5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
Haqan neler güncellenecek yazılımda

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Haqan neler güncellenecek yazılımda

yeni temelar..
Belle geri tuşu düz olucak. Tam belleye benzesin diye
performansta daha artış olucak
sistem daha kararlı olucak.
Aklıma gelmeyen daha cok düzenleme olucak.

strokee

Üye
hakan kardeş ne zaman cıkar en gec birde şu ricam olacak senden hakan kardeş ikon konusunda şu yeni klasör veya uygulama vb sarı kalsörleri biraz renklendir daha canlı ve güzel oluyor sagol emeğine saglık kardeşim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
önceki nisan versiyonlarında olmuyodu

ilgilenicem kardeşim

- - - Eklendi - - -

hakan kardeş ne zaman cıkar en gec birde şu ricam olacak senden hakan kardeş ikon konusunda şu yeni klasör veya uygulama vb sarı kalsörleri biraz renklendir daha canlı ve güzel oluyor sagol emeğine saglık kardeşim

henüz belli değil 2 tlfn üzerinde çalışıyorum ama elimden geldiği sürece en kısa zamanda çıkartıcam. Yeni klasöre yapıcak bişey yok ama uygulamalar klasörünü değiştiririm.

interka

interka

Üye
eline saglık güzel calışma olmuş ama bunda belledeki gibi yukardan asagıya cektigimiz menu yok sanırım onu nasıl ekleyebilirim?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
interka

interka

Üye
yükledim ama gelmedi :( herhangi bir ayarı varmı?

interka

interka

Üye
teşekkur ederim şimdi oldu :)

patr_10

patr_10

Üye
hakan abi ben belle top bar ykldm ama şebeke ve batarya iconlarını kaldırmak gerekli kötü gözkyo nasıl yapablrim??

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
hakan abi ben belle top bar ykldm ama şebeke ve batarya iconlarını kaldırmak gerekli kötü gözkyo nasıl yapablrim??

googleda batarya ve şebeke ikonu gizleme yaz-bu forumda olması lazım-konu var oraya gir dosyayı indirip rardan çıkartıp c:\sys\bin içine x-plore ile at yeniden başlat....

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
al bakalım...

Üst Alt