aliosman166
Üye
ben ses kaydedicisinin olmasını istiyorum kardeş arada lazım oluyor..
O zaman güncelleme çıkana kadar bekle... ne istiyorsanız yazın ona göre ekliyeyim yazılıma ama çoğunlukla istenilenleri eklerim...
O zaman güncelleme çıkana kadar bekle... ne istiyorsanız yazın ona göre ekliyeyim yazılıma ama çoğunlukla istenilenleri eklerim...
herhangi bir bilgisayardan bu Cfw yi kurabilirmiyim, nasıl yapacağımı bilmiyorum
Symbian Belle Final klasörü nü nerden indircez kopyala demişsin ya ikinci aşamada

Symbian Belle Final klasörü nü nerden indircez kopyala demişsin ya ikinci aşamada

isteyenler http://www.maxicep.com/symbian-s60v...r-v2-2-turkce-destegiyle-birlikte-430777.html bu program ile istemedikleri modları kaldırabilirler..
Bu arada tarayıcıda bir şey yazarken (mesela buraya yazdığım gibi) parmağımızla kopyalamak için veya silmek için işaretlediğimizde işaretlediğiz yer gözükmüyor (arka planla aynı renkte olduğu içindir) mesela mesajlarda ve tarayıcının adres kısmında bu sorun yok işaret beyaz olarak çıkıyor.. Yeni gelecek güncellemede bu sorun da çözülebilirse iyi olur
----------Eklendi @ 21:23:44 ---------- Yazıldı @ 21:18:45 ----------
symbian belle 3*4 menü düzeni
symbian belle 4*4 menü düzeni
bunlar o klasördür arkadaşım sadece adı değişik hangisini istiyorsan onu indir![]()
tamam kopyalama renginide cozerim...
(admin biliyorum çok şey istiyorum ama her şey iyi bir cfw için.. yapabildiklerini yap)bir hata daha buldum internet tarayıcısında kopyaladığım siteyi mesajlara veya herangi bir sitenin içine yapıştıramıyorum mesela buraya..
Ayrıca şu opera mobile deki gibi sitelerdeki yazılar işaretlenip kopyalanabilsin hani bir yazının üstüne baslı tutarsın 2 imleç gelir o imleçleri kopyalayacağın yazının başına ve sonuna koyarsın öyle.. Opera kullanmışsındır bilirsin..
----------Eklendi @ 21:45:37 ---------- Yazıldı @ 21:44:24 ----------
eywallah..
----------Eklendi @ 22:03:17 ---------- Yazıldı @ 21:45:37 ----------
kulaklığı çıkarınca müzik dursun(admin biliyorum çok şey istiyorum ama her şey iyi bir cfw için.. yapabildiklerini yap)
))))
o mod elimde yok arastiririm. bu gzl fkir ama aklima gelmemisti))))
şu kopyalama işi de olsa iyi olur 
Tamam halledicem onudaben teli kullandıkça hataları ve gerekli modları sana söliycem admin her şey 5800 içinşu kopyalama işi de olsa iyi olur
![]()

aynenO Kadar gelişmedik be kardeşim.. bu gidişle nokia nın ürettiği telefonları biz satıcaz onlara modifiyeli nokia diyeah görseler 5800 ne hale gelmiş daha başka telefon çıkartmazlar...
))

tema efekti hıza önem verildiği için yok... denemedim hiç ovi haritaları... ben zaten sevmiyom kaldırınca bi kaç sorunla karşılaştım diye kaldırmadım
Daha Sonra Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-356 Klasörünün İçine İndirdiğimiz Symbian Belle Final Klasörünün İçindekiler Kopyalayalım... Yoksa Bu Klasör Kendimiz Oluşturuyoruz... burayı anlamadım açarmısın ilk defa cfw yüklüyorumda. symbian belel final diye bi dosya yok aynı şekilde phoenix diyede ?
symbian belle 4x3/4x4 menü düzeni dosyaları symbian belle final dediği klasördür istedğn menü düzenini indir..
Daha sonra program files e girdiğinde nokia diye bir klasör göreceksin oraya gir içine phoenix adında bir klasör oluştur, onun da içine products adında bir klasör oluştur ve onun içine de son olarak RM-356 klasörünü oluşturacaksn ve o klasörün içine ilk başta indirdiğimiz menü düzeni klasörünün içindekileri atıyoruz..
saol hacı şimdi en son aşamadayım powere bastım ne kadar bekleyeceğim ?