haqanguven
Üye
hem c7 hemde 5800 üzerinde çalışıyorum o yüzden daha belli değil...ne zaman çıkacak güncelleme ???
hem c7 hemde 5800 üzerinde çalışıyorum o yüzden daha belli değil...ne zaman çıkacak güncelleme ???
yeni tema efektleri ekleyecekmisin ?
şimdi gözlemleyebildiğim kadarıyla ben de şöyle sorunlar oldu:
haritaya girip giriş yap dediğimde "sistem hatası" uyarısı veriyor.
bir de web de gezinirken sürekli "hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın" uyarısı var.halbuki depo hafızamda 10gb boşluk var.telefon hafızamda boş.
başka herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım.kolay gelsin.
tamamdır,teşekkür ederim![]()
teşekkürlerhaydi hayırlısıyla bakalım bu zamana kadar beklemişiz bikaç gün daha bekleriz iyi çalışmalar hakan![]()

ses seviyesi artırıldı dediysek çoğaltılmadı.. sadece % olarak ayarlandı.. siz açmayla uğraşmayın diye...ellerine saglık hocam basarılı olmus. ama sesi biraz pürüzlü cıkıyor ekı halıne cevirmek mumkunmu acaba ses seviyesini
Abi pardon uzun süre giremedim mesaj yazarken bi anda (sadece bende mi oluyo bilmiyorum ama) 100 karakter azalıo sende başka cfw yükle dedin onu yükleyince sorun kalktı.... Bi bakar mısın???? Hard format ve hafıza kartını biçimlendirdim ama en kötü güncellemeyi beklerim
![]()
eski halıne cevirmek mumkun deil yani
ses seviyesi artırıldı dediysek çoğaltılmadı.. sadece % olarak ayarlandı.. siz açmayla uğraşmayın diye...

bu hata genel oldu. İlgilenicem kardeşim

abi 3 çizgi simgesi internette gezindiğimde bazen yazıların yerine çıkıyor ve telefonu bilgisayara bağladığımda internete bağlamak istediğimde bağlan mıyor bu sorunlarıda göz önünde bulundurursanız sevinirim şimdiden tüşekkürler
eski halıne cevirmek mumkun deil yani![]()
bende telefondan pcye internet diyorum zaten olmuyor pc suite ile ve buletooth ile denedim olmadı bi göz atarsanız ii olur
Abi senin cfwler çok iyi sorunsuz oluyo bekliyoruz güncellemeni şu sorunu da halledersen ofwyle falan uğraşmam bi daha![]()
c6 port genel sorun çünkü pc c6 modem olarak görüyor 5800 ile uyuşmuyorbende telefondan pcye internet diyorum zaten olmuyor pc suite ile ve buletooth ile denedim olmadı bi göz atarsanız ii olur