "uyarı hafıza dolu bazı uygulamaları kapatıp tekrar deneyin" hatası veriyor bunun nedeni ne olabilir ? şimdiden teşekkürler.

yazılımdan sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdin mi?

- - - Eklendi - - -

internet klasöründe...

Ya ben yanlış birşey mi yaptım bende yok....

yazılımdan sonra yedek geri aldın mı? Yada hard format atıp hafıza kartını biçımlendirdin mi?

yassiino

yassiino

Üye
N8 kullanıyorum ve sürekli flashlama yapıyorum phoenix'den.. aynı mantık sanırım, belgeleri products-RM*** klasörüne atıp flashlıyoruz doğru mudur?..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

ca_sus

Üye
hocam herşey güzelde yazı olayı sıkıntı paylaşılan yazıyı attım ama simgelerin şekli değişiyor birde internetten atma hataları ,var önceden sorunsuz girdiğm sitelere şimdi giremiyorum atmalar oluyor bunlar şimdilik sıkıntı benim için ama gerisi güzekl daha sorunla karşılaşmadım

- - - Eklendi - - -

hocam herşey güzelde yazı olayı sıkıntı paylaşılan yazıyı attım ama simgelerin şekli değişiyor birde internetten atma hataları ,var önceden sorunsuz girdiğm sitelere şimdi giremiyorum atmalar oluyor bunlar şimdilik sıkıntı benim için ama gerisi güzekl daha sorunla karşılaşmadım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

yazıyı düzenlediğim kişi oldu dedi bana ve sizinle paylaştı artık onu kullanma orjinalini kullan... browserda bende hata yok gayet akıcı senden kaynaklı bişe operayı kullan derim

ca_sus

Üye
orjinali çok küçük ve ince

ozcan.512

Üye
sa yeniyimde cfw işinde widget kasöründeki dosyaları nereye atıyoruz yüklemeden önce yada atıyomuyuz yardımcı olursanız sevinirim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
sa yeniyimde cfw işinde widget kasöründeki dosyaları nereye atıyoruz yüklemeden önce yada atıyomuyuz yardımcı olursanız sevinirim

a.s. Yazılımı yükledikten sonra uygulama kurar gibi kurucaksınız... İstek üzerine eklenmiştir kurmasanda olur

catlax66

catlax66

Üye

yazılımdan sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdin mi?

- - - Eklendi - - -

yazılımdan sonra yedek geri aldın mı? Yada hard format atıp hafıza kartını biçımlendirdin mi?

valla ilk defa basıma geliyo ıki sene öncesine kadar kendimde kendime cfw yapıyordum hani biliyorum mantığını hafıza kartınıda biçimlendirdim hard formatta attım hatta 4x4 menüyü yükledim ne türkcell menü nede t9 a kelime ekleme programı çalıştı

Üst Alt