5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

ykpknl

ykpknl

Üye

istersen verebilirim bende var :ehe:

---------- Eklendi @ 01:42:23 ---------- Yazıldı @ 01:39:53 ----------

belle navibarlı cfwlerde navibar desteklemeyen font kullanırsan bozulmalar olusur ne yazıkkı bi bakıma fw yapımcısının düzenledığı font mahkumsun veya destekleye bi font atacaksın :oke:

bana destekleyen bi font söylermisin

ogulcan445

ogulcan445

Üye
ben bu yazılımı yükledim peki telefonun garantisi geçersizmi olcak şimdi servise yollayınca gerimi gelcek bişey olunca 11 ay garantisi vardı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ben bu yazılımı yükledim peki telefonun garantisi geçersizmi olcak şimdi servise yollayınca gerimi gelcek bişey olunca 11 ay garantisi vardı

servise vermeden önce ofw ye dön wer bişe olmaz.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
şu system klasörü nerde kopyalayamıyorum

çomolokko

Üye
başarılı bi çalışma bravo. Kullandığın belle barı paylaşabilir misin acaba ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
şu system klasörü nerde kopyalayamıyorum

nokia editörle rofs2 aç görüceksin... Yada rompatchr ile intstal server ve open4all yamasını aktif et her hangi br dosya yöneticisiyle yine görürsün.

---------- Eklendi @ 17:18:06 ---------- Yazıldı @ 17:17:18 ----------

başarılı bi çalışma bravo. Kullandığın belle barı paylaşabilir misin acaba ?

teşekkürler. Modlar bölümünde fatih in konusu kardeşim

_çağ_

Üye
ya arkadaşlar benim bi sorum olcak jafı felan kurdum dosyaları rm-356 klasörüne felan attım herşey tamam flash a tıklıyorum telefon aranıyor açma kapama düğmesine bas diye yazı geliyor birkere basıp çekiyorum pc den usb ye bişey takılmış gibi ses geliyor ama jaf cihaz bulunamadı diyor

---------- Eklendi @ 19:49:04 ---------- Yazıldı @ 19:47:14 ----------

tamamdır halletim jaf tan normal mod ve fabrika ayarını seçmeyi unutmuşum =)

x-scarface

x-scarface

Üye
bana destekleyen bi font söylermisin
tabi burdan ▼▼▼ :oke:
www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/agoudy-sans-font-2-641556.html

---------- Eklendi @ 20:15:25 ---------- Yazıldı @ 20:11:48 ----------

ya arkadaşlar benim bi sorum olcak jafı felan kurdum dosyaları rm-356 klasörüne felan attım herşey tamam flash a tıklıyorum telefon aranıyor açma kapama düğmesine bas diye yazı geliyor birkere basıp çekiyorum pc den usb ye bişey takılmış gibi ses geliyor ama jaf cihaz bulunamadı diyor

---------- Eklendi @ 19:49:04 ---------- Yazıldı @ 19:47:14 ----------

tamamdır halletim jaf tan normal mod ve fabrika ayarını seçmeyi unutmuşum =)
:kop2:

Captan Ares

Captan Ares

Üye
simdi ben telefona format atsam sorun olmaz dimi :)

_çağ_

Üye
olmaz istediğin kadar at :D

---------- Eklendi @ 21:21:52 ---------- Yazıldı @ 21:18:02 ----------

güzel fw olmuş eline sağlık bide aşağıdaki linkte bi uygulama war tel. e yükleyip açınca ikonlar menü widgetlar aynen c6-01 deki symbian belle gibi oluyor ama 30mb ram yiyor program :D bunun aynısı yazılım olarak yapamazmısın ?

upload.gen.tr/d.php/www/s2tcrxj2/Belle_Shell_1.1_signed.rar.html

akata35

akata35

Üye
Usta cfw iyi hoş tek sıkıntım Nokia Custom Dictionary programını kullanırken böyle bir hata "this phone only supports backing up and adding words in dictionary" alıp programdan çıkıyor çözümü nedir acaba saygılarımla şimdiden teşekkür ederim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
simdi ben telefona format atsam sorun olmaz dimi :)

olmaz olmaz :)

---------- Eklendi @ 21:57:48 ---------- Yazıldı @ 21:56:11 ----------

Usta cfw iyi hoş tek sıkıntım Nokia Custom Dictionary programını kullanırken böyle bir hata "this phone only supports backing up and adding words in dictionary" alıp programdan çıkıyor çözümü nedir acaba saygılarımla şimdiden teşekkür ederim

onda herkez hata alıyor. T9 geliştirme içn pm atıyorum sana kardeşim ;)

---------- Eklendi @ 21:58:34 ---------- Yazıldı @ 21:57:48 ----------

olmaz istediğin kadar at :D

---------- Eklendi @ 21:21:52 ---------- Yazıldı @ 21:18:02 ----------

güzel fw olmuş eline sağlık bide aşağıdaki linkte bi uygulama war tel. e yükleyip açınca ikonlar menü widgetlar aynen c6-01 deki symbian belle gibi oluyor ama 30mb ram yiyor program :D bunun aynısı yazılım olarak yapamazmısın ?

upload.gen.tr/d.php/www/s2tcrxj2/Belle_Shell_1.1_signed.rar.html

qt uygulaması. Uğraşmaye değmez be kardeşim

_çağ_

Üye
valla çok hoşuma gidiyor yaw :D çok aradımda bulamadım bu şekil yazılım ileri doğru yaparlar artık c6-01 dede pek yaygınlaşmadı daha

Enes

Enes

Üye
ben bu telefonu delik deşik etmek üzereyim :gun1: yahu internet geçmişini kapattım telefon hafıza hala dolmaya devam ediyor :vur

akata35

akata35

Üye
çok teşekkür ederim :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
valla çok hoşuma gidiyor yaw :D çok aradımda bulamadım bu şekil yazılım ileri doğru yaparlar artık c6-01 dede pek yaygınlaşmadı daha

:) modderlardan kimsede yoksa c6 yapmazlar kardeşim

---------- Eklendi @ 08:40:21 ---------- Yazıldı @ 08:39:52 ----------

çok teşekkür ederim :)

rica ederim ;)

---------- Eklendi @ 08:43:29 ---------- Yazıldı @ 08:40:21 ----------

ben bu telefonu delik deşik etmek üzereyim :gun1: yahu internet geçmişini kapattım telefon hafıza hala dolmaya devam ediyor :vur

diğer uygulamalardan kaynaklı belki... Sn snradan mod flan uyguladın mı? Hafıza kartını çıkart browsera gir bakalım hafıza kartınamı depoluyor... Atarsa browserdan hafıza kartıdır. Bide mesajlardan hafıza kartını seçtin mi?

SLH.55

SLH.55

Üye
Hocam icon tasarımları nasıl gidiyor ? ;)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
vediğin yazı tipinide denedim yine aynı sorunlar oluştu :vur

arkadaşlar belle iconları fonta gömülü ve tek dildir hr font çalışmaz... Bu pure font gayet güzel ndn dgştrmek istyrsunuz

---------- Eklendi @ 11:58:43 ---------- Yazıldı @ 11:57:41 ----------

Hocam icon tasarımları nasıl gidiyor ? ;)

çok dosya war... Bu aralar bakamıyorum

Üst Alt