haqanguven
Üye
abi ben ilk packi kullandım gayet başarılı bi şekilde flaşlamıştım ama jafı kaldırmıştım bu sefer install ettim jafı hata veriyo hep uyumlulukları da yaptım ama??
vürüs programını devre dışı bırak öyle kur
abi ben ilk packi kullandım gayet başarılı bi şekilde flaşlamıştım ama jafı kaldırmıştım bu sefer install ettim jafı hata veriyo hep uyumlulukları da yaptım ama??
83 görmek imkansız diyen sensin...
Herkesin yazılımını deneyip kullanıyorum ben.Güzel yer varsa alırım diye yükledim.
Alacak bişeyim yok.
Bi soru daha sormuştum oda havada kalmış...
Gerekte kalmadı..
Yalnış anlaşılsam ve anlasam bile ben burda hesap sormam hitap şeklime dikkat ederim.
Işık ayarlarındada sorun var..
Hadi
Kolay gelsin.
Az önce firmwareyi tekrar telefonuma yükledim. Daha önceden bunun ilk sürümünü yüklediğim için zaten iyi olduğunu biliyordum. Birkaç modlama kendim yaptım. Heap size'de biraz değişiklik yaptım, tema efektlerini vortex tema efektine değiştirdim.
Sonuç: Telefon çok akıcı bir şekilde çalışıyor. Zaten çok memnundum ilk sürümden.
Speedy Go : Tema efektleri açık 516, kapalı 540 veriyor. (İlk versiyonda 490 alabildim.)
Ram incelemesi yapmıyorum, çünkü telefonun üzerinde kendi düzenlediğim RAM protokolü var.
Kullanışlı, hızlı. Çok iyi bir iş çıkarmışsın. Ellerine sağlık.
EDIT:
RamBlow kurdum. Aldığım sonuçta 62 MB Ram elde ettim.
Normal kullanımda 50-55 arasında geziyor.
haha tema efektlerini şimdi açtım ve bayıldım![]()
hehehakan kardeşim konudan biraz uzak kaldım, konu başlığı değişmiş falan acaba yeni güncelleme geliyor mu bugün ?

Rofs2 dosyasında sys/data dizininde ram ile ilgili 3 tane txt dosyası var. Onları düzenle.Kendi Düzenlediğin Ram Protokolü Derken
ram 50 yazıyo ya txt dosyasında ram : 70 yaz yükseliyo:d

whats app çok ram yiyor ama ben rahatlıkla kullanıyorum telefonu kapa aç tekrar deneYav whatsp up yüklediğimde bellek yetersiz bazı uygulamaları kapatın diyor, cfw yi harfiyen adım adım dikkatlice yükledim normalde menüler vs çok hızlı süper ama whats up açmaya çalışınca bu hatayı veriyor. Sorun bu uygulamadamı nekadar ram yiyebilir ki bir uygulama? başka bir çözüm varmıdır.
teşekkürler güvenin için... rica ederim ne demek yardım edebiliyosam ne mutlu banaHakan Abi yeni pack hayırlı olsun. Daha denemedim ama eminim ki çok iyi iş çıkarmışsındır yine. Bu arada sorulan her soruya sabırla cevap veriyorsun. Valla ne diyeyim böyle cfwler yaptığın için çok teşekkürler.![]()
Neresini Düzenleyeyim
Teşekkürler
abi şimdide diyo şimdide 'Can't detect flashing server!' system32 nin içine de attım driverları ama yardımcı olursan sevinirim
vürüs programını devre dışı bırak öyle kur