benim bir kaç sorunum var da madem yeni güncelleme geliyormuş belirteyim hemen
1-) nokianın kendi internet tarayıcısındaki yazıların küçük olması
2-) panodan bir yazı kopyalarken renkli olarak belirtmiyor yani mavi yapamıyorum yazdığım yazıyı kopyalarken sorun çıkıyor tabi eksik geliyor genelde yazı.
3-) 26 haziran güncellemesindeki siyah symbian belle teması yerine orijinal symbian belle temasını getirebilir miyiz ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hakan kardeşim bir de ikonlarda değişiklik yapmayı düşünüyor musun ? mesela tck belle v2 deki ikonlara baktım onlar muhteşem olmuş sen ne düşünüyorsun ?
şimdiden teşekkürler![]()
Sürüklemeli tuş kilidi nasıl oluyor hakan kardeş ?
- - - Eklendi - - -
Bide belle topbarı yapamadım yardım edermisin![]()
- - - Eklendi - - -
Tamam kardeş yardımların için sağol herşeyi yaptım sayılır bi sıkıntı olursa mesaj atarım![]()
![]()
tamamhakan ben font değiştirmek istiyorum yani yazı tipini falan. nasıl yapabilirim flash yoluyla mı yine
yha herşey 4 4lük ama bazı şeylri yüklerken sorun çıkıyor malesef. telim hacklı ama ona rağmen bazı uygulamaları yüklemiyornokia belle shell yükleme sıkıntısı pek yok...........
hakan şu güncellemede galeride klasör açabilsek bunu yapabilirmisin ? hani bazen program kurulduğunda galeriye çıkıyo klasör açıp içine atabilsek olur mu ofwde vardı
hakan abi yardım edebilir misin bana ben 5800 ofw istyrm ev ekranları falan olmayan tam orjinal yani ama podcasting,ovi müzik,mesaj okuyucu falan istemiyorum.bide modlu istiyorum. Cpu mod,ui mod falan bana yardımcı olabilir misin ben sadece flaslamayı blyrm... (acil)
he bide bişey sorcam hakan abi ordaki modlar c6 v42 portunda çalışır mı? Çünkü konu 2011 konusu .D
Hakan bir de şöyle bir mod vardı bir kaç cfw de : Fotoğrafları , Müzikleri , Videoları sadece kendi klasörlerinden okuyordu böylece galerideki resimlerimiz bazı uygulamaların resimleriyle karışmıyordu o modu ekleyebilir misin güncellemeye ?
abi cevap vermedin ?
hakan rica etsem bana bi kaç font yollayabilirmisin ? Ya da açılmış böyle bi konu varmı ?
Şimdiden teşekkür ederim![]()
güncelleme ne zaman daha çok var mı acaba ?
verdim yorumlara bak
- - - Eklendi - - -
elimde yok. Modlar bölümünde var fontlar
- - - Eklendi - - -
bilmiyorum ne zaman çıkar. Bu aralar pek ugraşamıyorum yoğunum
güncelleme çok yakında yazmasaydn bari yoğunsan
hata veriyorsa olmaz, doğrudur teşekkürler
hata aldığım için ben eklemiyorum. Hangi cfw de warsa Hafıza kartını çıkartın foto çekin bakın silinmiycek. Ben bu yüzden uygulamıyorum siz sonradan keyfinize göre uygulayın diye

hata veriyorsa olmaz, doğrudur teşekkürler![]()