özel cfw yapmıyorum... sitede cfw yapımına dair herşey vardır biraz araştırma lütfen...bana özelden ulaşabilir misin sana istediğim cfw yi anlatmak istiyorum benim için yapabilirsen sevinirim
mem check ile ölç
phoenix ile yapamaz mıyız bunu? İlla ki jaf mı gerekiyor?
CFW yi yüklemedim RAM i iyiyse yüklemeyi düşünüyorum ondan sordum
internet klasöründe...
Ya ben yanlış birşey mi yaptım bende yok....
CFW görsel bakımdan güzel ancak Ram boyutu 12-15 mb arası gibi bir değer görünüyor,öyleki fotograflara bile girerken bile "uyarı hafıza dolu bazı uygulamaları kapatıp tekrar deneyin" hatası veriyor bunun nedeni ne olabilir ? şimdiden teşekkürler.
internet klasöründe...
Ya ben yanlış birşey mi yaptım bende yok....
yazılımdan sonra yedek geri aldın mı? Yada hard format atıp hafıza kartını biçımlendirdin mi?
yazılımdan sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdin mi?
Biçimlendirme Ve hard Format Attım Yeniden kurmayı deniyecem şimdi ..
N8 kullanıyorum ve sürekli flashlama yapıyorum phoenix'den.. aynı mantık sanırım, belgeleri products-RM*** klasörüne atıp flashlıyoruz doğru mudur?..
hocam herşey güzelde yazı olayı sıkıntı paylaşılan yazıyı attım ama simgelerin şekli değişiyor birde internetten atma hataları ,var önceden sorunsuz girdiğm sitelere şimdi giremiyorum atmalar oluyor bunlar şimdilik sıkıntı benim için ama gerisi güzekl daha sorunla karşılaşmadım
- - - Eklendi - - -
hocam herşey güzelde yazı olayı sıkıntı paylaşılan yazıyı attım ama simgelerin şekli değişiyor birde internetten atma hataları ,var önceden sorunsuz girdiğm sitelere şimdi giremiyorum atmalar oluyor bunlar şimdilik sıkıntı benim için ama gerisi güzekl daha sorunla karşılaşmadım
ayarlardan yazı fontunu büyütorjinali çok küçük ve ince
sa yeniyimde cfw işinde widget kasöründeki dosyaları nereye atıyoruz yüklemeden önce yada atıyomuyuz yardımcı olursanız sevinirim
yazılımdan sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdin mi?
- - - Eklendi - - -
yazılımdan sonra yedek geri aldın mı? Yada hard format atıp hafıza kartını biçımlendirdin mi?
valla ilk defa basıma geliyo ıki sene öncesine kadar kendimde kendime cfw yapıyordum hani biliyorum mantığını hafıza kartınıda biçimlendirdim hard formatta attım hatta 4x4 menüyü yükledim ne türkcell menü nede t9 a kelime ekleme programı çalıştı