5800 √ & X6 √ Symbian Anna 7.9 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

ozzy14530

Üye
kamera hatası çözümü bu dosyayı nereye atıyoruz kardeşim

ozzy14530

Üye
ya k.b acemiyim rof2 nasıl flashlıcam kardeş

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yazılım Son Sürümü Türkçeye Çevirilmiş Ana Başlıkta linkler Eklenmiştir...

Süleyman

Süleyman

Üye
x6 linki yok upload mı bitmedi ?

fLuke!

fLuke!

Üye
çok teşekkürler
benim konu kilit o zaman:d:

ByKatre

ByKatre

Üye
Kullanışlı mı ya da işimize yarayacak mod falan var mı

lazye

lazye

Üye
hakan abi v7.5 ile 7.9 arasındaki farklar neler acaba ? Biraz bilgi verebilir misin ?

HakaN-06

HakaN-06

Üye
X6 için eyvallah

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
Haqan hızına yetişmek mümkün değil kardeş:)ellerine sağlık:)denemek isterdim ama senin yazılım var değiştirmek istemiyorum:)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan abi v7.5 ile 7.9 arasındaki farklar neler acaba ? Biraz bilgi verebilir misin ?

bilmiyorum ki. Modder güncellemiş 7.9 yapmış bende tr yaptım. Kurcalamadım zaten. başlangıç sesinin değiştiğini, teme efektinin değiştiğini farkettim

- - - Eklendi - - -

Haqan hızına yetişmek mümkün değil kardeş:)ellerine sağlık:)denemek isterdim ama senin yazılım var değiştirmek istemiyorum:)

teşekkürler recep kardeş. İnan insanların biri bunu tr yapsın demesinler diye merakları gitsin diye yaptım. Yoksa TÜRK cfwleri bin çeker yabancı cfwlere

- - - Eklendi - - -

X6 için eyvallah

rica ederim

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
haqan mesela senin anna bu annadan iyi.ikincisi 1 eylülde symbian anna dahil hepsi mi güncellenecek yoksa sadece belle mi?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
haqan mesela senin anna bu annadan iyi.ikincisi 1 eylülde symbian anna dahil hepsi mi güncellenecek yoksa sadece belle mi?

sadece belle. Annaya geniş bi çalışma yapıcam güzel bi pack çıkarmayı düşünüyorum ona

hakanLp07

hakanLp07

Üye
hızlı baya kasma yok o özelliği güzelmiş

Üst Alt