5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Lancerr

Lancerr

Üye
yeni tema efektleri ekleyecekmisin ?

karakalpakli

Üye
şimdi gözlemleyebildiğim kadarıyla ben de şöyle sorunlar oldu:

haritaya girip giriş yap dediğimde "sistem hatası" uyarısı veriyor.
bir de web de gezinirken sürekli "hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın" uyarısı var.halbuki depo hafızamda 10gb boşluk var.telefon hafızamda boş.

başka herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım.kolay gelsin.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yeni tema efektleri ekleyecekmisin ?

tema efekti değiştirmeyi düşünmüyorum gayet güzel bu

- - - Eklendi - - -

şimdi gözlemleyebildiğim kadarıyla ben de şöyle sorunlar oldu:

haritaya girip giriş yap dediğimde "sistem hatası" uyarısı veriyor.
bir de web de gezinirken sürekli "hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın" uyarısı var.halbuki depo hafızamda 10gb boşluk var.telefon hafızamda boş.

başka herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım.kolay gelsin.

haritalarda sorun yok çalışıyorda sen güncellemeyi bekle. Mobil siteler dışına çıkarsan ram hatası alman mormaldir.

karakalpakli

Üye
tamamdır,teşekkür ederim ;)

Progressivity

Progressivity

Üye
haydi hayırlısıyla bakalım bu zamana kadar beklemişiz bikaç gün daha bekleriz iyi çalışmalar hakan :)

zazacuma89

Üye
ellerine saglık hocam basarılı olmus. ama sesi biraz pürüzlü cıkıyor ekı halıne cevirmek mumkunmu acaba ses seviyesini

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ellerine saglık hocam basarılı olmus. ama sesi biraz pürüzlü cıkıyor ekı halıne cevirmek mumkunmu acaba ses seviyesini
ses seviyesi artırıldı dediysek çoğaltılmadı.. sadece % olarak ayarlandı.. siz açmayla uğraşmayın diye...

Julı

Üye
Abi pardon uzun süre giremedim mesaj yazarken bi anda (sadece bende mi oluyo bilmiyorum ama :bilmem: ) 100 karakter azalıo sende başka cfw yükle dedin onu yükleyince sorun kalktı.... Bi bakar mısın???? Hard format ve hafıza kartını biçimlendirdim ama en kötü güncellemeyi beklerim :islik

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi pardon uzun süre giremedim mesaj yazarken bi anda (sadece bende mi oluyo bilmiyorum ama :bilmem: ) 100 karakter azalıo sende başka cfw yükle dedin onu yükleyince sorun kalktı.... Bi bakar mısın???? Hard format ve hafıza kartını biçimlendirdim ama en kötü güncellemeyi beklerim :islik

bu hata genel oldu. İlgilenicem kardeşim

ByIdris

Üye
abi 3 çizgi simgesi internette gezindiğimde bazen yazıların yerine çıkıyor ve telefonu bilgisayara bağladığımda internete bağlamak istediğimde bağlan mıyor bu sorunlarıda göz önünde bulundurursanız sevinirim şimdiden tüşekkürler

ByIdris

Üye
cfwyi yapmadan önce benim sorunada bi gözatabilirseniz ii olur

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abi 3 çizgi simgesi internette gezindiğimde bazen yazıların yerine çıkıyor ve telefonu bilgisayara bağladığımda internete bağlamak istediğimde bağlan mıyor bu sorunlarıda göz önünde bulundurursanız sevinirim şimdiden tüşekkürler

3 çizgi çıkması belle iconlarının fonta gömülü olmasından kaynaklı yapıcak bişe yok. Usb modunda pcnin int kullanamazsın tlfndan pc internet verirsin ancak

ByIdris

Üye
bende telefondan pcye internet diyorum zaten olmuyor pc suite ile ve buletooth ile denedim olmadı bi göz atarsanız ii olur

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
eski halıne cevirmek mumkun deil yani :(

sen hangi sesten bahsediyosun. Cızırtı filan yok ki donanımsaldır belki

- - - Eklendi - - -

bende telefondan pcye internet diyorum zaten olmuyor pc suite ile ve buletooth ile denedim olmadı bi göz atarsanız ii olur

tamam bakıcam

- - - Eklendi - - -

Abi senin cfwler çok iyi sorunsuz oluyo bekliyoruz güncellemeni şu sorunu da halledersen ofwyle falan uğraşmam bi daha :ehe

ilgilenicem kardeşim

ByKatre

ByKatre

Üye
c6 port genel sorun çünkü pc c6 modem olarak görüyor 5800 ile uyuşmuyor

Üst Alt